Ettersom at Dagmar har styra i hele natt, rivd ned trær, fjernet en skog,tatt bort strømmen i alle hus, så er det ikke lett å legge ut bilder egentlig. Strømmen er vært borte i snart 24 timer, så håper den kommer tilbake imorgen. Nå sitter jeg hos søstra mi på Jessheim, så her er det strøm, det er mange i maura nå også som har fått strøm, men ikke vi, ettersom vi ligger i en grop på en måte..  Så det er jo veldig usikkert, men de sier at det kommer en ny storm ikveld/Natt, men får se da. Igår når Kristin var ute får å hente noen folk, så fløy det en trampoline forbi henne mens henne kjørte, litt skummert, også kjørte hun sikksakk forbi alle træra som ligger i veien. Sånn er det nå da. 

Var dagmar hos dere å ? 

 

Tror ikke det var sånn folk hadde forestilt at 1 juledag kvelden ble sånn. :P 
etter en lang dag var julen til slutt ferdig, å jeg var klar får senga. vi alle spiste kjempe god mat, innmatspølse,ribbe,julepølse, ja det normale vil jeg si. så var det rett på desserten,  nei ikke rett på men ja, da var det riskrem, og moltekrem som var plassert på bortet. 
Etter en liten stund var det klart får pakkene, Tror egentlig det er første året noen gang jeg ikke har løpt rundt pakkene som en unge får jeg ville åpne. ha ha. jeg fikk masse fint, ble fornøyd med appselutt alt sammen. Men det sier seg selv, med aldern opp, går gavene ned, litt trist, men det går så bra atte.

Jeg legger ut bilder og sånn litt senere idag.

Hadde du en fin jul ?
Hva fikk du til jul ? 
idag blir vi vel til å få flyttet inn i nye huset til mormor, mye eller nesten alt er vel satt inn, men hun har jo en million nisser som jeg ikke anet hvor jeg skal plassere, he he. begynner å se koselig ut her nå, mangler litt på vegger osv. men det kommer seg..

Imorgen er det jo julften, å jeg som ikke har noe julestemning, det kommer nok når smårollingene kommer imorgen. 
Nå sitter jeg egentlig bare å slapper av fr det blir mer å gjøre.

Goooood jul allesammen :D


ha ha, har ikke noe sminke på meg, off. he he 
 
Igår var jeg som sakt på minikonsert med Chris Medina. var kjempe gøy, var vel rundt, 2-4 tusen der, til og med folk som besvimte, med tanke på hvor trangt å dårlig luft det ble, så sjukebilen var på plass hele kvelden der. Jeg ville jo selvfølgelig ha underskrift på cd, å da fikk jeg jo også dette utrolige bilde :oHe he, er litt gøy å tenke på egentlig. 
Er ikke sånn kjempe FAN av han, men jeg liker musikken hans, å betydningen i musikken hans.

Alle skreik å hyla igår, sang med å hele pakka. Jeg å mamma stod øverst å fikk utsikten,, bakfra. ha ha !  jeg hadde leo på armen så han fikk se, å mamma hadde Sean på armen, Å pluttselig kommer lillebroren min å filmer alt, så en film kommer fra konerten også snart ;) Flere bilder kommer senere også, imorgen blir der kanskje bedre internett så ! 
fikk en kjempe fin julegave av meg å han egentlig. he he.

Køen får å få autograf, var ingen kø, det var mere en klynge, så jeg er kjempe glad jeg kom inn sist egentlig, så jeg slapp den syke køen/Klynga.

 

-Var du på minikonserten på Jessheim ?
-Fikk du autograf å bilde ? 

 

Å til dere som ikke viste det, Ola fra Paradise Hotel var på Jessheim da, Mange som fant det ut, å tok bilde med han, så fikk du også bilde med han ?
Idag er alle julegaver ferdig, endelig, utrolig godt å bli ferdig med det.
Nå sitter jeg på jessheim igjen, passer på mine utrolig nevøer.  Så til imorgen har jeg normalt internett igjen. Det er litt godt egentlig.


skal stå på datoen den 06.12.11.

Det er den første snøen som kom her jeg bor.
siden det skjer litt av vært på julaften må man kanskje ha en liste så man husker alt :)

-Hente ungene til Lene,

-Se 3 nøtter til askepott.

-Se på masse julefilmer på disney.

-Rydde og ordne til gjestene kommer.

-Dusje, og ordne seg.

-Leke litt med smårollingene.

-Legge frem julegavene.

Så går jo for det meste alt ettersom det det skal går jeg ut ifra. Gleder meg som et lite barn :D

-Har dere også en plan på julaften ?  
jeg fikk jo lønninga mi får 3 dager siden, vi kan trygt si jeg er blakk igjen, gikk veldig mye i nye kjoler til bryllup å jul, går penger til sko jeg har bestilt, jeg har desuten lagt av endel kr til Tyrkia. jeg kjøpte veske å litt smykker, noen gensere, litt sminke, undertøy, til nesten 1000 kr. kjøpt julegaver, mangler 2 igjen nå, men de blir kjøpt idag å på torsdag. da er alt ferdig å klart, nå er det bare å glede seg til jul, :) 

Det tar hundre år å laste opp bilder så det orker jeg ikke, he he! 
Men jeg har fått meg smarties kalender, å 2 flaks kalendere :P

 

-Hvordan julekalender har du ?  
jeg håper jeg har vært snill å god i år. Dette er min ønskeliste til deg fra meg. :) 

 
I pad 2 hvit. 


Iphone 4s.

Videokamera

 Nytt ROSA kamera. 

Det er min lille ønske liste :D 
Var innom Storm.no og yr.no får å se været, der jeg bor.. På yr.no står det at det kun er snø på onsdag. 
På storm står det, idag,imorgen,tirsdag, og neste søndag. Det er litt rart hvor stor forsjell det skal være. så får nsten bare vente å se. Men man skal være glad får at det ikke har kommet noe så langt, det er kommet seint i år. jeg er ihverfall fornøyd med det. Men kommer ikke til å kjøpe meg noe vintersko får 28 dager med snø bare. ha ha.. Har støvletter som får ta den jobben ;)

(BILDE OPPLASTNINGEN FUNKER IKKE!!!)  
Jippi, det er første desember... Je har enda ikke kjøpt julekalender, siden jeg finner ikke ut om jeg skal ha kinder eller smarties.. Hmm.. Så har bedt mamma overaske meg, men får ikke kjøpt noen før neste uke, men da har jeg mange luker å åpne opp. woohoo!! Nå sitter vi å konstranterer Mona på Facebook ! hehe.. Det blir kjøttboller til middag, så sitter å venter i spenningen så magen min slutter å brøle! : ) 

 

Hvordan julekalender har du? 
Hva skal dere ha til middag idag ?  Siden jeg er 16 år er det mange som mener jeg ikke skal ha julekalender å julestrømpe. men jeg bryr meg ikke, jeg har julekalender, å jeg har julestrømpe som nissen min fyller opp på julemorgen. Jeg gleder meg veldig til julaften, Bare sitte å telle ned de 23 dagene som er igjen.. Da jeg står opp tidlig, går i pysj å fledd inn på stua med tøfler, setter meg i stua, å ser på alle juleprogrammene til ettermidagen, mens mamma å mormor ordner julemiddagen etc.. Da jeg spiser alt julegddisen i julestrømpa. Off, kjenner det kribler godt i magen da.. 

 Så når alle programmene er ferdig, så går vi p ådet rommet hvor det er masse julegaver, så putter vi det under juletreet, før resten v gjestene kommer, som har med seg mere. 

Jeg kommer heller ikke til å bli skuffet om jeg får få gaver, jeg er bare glad julestemingen er her, noe som er lenge siden sist.. Jeg gleder meg til å ta masse bilder, spise god mat, kose seg med familien, leke leker med smårollingene, å opne pakker, får å så si hade til alle sammen. Så legger jeg meg med et stort smil om munn, 

Jeg har jo egentlig ikke noe jeg ønsker meg, som passer får venner osv å kjøpe. Men jeg kan jo likevel si hva jeg ønsker meg. 

 • Nytt fotoapparat.
 • videokamera.
 • Klær.
 • Sminke.
 • Sko.
 • Smykker.
 • Iphone 4s.
 • Ipad 1
 • Macbook air.
 • Ny rosa pcveske.
 • Ny veske.
 • bilderammer.
 • dvs småpynt.

 

det er vel det jeg kommer på i farta som jeg egentlig ønsker meg. 
Bilde får det jo ikke blitt, siden bildeopplasteren min er klikk !  
Har egentlig ikke noe å gjøre. 
Men selvom internetten er treig, så har jeg tolmodigheten til å høre på julesanger, kanskje litt tidlig. Men så uheldig som jeg har vært, har jeg ikke hatt noe spesielt med julestemning på kanskje 2 år.
Her er noen sanger jeg har hørt på nå. ikke mange, men nette er så treig at jeg ikke får hørt nesten : p

 

 

 

 

 

 

 

 

jeg er også forhåpendligvis ferdig med å jobbe, litt trist men samtidig deilig. trist pga pengene. men deilig pga jeg slipper KANSKJE å stå opp tidlig. Jeg er helt tydlig ikke klar får ut i det virkelig arbeidlivet, men jeg skjønner hvor avhengig man blir av pengene. Virkelig. 

 


 

Er du i julestemining enda ? 
Jeg grugleder meg egentlig litt til jul, jeg har ikke hatt sånn spesielt med julestemning siden jeg gikk i 7 klasse. Litt kjipt egentlig. 
Men i år gleder jeg meg litt egentlig, skal være i det nyoppbygget huset til mormor,  Familien til Lene skal være der, Altså Lene, John Arne, Sean Magnus, Leo Chrisander.
Så kommer jo Thomas, storebroren min, mormor å Aage skal være der. Meg å Mamma, KANSKJE lillebroren min også Nicolai!!
Siden vi blir så mange gleder jeg meg, til masse god mat, masse herlige programmer på tv, fra klokka 07:00 og til selve julekvelden. 
Blir gaver, ulegoddis, og leker med ungene.

så kommer jo jjulemusikken. Hehe,  

Det blir jo ikke like mange gaver til meg i år som får 3 år siden. Men jeg er jo konfermert, å i min ''familie'' så gir vi ikke julegaver etter du er konfermert, men kun tantene mine som har den regelen..
Jeg får av søsknene mine, mormor, mamma etc.  Så jeg er forbredt på dyre å få gaver, å ikke mange billige gaver.Også gleder jeg meg til å kjøpe/Finne juetøyet mitt, å se det nydelig juletreet som jeg ikke får pyntet i år :/


Søtt nissetøy.Alle bildene er fra google.

gleder du også deg til jul ?
hva gleder du deg mest til i jul ?  
Det er utrolig rart å tenke på at det er 9 november, å enda ikke noe snø, vaneligvis hadde det vært snø her alt. 
men jeg liker at det ikke er noe enda, det trenger ikke komme får min del heller.


Bildene ble tatt 15 november 2010. så er rart at får et år siden var det så mye snø ute mens nå er det ->

Kun en vakker solnedgang ! 


 
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011


K a t e g o r i e r


 • » 30 dager utfordring
 • » Anbefalinger
 • » bilder
 • » Blogg
 • » Blogger
 • » Design
 • » filmer
 • » halloween
 • » Hot'r-not
 • » Hverdag
 • » innkjøp
 • » Jul
 • » Julekalender
 • » Kadir i millitæret
 • » konkuranser
 • » kontakt
 • » Mahmutlar
 • » Me,Myself & I
 • » Min musikk
 • » Mine tanker
 • » My life in Türkey
 • » Ned i vekt
 • » Norge
 • » oppskrifter
 • » Outfit
 • » Spørsmål & Svar
 • » tyrkia Alanya
 • » Ukens Leser
 • » Viking restaurant


 • L i n k e r


  blogg.no
  Få din egen blogg!

  D e s i g n


  Designet er laget av Katrine.

  hits MALER - INNLEGG jeeo - Jul
  Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

  Legg meg til som venn


  A r k i v


  Januar 2012
  Desember 2011
  November 2011
  Oktober 2011
  September 2011
  August 2011
  Juli 2011
  Juni 2011
  Mai 2011
  April 2011


  K a t e g o r i e r


 • » 30 dager utfordring
 • » Anbefalinger
 • » bilder
 • » Blogg
 • » Blogger
 • » Design
 • » filmer
 • » halloween
 • » Hot'r-not
 • » Hverdag
 • » innkjøp
 • » Jul
 • » Julekalender
 • » Kadir i millitæret
 • » konkuranser
 • » kontakt
 • » Mahmutlar
 • » Me,Myself & I
 • » Min musikk
 • » Mine tanker
 • » My life in Türkey
 • » Ned i vekt
 • » Norge
 • » oppskrifter
 • » Outfit
 • » Spørsmål & Svar
 • » tyrkia Alanya
 • » Ukens Leser
 • » Viking restaurant


 • L i n k e r


  blogg.no
  Få din egen blogg!

  D e s i g n


  Designet er laget av Katrine.