SKREVET: 03.apr.2012 / KLOKKEN: 21:27


Jeg veit det er mange av mine lesere som er venn med meg på facebook, og som jeg prater med nesten daglig. Så tenker det er mange av dere som veit at Kadir er helt ute av bilde og Mazlum er inne. 
Kadir gikk helt ut av bilde fordi vi begge syntes det var det beste og gjøre., Vi endte til slutt med og ikke snakke sammen lenger bare, ikke på nett når begge var på logget og ingen ringte tilslutt til værandre mere. Så vi er heller bare gode venner enn kjærester. Passer meg egentlig mye bedre, med tanke på hvor ofte jeg ble sagt at han har dårlig inflytelse på meg og mye mere som ikke trenger og bli lagt ut på nette. 

 
Meg og kadir :) Får dere som lurer, så nei det plager meg faktisk ikke i det hele tatt og ha så mange bilder av meg og han sammen, og se på de også. Det er minnerikt og jeg ser tilbake på en fin tid vi hadde sammen, men tenkter også som så at jeg og han var ikke noe får værandre så vi ble bare venner til slutt, noe vi har vært i 3 år også.


 Sikker mange som tenker at det er teit og komme over noen så fort som det jeg gjorde, men det har faktisk vært slutt mellom meg og Kadir i 3 mnd nå, og følelsene jeg hadde var vel egentlig borte får 4 kanskej 5 mnd siden også. 

Så jeg fant til bake til en gammel god venn av meg faktisk, Mazlum. Har vel kjent han i 2 år tror jeg, han er en utrolig god venn, egentlig den beste du kan ha. Vi startet egentlig og ''date'' litt i starten av det vi møttes igjen når jeg kom ned hit, men vi ville ikke ødelegge vennskapet, så vi stoppet, men når vi begge kjente det kilte litt i magen tenkte vi egentlig bare og se hvor det går. Så her sitter jeg da, i Norge med nytt forrhold i Tyrkia.. Haha. Neida, sånn egentlig så bor jeg jo i tyrkia så dette er jo ikke noe langtunnaforrhold egentlig. Men så langt har det ikke gått på gli egentlig, men har kanskje noe med at jeg er så sta og egen, hahaha.

 
Kjekkasen min, Det er ikke bare pga han er kjekk vi fant ut av dette nye vi holder på med, men han er også en utrolig ærlig, morsom, person, eneste litt irriterende er at han er fotballspiller, og skriver under den helvettes kontrakten til sommern som proffspiller. ARG. Han kan ende opp med og bli overflyttet til gudviteland.  

Men det har ikke noe med saken og gjøre.
Men da veit dere det, JEG HAR NY KJÆRESTE, WOOHOO. JeG ER KUL ASSA!!!
Nå er det desperate housewifes, see yeah.  

Kategori: Me,Myself & I Skrevet:03.apr.2012, 21:27Kommentarer

04.apr.2012, kl.02:11


Gratulerer :D

arkadas

04.apr.2012, kl.23:58


han er da my kjekkere en kadir :)...lykke til da med din nye askim ;)

05.apr.2012, kl.20:00


arkadas: hehe, ja han er det ja. tusen takk ;)


Legg igjen en hilsen


Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no
hits