Da har vi vært på tinghuset å der ble Lene og John Arne gift. Bilder kommer senere.. 
Nå er vi hjemme entur før det blir middag og dvs med mange folk.
Litt mye stress egentlig.. 
Jeg var på chris medina minikonsert på mandag. her kommer det noen bilder.


Halvparten av de som hørte på å så på. 


Litt flere folk :) 


 Chris å Zack, :D


Meg å chris
Vi har fremdeles ikke fått internett, men den godte fantastiske herlige nyheten er at de holder på NÅ :) Å ja, du leste riktig AKKURAT NÅ når du leser det. neida, men joda, de holder på å fikse her nå. Så imorgen er internetten på plass, å da kommer det masse masse masse nye bilder dere skal få se :) Gled dere, he he ! 

 Da kommer b.l.a bilde fra jeg '' pimpa '' øyebrynene mine, bilder fra shoppingene mine, å på søndag kommer det bilder fra julen å julegavene jeg fikk da :) Veit jo det meste jeg får så, he he ! :p

også kommer jeg med anbefalinger ++++ bilder. men det skjer snart ;) Det kommer også bilder fra det nye huset til mormor, innvendig. å det fantastiske rommet jeg fikk, ha ha :p

Skal ikke se bort ifra en video av huset :) 

Men ha en kjempe fin dag alle sammen :) 
Endelig, huset er klart, sofa,seksjonersenger,kjøkkenbord,spise stue bort, og stuebort er satt på plass. Det er som å være hjemme, det er lunt å godt. ligger nå i køyesenge å slapper av, er fremdeles utslitt etter igår. det er jo noe småtteri som skulle vært pakket ut, men det viktigste er fremme. Den store gode bamsen min ligger i senga alerede, så alt er greit hos meg, he he ! nei, vi mangler egentlig bare ting vi må vente med til etter jul, eller så blir vi nok være sengeliggene på julaften, fordi da er vi nok kjørt ut av stress, etc.. 

Dere får ha en kjempe god jul alle sammen, :)  
Da har jeg vært på jessheim hudpleie klinikk å fikset de ufyslige øyebrynene mine, ha ha. endelig er de jule klare, :) I luve it ! 

Fikk mere farge, volum, elsker de. Kan ikke stoppe å glane, ha ha ! Bilde kommer imorgen, om tiden kommer så langt. bilde er klart ihvertfall. får bare ERROR når jeg prøver å laste opp så ! Bare vent å seeeee 

Også fått kjøpt meg ny foktig hets krem , tror jeg har brukt 1500 kr bare får å finne den rette så jeg slutter å flasse , så best at denne funker til prisen å si.. er så lei nå. skoene fra Nelly.no kom nå også , elsker dem.


Nå må jeg stikke, hadem 
Kun en dag igjen til huset til mormor er ferdig. Woohoo! Imorgen blir det innflyttning. ENDELIG. lei av å ligge på denne vonde sofaen, så skal bli godt å komme inni en seng, he he ! 
Så bloggning imorgen blir tvilsomt, kanskje før overtagelsen!  Ha en fin dag alle sammen.
Skal på jessheim nå ! Skal fikse øyebrynene mine før jul! 
Idag er den eneste planen jeg har idag å se på Chris Medina på Senterscenen idag... Gleder meg, skal bli gøy. 

 
KOmmer nok endel bilder fra ikveld til dere senere. :) 
Så har begge guttene fått smake litt på skammekroken, sånn blir det også når vi kaster leker på værandre, å begynner å sloss, det er til og med sånt som skjer når de skriker ut med utestemmen når de er inne. Da kommer skammekroken. 
Akkurat nå så rydder de etter seg, på rommet der hvor de kasta ut alle lekene. Så klokka 14 drar vi på senteret :)


Off, det skal ikke være lett å være brødre tror jeg, he he ! 
 
Idag var jeg en rask tur innom Barnehagen jeg jobbet i, fyy så koselig det var, alle var kjempe koselige. Må få prøvd å kommet meg dit igjen før jeg reiser. 
Mange flotte menesker, ikke  minst unger.
Nå er det snart å ta turen tilbake til jessheim så jeg får shoppet litt om det er noe å shoppe, he he !  
Da har jeg bestilt nye sko fra Nelly.no. Ah, det er godt å svi av penger man egentlig ikke har, ha ha ! 
Da har jeg ihvertfall sko til bryllupet, og ellers. Godt å vite det. :P

(PGA dårlig internett frem til 21 desember, funker det F meg ikke å legge ut bilder)

Det blir foresten dårlig med blogging på meg, desverre, men jeg har lovet dere å komme sterkt frem i januar, Da blir det kanskje også ny blogg KANSKJE! 
 
Nå er det forsten kun  9 dager igjen til julaften. Kjenner jeg gleder meg kjempe masse, dagen blir nok litt lang også, men men :P Gleder meg mest til gavene (Er som et lite barn på julaften)  he he ! Selvom jeg veit det ikke blir så mange gaver lenger som da jeg var yngre. 

-Hva gleder du deg til ved julaften ?  
Nå siden klokka er over 24 er det altså 13 dager igjen til selve julaften. Så da ønsker jeg alle god jul og godt nyttår. 
Blir ikke mye blogging får tiden, er ikke så mye  å blogge om heller, men jeg lovet dere mye bedre blogging da jeg kommer neddover til Alanya igjen, å det løfte kommer jeg fremdeles til å holde, håper dere ikke slutter å lese bloggen min fordi jeg ikke har noe å blogge om, beklager så mye. men jeg ønsker alle sammen en fin uke, å en god natt.

:)  
Beklager med lite bilder på bloggen, men jeg har ikke tid til å være såppas lenge på så jeg kan legge ut et bilde.  Men det kommer nok snart får vi håpe, internett kapasiliteten er utrolig dårlig nå. men men ! 
Nå er NESTEN alt klart, mangler noen julegaver bare. Så når jeg har fått hentet det jeg skal hente på posten å fått kjøpt meg det jeg skal, så er alt klart, til at julen bare kan komme inn. Eneste ulempen er vel at det blir ubeskrivelig mye å gjøre fra og med den 21 desember :/ til lillejuledag. 
Første blir vel fra 21 til 24 hvor vi blir stående på høytrå mange her å bare få mormor til å flytte inn i det nye huset sånn at det blir jul der, når vi er ferdig med det å alt er på plass er det bare å hive ut julepynten som bare rabagassen, så på selvejuledagen,e r det rett bort å hente mine to nydelige nevøer kanskje, får så å se masse på tv( om vi har tv, eller så blir vi ute å leker i snøen )

mye hektisk, skulle nesten ønske det var like mye nå, ha ha.. men imorgen blir det mest sansynelig bort på jobben, får så vidre til jessheim, kanskje møte Nadia.


Meg å nadia får en god stund siden, ha ha ! 

Hele uken har jo gått til å bare gå rundt på jessheim storsenter får i tilfelle vi kommer over ett tilbuds kupp, loooove tilbud. Veit ikke hva neste uke går til, men skal i barnehagen jeg jobbet i før får å møte alle sammen igjen en gang til uka, he he ! 
 Får jeg pengene mine imorgen, kommer det nok også bilder fra hva jeg har kjøpt på nette,

Ha en fin kveld. 

-Hva har du gjort idag ?  
jeg skal ta e ny tatovering,  denne skal være med farger tror jeg, fremdeles litt usikkert, er ikke sikkert jeg vil ta den heller, fordi jeg har alerede 2, jeg veit hvor jeg skal ha den å alt. problemet er heller ikke penger, menn heller tid å mulighet, jeg har ikke noe av det før jul med å ta en ny tatovering, så det blir nok ikke før jeg kommer tilbake til alanya evt.

 

Live Love Laugh  Får ikke vist, siden broren min har klart å slette en side som jeg trenger får å vise, men skal klare det. 

Jeg er foresten hos Lene idag, eller nå. Stakkars Leo har feber :( 

 
Gratulerer så masse med dagen til mammaen min, 44 år. halv veis til 88, ha en fin dag mamma ! Å lykke til vidre. 
Jeg kom fram med en vinn jeg har fått på jobben, å siden jeg ikke drikker vin så fikk mamma å Kristin den. den var fist kjempe god, den lukta godt, men ville ikke smake, he he , jeg er litt pyse på å smake på annet alkohol jeg ikke liker egentlig.


Kristin ble helt på topp da vinen kom ! 


Kristin å kristins mamma Mona.Bilde av alle sammen, bildeopplastern er veldig treig, så restene av bildene kommer siden ;)
jeg trudde det kom til å bli tatt masse bilder her i Kragerø, men det har ikke blitt tatt så mye som ett siden jeg kom enda, kanskje hvis jeg møter Sjur det blir noen bilder. 

Idag er jeg uannsett sjuk, har utolig vondt i magen, å huff.. vært sengeliggende i 4 timer alerede :( 
Vi sitter alle sammen i spenning. Broren til Ali sin Kone ligger på Sykehuset i Alanya å skal føde. Gud som vi gleder oss. Det blir sagt at det er jente. Men det er jo usikkert, ikke alltid ultralyd er rett, men de gikk ut ifra magen å ul. Vi får svar i kveld eller imorgen om hva det blir, og så fort vi får svaret flyr vi å kjøper klær, he he. Det er jo hennes første fødte. hun fikk reisa senga mamma hadde, så da har de '' barneseng'' i flere år, jeg har kløpt litt klær, å skal kjøpe mere. mamma å Kristin har kjøpt dvs. Vi håper jo alle sammen at det blir jente. Er så mye søte jente klær. Fikk også se henne som skal føde idag på cam får første gang, Så kan si ungen blir utrolig pen.. Ettersom faren heller ikke ser så ille ut.. 

Kommer bilder av hva vi/Jeg har kjøpt etter vært.
Men dette vil jeg kjøpe til henne, om det blir jente som det sies.

 

Det er mere, men nå logget han som veit hva det blir seg på.. Så svaret er.... KOMMER I NESTE INNLEGG..
Etter 3 evig lange timer, er vi endelig framme, har vel vært det en times tid nå også, men off. trudde turen kom til å ta hele nattan jeg! 
nå er det bare å slappe av, legge seg tidlig også chille max. Blogger mere imorgen, har 5 dager igjen å være her så..  
Idag blir er gørr dag, har nesten akkurat våknet, så skal jeg snart spise for så videre ned til nyhuset til mormor får å sette på lys på treet, ettersom hun får strøm ute snart. Så skal jeg til Dal, og videre til Jessheim får å kanskje hente pakken min, fra Superkul. Så går en 3 timer lang vei til Kragerø. Også 3 Timer, tror jeg kommer til å dø av kjedsomhet. 

Men mamma er jo på vei ned får å hente ipoden min nå, så kanskje det blir litt musikk underveis.
Da blir det jo også fast internett, som betyr mere blogging, forhåpendlig vis. Det blir egen seng, på eget rom, som blir DEILIG!!! Nå skal jeg sette ipoden på lading, så spise. blogges når jeg kommer frem til Kragerø.


Håper jeg møter denne bilen igjen :D
 
Det er virkelig ikke noe å gjøre omdagene, jeg kjeder meg utrolig mye, alle vennene bor et lite stykke unna. 
Men så fort det blir 15 desember går det litt bedre går jeg ut ifra. Nå sitter jeg bare å kjeder meg, Det skjed ikke noe på nette å det skjed ikke noe utenfår huset eller inni!

Eneste som er at The Walking Dead er ikveld, Det er vel det eneste. Så jeg har jo kun sett på frustrerte fruer i hele dag.

forslag på hva jeg kan gjøre ?
hva pleier du og gjøre da du kjeder deg ?

 
Idag er Jessheim Storsenter nattåpent. Alle som vil se på show og handle klær til billig penge har sjansen idag. Er ikke sikkert det er NESTE mnd. Nattåpent begynner klokka 19:00 til 24:00 Alle er velkommene, men husk en ting. DET KAN VÆRE EN MASSE FOLK DER IFRA FØR AV!! 


Et veldig dårlig bilde fra en gang får en liten stund siden det var nattåpent. 
Som dere ser, hele første å andre er stappet fullt. Må nesten møte opp 30 til 45 min før showene begynner om du vil se på det. 
Jeg er litt usikker på hva som skal være idag, men har hørt at det er Great Galikgirls. 
Også klokka 20:00 er der førjulshow med Terje Schrøder på Storsentercenen som er på bilde. 
får dere som veit hvem Hans Petter Buraas '' Burre '' er, har dere sjansen til å mæte han klokka 17:00 idag hos SPORT. 
 
Hva skjer på supertorsdag ?  

Kl 10: kom og prøvesmak nydelig julekaffe fra El Salvador!  Hos dromedar kaffebar i plan 0
Kl 10:  Få fode sminke og velværetips på mini makeovers! 
Ønsker du en forandring, eller kanskje noen tips på julebord eller nyttårssminke,
- Vi hjelper med veiledning og tips. Hos THE BODY  SHOP i plan 1

Kl 14-19: Se smykkekolleksjonen fra bjørg hos mestergull !
hos MESTERGULL i plan 1

Kl 15-19: Vi gir deg en smakebit av julen på Meny!
Denne ettermiddagen kan du vandre rundt i butikken, og møte noen av våre beste leverandører, som byr på sine mest spennend produkter hos MENY i plan 0.

Kl 16-23: Vi lærer deg å legge din personelige øyemake-up! GRATIS!
Hos KICKS i plan 1.

Kl 19-21: Få hjelp av vår stylist- finn andrekk som passer DEG!
Sissel fra Jensen Woman kommer. %30 på en mengde varer. Velkommen!
Hos CATINKA i plan 2.

kl 17 : Tidligere olympisk mester, Hans Petter Buraas ''Burre'' Forteller om Kjus Sportswear!
Hos SPORT i plan 3.

kl 18: Inspirerende Cardio Energy show!
Enkel,Effektiv, og energisk trening med inspirerende musikk! Ved KAPPAHL i plan 2  

kl 20: Førjulsow med Terje Schrøder!
Har med seg , Tina Turner, Miss Piggy, Rihanna, Wenche myrhe, og Lucia. Et morsomt humorinnslag!
På Sentercenen ved Burger king i plan 1

kl 21: musikalske toner av elever fra Jessheim VGS.
Hos jordærpikene i plan 0.

Det er det som skjer på Supertorsdag idag. Aller er som sagt velkommene, men vær forbredt på folkemengde.  Får dere som ikke er så bra til beins etc er dette virkelig ikke noe får deg. Du kommer deg desverre nesten ikke runt på senteret når det er supertorsdag. Men det er jo alltids lov og prøve. 

 
Jeg er ikke mye på nett, pga jeg ikke har nett, de gangene jeg er på er jeg på jobb å da er det kun fort igjennom å se, ikke sette meg ned får å blogge. Men nå har jeg litt tid. Det ser ikke ut til å bli fast nett før rett før jul. nette blir satt inn i nyhuset til mormor 9 des. men hun kommer inn seinere en forventet, altså 21 des. Så må vente en mnd til desverre. 
Men det jeg har gjort i det siste er ikke spesielt mye, vært å shoppet litt. kjøpte meg 5 nye gensere, en ny singlett og litt sminke. Blir litt mere shopping når jeg får neste lønning. Da blir det kjøping av bryllupsgave,bursdags gave til mamma, og julegave til mamma og Nicolai mangler også en til Sean Magnus. Så ferdig med gaver TROR jeg. Så går resten av pengene til trengsel å til gardermoen, sparer rundt 2 til jeg reiser igjen som jeg bruker på gardermoen sånn at jeg får kjøpt litt ekstra sminke,goddis, etc. 

Bilde kommer ikke pga treig nett. beklager. 

Leo Chrisander


Kake'n til Sean Magnus :) 


Muffins kakene Lene laget. 


Bursdags barnet spiser kake :D 

Orker ikke laste opp flere, bileopplastern bruker utrolig lang tid på å laste opp bilder. Men det var noen bilder. 

Ha en fin dag 
BLAKK :o
jeg fikk lønning får 3-4 dager siden, men alle penga har gått til julegaver, bursdagsgaver, mat, røyk, klær, hårfarge,sminke goddis. Men er ikke lenge igjen til neste. spesielt ikke siden første lønninga mi var 9 dager forsein. haha. kjøpte enda mere julegaver idag, Kjøper noe vær dag. Men jeg tenkter hele tiden at jeg MÅ spare, siden det er nattåpent på Torsdag på senteret. Har litt igjen, men det er nok borte innen torsdag, off. Kjerpings June!! VIRKELIG..

Bursdagen idag var kjempe koselig, kaken var god godt selvskap etc.
Bilder kommer senere.. 
Nette er ikke borte enda, så so far so good. Håper den varer til ikveld selvfølgelig, eller imorgen :D

Jeg skal ingen ting idag ihvertfall., Kun være hjemme slappe av før jobb imorgen. Men jeg vurderer å gi litt F i.
Men jeg får stå opp å håppe inn i dusjen jeg, spise litt først, om jeg orker. ha ha lenge leve morgen latskapen.


Data nerden min, hehe. Neida, gode Sean magnus <3
 
Som jeg skreiv tidligere skulle jeg prøve å blogge så mye jeg kunne før internetten ble borte,, men det funket ikke så bra. Det er litt av alt som foregår ang jobben osv omdagene. Men da veit dere det. Det blir ikke noe mere blogging på meg før vi evt er hos Lene eller hos noen venner. Mormor får jo inn internett i nyhuset sitt, men det er jo ikke før 16 desember så. Å jeg veit jo heller ikke når imorgen internetten forsvinner så kan hende det blir en bloggdag imorgen også om jeg er heldig. Men dere er forbredt. Beklager så mye. Det blir nok fultids blogging etter den 31 desember 2011. Da er jeg i Tyrkia igjen, så da blir bloggingen på topp ;) 


Lene og Leo :) Fått helt hekta etter jeg så på Grey's Anatomy idag. 
Elsker jo serien, tror jeg skal kjøpe den egentlig :D  
Ettersom jeg har de herligste nevøene noen kan få så må jeg nesten vise noen bilder fra uka jeg var hos dem . søte Sean Magnus nusser lillebror Leo Chrisander på kinnet/Øret. 


Gummen min ser på film. 


De er jo bare så søøte. 


Go gutten koser seg i babyvogna som sitter i sofaen. hahahah ! Elsker bildetøffen.. 

har flere bilder, men den bruker så lan tid på å laste opp nå synes jeg. 

foresten, er det flere som har problemer med bile opplastern på facebook ??
jeg føler meg mega sunn her jeg sitter, i sofaen, spiser stor potetgullpose, spist kjokolade, og drikker brus. Stakkars tennene mine :o 
men nå som Hotel Cæsar begynner er det snart brøskive med egg Jummi. 
Tydlig det er uka mi snart, spiser som bare det, uten å føle jeg er mett før jeg er sprengmett. Hater det.

Men nå får jeg se om det H pengene har kommet da, begynner å bli mektig lei nå!
 
Nå som gradene ligger under 0 som da betyr at det er minus ute tror jeg det kommer snø snart, men man veit jo aldri. Det er jo forøybliket kun 1 minus, var ivartfall det da vi var ute å gikk, å må si ifra, vær forsiktig om dere er i Nannestad. Det er kjempe glatt på veiene, når jeg å mamma var ute og gikk,, måtte vi gå i balanse hele veien. 

men uten om det, har jeg ikke gjort stort, så litt på tv, så sovnet jeg ''noe jeg aldri pleier midt på dagen'' voknet til middag, så skreiv jeg ned noen kakeoppskrifter før vi gikk ut en tur, kom nesten akkurat inn så prøver forøyebliket å få i meg varmen igjen.Imorgen er det jobb igjen, fra 08:00 til 15:30. Det ikke sånn kjempe gøy å jobbe når jeg ikke har fått lønningen jeg skulle hatt får en uke siden, men sånn er det når den ene sjeden er konkurs. FUCK!!! Men jeg vurderer sterkt å slutte om jeg ikke har fått lønna mi innen neste lønning. 


NEI, jeg bruker IKKE sminke når jeg ikke skal noe spesielt, bruker det ikke på jobb engang!! 

 

-Er det blitt minus grader hos deg også ? 
-Bruker du sminke når du bare er hjemme hele dagen? 
-Går du også turer noen ganger selvom det er kaldt ute ? 

 
Jeg våknet får ikke lenge siden, jeg var overaskende overtett i nesa, tørr imunn å på leppene, vondt i mage, å vondt i den ene hofta, etc. 
Det er mye mere, men jeg er virkelig ikke i form idag, off. men sånn er det noen ganger. Kanskje jeg blir bedre uttover dagen, bare jeg får våknet litt mere!

I lock so sick today, without makeup. 
 
Ettersom at de vi låner nett av flytter på onsdag blir det ikke mere nett på oss før vi kommer oss til Tyrkia igjen, eller mens jeg er på jobb kanskje. Selvfølgelig om jeg er hos noen blir det definitivt noe blogging. 
Men da er dere forbredt. Det er noe jeg desverre ikke kan gjøre noe med. Men det er 3 dager til til onsdag, så skal blogge så mye jeg orker å klarer til da. Men siden jeg jobber på tisdag blir det blogging etter jobb. 
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011


K a t e g o r i e r


 • » 30 dager utfordring
 • » Anbefalinger
 • » bilder
 • » Blogg
 • » Blogger
 • » Design
 • » filmer
 • » halloween
 • » Hot'r-not
 • » Hverdag
 • » innkjøp
 • » Jul
 • » Julekalender
 • » Kadir i millitæret
 • » konkuranser
 • » kontakt
 • » Mahmutlar
 • » Me,Myself & I
 • » Min musikk
 • » Mine tanker
 • » My life in Türkey
 • » Ned i vekt
 • » Norge
 • » oppskrifter
 • » Outfit
 • » Spørsmål & Svar
 • » tyrkia Alanya
 • » Ukens Leser
 • » Viking restaurant


 • L i n k e r


  blogg.no
  Få din egen blogg!

  D e s i g n


  Designet er laget av Katrine.

  hits MALER - INNLEGG jeeo - Hverdag
  Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

  Legg meg til som venn


  A r k i v


  Januar 2012
  Desember 2011
  November 2011
  Oktober 2011
  September 2011
  August 2011
  Juli 2011
  Juni 2011
  Mai 2011
  April 2011


  K a t e g o r i e r


 • » 30 dager utfordring
 • » Anbefalinger
 • » bilder
 • » Blogg
 • » Blogger
 • » Design
 • » filmer
 • » halloween
 • » Hot'r-not
 • » Hverdag
 • » innkjøp
 • » Jul
 • » Julekalender
 • » Kadir i millitæret
 • » konkuranser
 • » kontakt
 • » Mahmutlar
 • » Me,Myself & I
 • » Min musikk
 • » Mine tanker
 • » My life in Türkey
 • » Ned i vekt
 • » Norge
 • » oppskrifter
 • » Outfit
 • » Spørsmål & Svar
 • » tyrkia Alanya
 • » Ukens Leser
 • » Viking restaurant


 • L i n k e r


  blogg.no
  Få din egen blogg!

  D e s i g n


  Designet er laget av Katrine.