SKREVET: 09.feb.2012 / KLOKKEN: 13:08


nå er jeg alene hjemme fordi mamma er på kurs og etter det skal henne til politistasjonen og hente noen papirer. 
Sikkert mange som tenker nå at hun ikke kan la meg være alene hjemme etter og ha vært i en ulykke og når jeg nesten ikke klarer og gå. Men tenkte dere kunne vite at:
-Leppa mi er mindre hoven og er litt bedre.
-Øye mitt er kun hovent og blått.
-kuttet gjør ikke vondt, det væsker litt bare (Så det kom nok betendelse)
-lille fingeren min er fremdeles uten følelse og utrolig vond, så forstuelsen er nok ikke noe forstuelse, men at noe er knekt inni der.
-kneet mitt er utrolig verkende det verker og lukter verk, derfår jeg ikke kan gå på det men det er ikke så mye annet og få gjort en og vaske/Rense det.

Jeg klarer meg jo fint, sjokket er nesten helt borte, enste som er problemene er det som står over også at skulder og nakke gjør vondt. Begynner sakte men sikkert og få igjen styrken i høyre armen, men det tar jo tid.
Jeg er utrolig takknemelig får at jeg overlevde dette sånn som jeg gjorde, hadde vi kjørt kanskje 10 km t fortere kunne det blitt mye værre.

Det er mange som lurer på hvorfor jeg ikke dro på legevakta/Sykehuset, og det er fordi at her i Tyrkia så hadde de gjort det samme som mamma og tante gjorde, men de hadde sydd igjen kuttet over øyet bare, men mamma limte det sammen, så det går får det samme, bare at jeg får finere arr om de limer enn når de syr. Så det var ikke noen grund og kaste bort noen tusen kr på og dra dit når vi hadde alt vi trengte her og når mamma er sykepleier og når tante er helsesekritær.  
 
her ser dere kuttet mitt over øye, som er dekket med blod. over der igjen har jeg en stor kun der skrubbsårene er.
Og under øye er det også skrubbsår. som dere sikkert ser , så ser dere att leppa mi er ekstremt hoven, det er fordi jeg var ekstremt heldig med at jeg ikke fikk hull i den ettersom jeg fikk tenna mine oppi leppa. om dere kjønner.

når jeg kom hjem til familien til Benyamin hadde jeg blod neddover hele annsiktet, ettersom det regnet også så da ser det jo mye værre ut ha ha. men det er jo ikke så ille som det så ut før jeg vasket meg.

flere bilder kommer snart :) 

Kategori: Scooter ulykken Skrevet:09.feb.2012, 13:08Kommentarer

09.feb.2012, kl.13:35


oi herregud.. håper det går bra med deg! god bedring, om jeg kan kalle det det!!! stå på!

09.feb.2012, kl.14:08


Pia Isaksen: he he jeg har det bra jeg :) tusen takk :D

09.feb.2012, kl.20:27


det var fint å høre da :-)


Legg igjen en hilsen


Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no
hits