SKREVET: 05.04.2012 / KLOKKEN: 20:09


Jeg står egentlig helt fast, om hva jeg skal blogge om. Dere synes nok det er kjedelig og blogge om værdagen min hele tiden, + at jeg er superdårlig til og ta bilder itillegg. 
Jeg er ikke noe sånn sminke barbie jente heller så sminke innlegg blir vanskelig. Men jeg har lovet dere en sminke video en stund nå, skal få gjort det så fort jeg er tilbake i tyrkia ettersom videokameraet mitt ligger igjen der.

 

Igår var jeg en rask tur innom hos favorittnevøen min, Leo Chrisander. Guttungen var superhyper jo, og ekstremt tante gal igår. Jeg og mamma håper veldig at mormor og Aage tar seg en tur til vogna imorgen så Leo kan sove over hos oss på lørdag. Det er jo så lange mellomrom mellom vær gang vi møtes så.. Og ettersom vi kanskje reiser snart så hadde det vært koselig og hatt han over, samme med Sean Magnus også, men han er hos faren sin i påsken.

 
Det er ikke greit og være hyper, og pluttselig bare sovne. hehe!

Idag har jeg ikke gjort så mye egentlig, jeg og mamma har gått igjennom bilder, og vi har ventet på strømmen som var borte i en times tid. Også har jeg egentlig bare slappet av og holdt meg inne pga mye vind ute og dårlig vær generelt. Alt er jo stengt også så det er jo ikke mye og gjøre da heller.
Håper på bedre vær imorgen så jeg kan få gått meg en lang tur og kan få sittet ute istede får inne. Men alt er jo stengt imorgen også.

 

Er det noe DERE vil jeg skal blogge om eller ha på bloggen ?  

Kategori: Norge Skrevet:05.04.2012, 20:09Kommentarer

arkadas

05.04.2012, kl.22:22


like å les om hverdagen din i tyrkia :) kanskje du kan skrive litt om kulturen og hvordan det er å være norsk i et fremmed land. keep up the good work :)


Legg igjen en hilsen


Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no
hits