fikk et spørsmål om jeg og Chris/Kadir fremdeles er forlovet selvom vi ikke er sammen eller hva personen mente. 
Jeg er singel og det er Kadir også. Vi er kun gode venner. Grunnen er at han er i militæret og vi får ikke den kontakten mens han er der. Så vi fant ut begge to at vi kunne like så greit bare droppe forrholde mens han er der,så får vi heller se hva som skjer når han er ferdig der som er om 10 mnd. Vi snakker fremdeles masse sammen når vi begge først har mulighet. Men det er ikke like mye nå etter jeg kom ned til Alanya ettersom jeg har utrolig mye og gjøre og er opptatt mesteparten av tiden.. Men selvom vi ikke er forlovet eller sammen lenger, så har vi jo følelser for værandre enda selvflgelig. Og jeg tror nok vi blir sammen igjen når han er ferdig i militæret så fremt ikke begge eller den ene partern har forandret følelser og meninger.

Jeg skjønner godt at du som lurte på dette ikke mener noe vondt, det er alltid lov og spørre. Da får du/dere svar også, istede får og mimre opp egne meninger :)

 
Så da får heller dere som lurer mere og evt er nyskjerrig får bare vente i 1 år med og finne svaret på om vi forblir venner eller finner tilbake til værandre...
Jeg veit det sikkert er mange som ikke skjønner så mye etter som jeg har sakt vi kommer til og være sammen selvom han er i militæret, men det er mer eller mindre mye vanskeligere en man tror. Han kan ikke ringe vær eneste kveld, han kommer ikke på nett hele tiden, kanskje 1 gang i mnd. Han kan kun ringe når han har tid og ikke er utslitt.. Så det er veldig vanskelig og holde kontakten med den grunn. jeg Elsker han selvfølgelig enda. Men jeg er utolig glad vi er venner, og at vi kan forbli det. Og ettersom jeg har forstått også så er han også utrolig glad får det.. :)

Ha en fin dag alle sammen.. Og er det noen flere spørsmål DU eller Dere lurer på så er det selvfølgelig lov og spørre! Svar får dere så fremt det ikke er noe privat! 
jeg fikk snakket med Kadir i en time på telefonen litt tidligere ikveld, etter 2 mnd ringte han endelig, var kjempe koselig. Jeg ble ganske overasket men ja! Han lurte på hvordan det var i Alanya nå. Jeg sa som så at det er ikke det samme å være i Alanya uten deg, ettersom jeg alltid har vært med deg en gang eller fler fra første gang jeg var her, så det å være her å vite at du er flere hundre mil unna er litt tøft men jeg veit at vi er i samme land å det hjelper. 
Så bare det at vi er i samme land gjør faktisk mye på avstands forrholdet.

Han syntes jo også det var tøft å være så lenge borte fra meg, å jeg føler med han. vi får ikke snakket så mye sammen som vi håpet, men vi var forbredt på det. men kanskje det blir lettere nå, nå som jeg er her å det er billigere.
 
Jeg fikk vite mye mere en jeg trudde jeg noen gang kom til å gjøre. visstnok har han blitt litt mere voksen etter å vært der i 4 mnd. Det er faktisk 4 mnd idag.
Det var litt av håpet mitt egentlig at han ble litt eldre. Det er håpet hans å mens han er borte at jeg også blir litt endre.
Det er alltid lov å håpe. Men han er 22 år, å fremdeles som er 1 åring i hode, det er ikke helt riktig. Men uannsett.

Vi ses igjen om 7 mnd, da er han i Alanya i 1 mnd, så skal bli kjempe deilig å endelig se han igjen om 7 mnd. Føles som en evig het, men om vi klarer å holde oss til telefon sånn som ikveld klarer jeg det.

 (Bilde er dårlig i know)

han har ringt meg 8 ganger, 3 av gangene har jeg ikke svar, enten fordi tlf ikke har vært i nærheten og fordi jeg har sovet. Men de 5 gangene har vært kjempe gode spesielt å høre stemmen hans igjen.
Det er kun 2 ganger vi har fått snakket så lenge som i 1 time, det er fordi jeg har ringt opp igjen. Men gud som det er vært.


Det var en masse han ikke ville snakke om siden han angrer eller noe, men jeg sa til han at temaet kommer tilbake. he he ! Vi snakket om mye, f.eks at han hadde fått nytt våpen han måtte gå rundt med, et som var mye større han han hadde, litt usikker på hvordan type men uannsett. Han hatet det fikk jeg beskjed om, det var tung, å han likte ikke våpen, he he!

Han følte også at han var i en helt annet del av jordkloden, å det skjønner jeg jo egentlig at han føler. Det var jo 30 menn å ikke en eneste jente der, det er kun en vakt hun, ikke noen hus i nærheten, eller noe. he he, stakkars. Jeg får desverre ikke gjort noe, å sånn er det bare tror jeg!Han sa han skulle ringe igjen så fort han hadde mulighet, så da satser vi på det, det er jo ganske forstålig. Han er jo millitæret, er jo endel å gjøre der så.

 
idag er det 5 mnd siden jeg å Kadir ble sammen igjen, rart å tenke på egentlig..  de 5 mnd har gått sånn både å fort og sakte..
Jeg er utrolig glad i ham, å jeg savner han veldig, får desverre ikke sett han før i sommer, da han kommer hjem igjen ifra millitæret.. men det går fort håper jeg..Da håper vi de neste 5 mnd går like fort/Treig, jeg er ikke helt sikker på om det gikk fort eller treig :/
Jeg fikk en telefon klokka 08:17 idag tidlig, vi snakket i nesten en time. Så på den timen ble det sagt mye rart egentlig. 
Så her kommer noen punkter.

 • Han kommer hjem til Alanya i july får 1 mnd. 
 • Familien hans kommer til å besøke han om en mnd, altså moren,faren,søstrene og 2-3 av brødrene. 
 • I militæret nå, vor han er i ANTEP så passer de bare på grensen til Tyrkia, Så de fra Syria ikke kommer inn i landet uten pass etc. 
 • Han trenger kanskje bare å være i militæret i 1 år til om han er heldig.


Vi snakket om masse, men jeg sov nesten under hele samtalen så jeg husker ikke så mye, men fikk med meg at an kun fikk være på nett en gang i mnd, KANSKJE. Var ikke sikkert. 
På søndager gjør de ikke noe.
Ukedagene er det kun jakting på de Syriske. Håper virkelig jeg ser han igjen snart. Kjenner jeg savner an veldig masse nå. 
Men må nok vente til july, siden an skal bruke opp ferien sin da.
Men da håper jeg han ringer meg snart igjen. Men han fikk streng beskjed om at han ikke fikk lov å ringe meg klokka 08:17 mere.  Da begynte han å lure siden klokka var 09:17 da han ringte på sin tid, så etter jeg fortalte han at vi er en time tilbake ,så sa han at an skulle vente med å ringe til klokka er rundt 9-10-11 norsk tid fra nå av. He he ! 


Rart å tenke på at siden kameraet gikk hele tiden der borte, så ble det kun 2 bilder fra mitt kamera, å masse andre bilder med oss på til de andre, ha ha ! 

Men snart blir det billigere får oss begge å ringe, så fort jeg kommer til Tyrkia, så blir det normal pris får oss. Men da må han jo få det nr på nytt. 

-Har du også en som er borte i over lengere tid som du savner ? 

 
takk får alle som sa sin mening om kjolene. 

Har akkurat snakket med Kadir, som tydeligvis er hjemme fra militæret.
Han mente vist 2 sist han snakket med meg ikke 21.
Men denne samtalen varte bare i 2 min, så måtte han vist gå. Ikke at jeg ble så veldig overasket da må jeg si. Men jeg kjønner det, han er akkurat kommet hjem, han må hilse på venner å familie. Så skjønner han virkelig.

jeg skal vist ringe han senere. Han har skrivet til Zeki at han skal tl ANTEP snart. Er ikke helt sikker på hva ANTEP betyr enda. Men jeg får spørre han da jeg snakker med han senere ikveld, om jeg får kontakt gjennom telefonen hannes.


Veldig flaut bilde fra november 2009. Ser ut som han spiser meg opp. ha ha ha !! 


Enda flauere bilde. men man må nesten legge ut litt stygge bilder noen ganger også. 


Mye finere bilde fra i sommer. 
 Nå skal jeg slappe av, er fremdeles utslitt etter mye jobbing. Så må nesten være utvilt til imorgen når jeg må jobbe da også! 

 
Jeg våknet får ikke altfår lenge. Eller har vært våken siden klokka var rundt 8, men ligget å prøvd får å sove. 
Da jeg først ga opp, å stod opp sa mamma at telefonen min hadde ringt å det var et tyrkisk nr. så jeg må jo ha duppet av litt tenkte jeg. Så på nr å kjente det ikke igjen, jeg pøvde å ringe det flere ganger men vær gang var det opptatt nr.
da jeg først kom igjennom, snakket ikke gutten engelsk engang. så han bare la på. ha ha, Men bare sekunder etter sier mamma at Kadir er på nett. det viste seg å være han som ringte.
Vi snakket i 1 min før han logget av. Tror han hadde det ganske travelt.
Fikk med meg at han ikke kommer hjem den 6-7 likavell. Men den 21. Så jeg skulle vist se han da sa han,selvom jeg ikke skjønte den når jeg ikke er der enda da. kunne venta til januar med å komme hjem synes jeg, selvom det kanskje er greit jeg ikke er der. Han får bare tid til å besøke familien sin som ikke er så liten får å si det enkelt.


Kjente jeg ble ganske irritert når jeg fikk vite han hadde ringt men jeg ikke fikk svart fordi jeg tydeligvis var i drømmeland. 

Har heller ikke fått snakket med han på 2 uker, men sånn er det. Er ikke enkelt å være med en som er i militæret får å si det sånn. Men får prøve så godt man kan, er jeg heldig kommer han på bursdagen min, noe som er ganske tvilsomt egentlig. Men det er ingen som sier det ikke er lov å håpe. 

Nå skal jeg spise frokost før vi tar veien til Kløfta får å besøke noen ! 

ha en fin dag.
 
inner sunshine blir feil. :o 
men uannsett... Det er 424 dager til Kadir kommer hjem fra militæret. tenk a 424 virker jo evig lenge til! 
men får håpe det får fort

Også er det 72 ♥ 79 - 35


Jeg faila litt på det bilde egentlig. 
 
 Mens det ble bedre. Elsker det bilde. 
Skal få sendt det til han så fort han kommer på nett igjen..

Tenkt at han kun har vært i militæret  i 1 mnd å 1 uke. Virker mye lengere. 
Å han har mange mnd igjen desverre. Får håpe det går superfort sammen med Resit mens han er borte. Jeg håper jo fremdeles på at han kommer hjem til bursdagen min. Å det sa jeg, men da fikk jeg bare til svar '' maybe in 2013'' han er jo rar å da. ha ha, han vil bli fort ferdig han stakkars Skjønner han godt så skal ikke be han om noen ting. han velger akkurat selv om han skal hjem entur får å besøke meg å resit. 

 Han kommer da hjem 4 november en tur. uheldigvis får meg å resit er ingen av oss der da. 
Jeg er ikke kommer tilbake enda da. å Resit har dratt til Mardin får å besøke familien sin, he he.... 
men kanskje han dropper det bare får å se Kadir. Skulle ønske jeg kunne det også egentlig x]

men nå får jeg ordne emg. ble vekt klokka 11 idag om at jeg har fått jobb kanskje. skal på mitt 3 møte der nå på mandag. Off..
 Men det er bra da. 
 
Kadir ga meg faktisk håp idag. etter jeg så stjerneskudd på himmelen igår 4 stk så måtte jeg fortelle han det, da lurte han på hva jeg ønsket meg. Jeg som ikke egentlig tror jeg mirakler å sånne ting sa hva jeg ønsket meg. ( Jeg ønsket å møte Kadir igjen mens han er i millitæret men at han kommer hjem på perm mens jeg er i tyrkia igjen) 
Han ønsket det samme. Å det var koselig å høre. Han skulle prøve så godt han kunne. men han ville ikke låve noe som helt fordi han ikke viste hvor han kom enda.Vi snakket jo først litt på telefon idag men det funka jo nesten ikke så han kom på nett istede. 
Der snakket vi en stund. Har har jo vært på nett vær dag i hele helga fra fredag til søndag. vært kjempe koselig. han håper han kommer ut igjen neste helg så vi kan prate igjen. 

jeg nevnte også til han nå at om han skal komme til Norge blir det en god del papirarbeid, men om vi giftet oss ble det ikke fult så mye. men bare å gifte seg må du fylle ut 2 papirer å sånt. Han spurte om vi skulle gifte oss da han kommer på perm. NEI sier jeg med en gang. hehe, han skjønte ikke hvorfor så forklarte jeg ahn det at siden jeg er under 18 år må begge foreldrene mine skriveunder. å den biologiske faren min hadde ALDRI gjort det. han forstod det å vi ble enige om å vente til han kom hjem fra militæret å jeg hadde fylt 18. da skal jeg bytte etter navn også egentlig. men tror jeg slipper det om jeg skal gifte meg da jeg er 18. ha ha, kanskje litt tidlig. men vi får nå se da. 


bustetrollet stod opp gitt 

Jeg har fortalt han at jeg vil ha et stort bryllup. Han var enig. det vil si mange fra min familie og venner kommer å alle fra hans familie kommer + noen venner av han. 
Jeg veit at han har over 150 i sin familie og jeg har det på Ali sin side også så vi blir langt over 300 personer. Men fint det skjer i Tyrkia sånn at alle får plass. Men alt kan forandre seg på 1,5 år så. om jeg ikke tar feil vil jeg nok vente enda lenger. 
Å jeg skal ikke gifte meg bare får å få gratis oppholstilatelse i tyrkia. å får at det skal blir mindre papirjobb får han å komme til norge. Før jeg gifter meg med noen som helt skal jeg stole 190% på han, han skal være troværdig å ærlig med meg, ikke være utrolig barnelig eller utro. men som sagt dette er over 1,5 år til igjen. the time will show. 

Det er heller ikke det at jeg ikke vil gifte meg. men jeg mener man skal være sikker før man gifter seg. :) 

-har du tatt giftetanken før ? 
-er du gift?
-Har kjæresten din gitt deg håp før ? 


 
Nå er det gått en hel mnd siden Kadir dro i millitæret. vi har fått sjansen til å snakke sammen 2 ganger på 1 mnd. Litt synd men sånn er det nå da. Han snakka noe om på søndag at neste uke kunne ha komme ut av leieren så han kan gå på internett. Men neste mnd kommer han hjem til Alanya. å da blir vi nok snakke vær dag på telefon og ofte på nett går jeg ut ifra. Jeg håper ihvartfall det. jeg venter fremdeles på at han skal ringe meg etter jeg ikke fikk svart da han ringte på mandag. 


Kadir å Lillebrorne min ifjord. Litt fucka bilde av Nicolai men ja ja !


Første gangen i alanya på Marco polo hvor vi danset 


mitt første forelskesblikk mot Kadir


Ifjord. Noen som ikke har stått opp enda. å jeg velger å ta bilde da. fikk litt kjeft men det får gå. Vi var ikke sånn kjempe gode venner i fjort. 

 

Da er det bare å se på Sara å Selma før jeg ordner meg får seng når jeg har intervju tidlig imorgen . 


 
da er det kun 14 mnd og 3 uker igjen. Det vil si at det har gått en uke.. Denne uka har gått så sinsykt sakte synes jeg. 
Det er 5 dager siden jeg snakker med Kadir på telefonen. Det føles så mye lenger, men det er nok fordi dagene går så indelig sakte.

 Håper alt er bra, og det ikke har skjedd noe. Tror jeg hadde hørt det ganske fort eller skjønt det ganske fort om det hadde skjedd noe. 
 Så da krysser jeg fingrene i 14 mnd til + 3 uker.  Gleder meg til han kommer på perm..


 Nå får noen minutter siden kom mormor hjem fra sykehuset. je prøver og tigge til meg 300 kr så jeg får to bokser jeg vil ha. Men ser ut som det ikke går. Må jo forte meg nå som hun har smertestiller i seg.  men så langt så uvell. Får prøve igjen ikveld tror jeg! 


ganske lenge siden. me nye bilder kommer ikveld..
orker ikke legge de ut nå ser på film egentlig. 
 
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011


K a t e g o r i e r


 • » 30 dager utfordring
 • » Anbefalinger
 • » bilder
 • » Blogg
 • » Blogger
 • » Design
 • » filmer
 • » halloween
 • » Hot'r-not
 • » Hverdag
 • » innkjøp
 • » Jul
 • » Julekalender
 • » Kadir i millitæret
 • » konkuranser
 • » kontakt
 • » Mahmutlar
 • » Me,Myself & I
 • » Min musikk
 • » Mine tanker
 • » My life in Türkey
 • » Ned i vekt
 • » Norge
 • » oppskrifter
 • » Outfit
 • » Spørsmål & Svar
 • » tyrkia Alanya
 • » Ukens Leser
 • » Viking restaurant


 • L i n k e r

  blogg.no
  Få din egen blogg!


  D e s i g n


  Designet er laget av Katrine.

  hits MALER - INNLEGG jeeo - Kadir i millitæret
  fikk et spørsmål om jeg og Chris/Kadir fremdeles er forlovet selvom vi ikke er sammen eller hva personen mente. 
  Jeg er singel og det er Kadir også. Vi er kun gode venner. Grunnen er at han er i militæret og vi får ikke den kontakten mens han er der. Så vi fant ut begge to at vi kunne like så greit bare droppe forrholde mens han er der,så får vi heller se hva som skjer når han er ferdig der som er om 10 mnd. Vi snakker fremdeles masse sammen når vi begge først har mulighet. Men det er ikke like mye nå etter jeg kom ned til Alanya ettersom jeg har utrolig mye og gjøre og er opptatt mesteparten av tiden.. Men selvom vi ikke er forlovet eller sammen lenger, så har vi jo følelser for værandre enda selvflgelig. Og jeg tror nok vi blir sammen igjen når han er ferdig i militæret så fremt ikke begge eller den ene partern har forandret følelser og meninger.

  Jeg skjønner godt at du som lurte på dette ikke mener noe vondt, det er alltid lov og spørre. Da får du/dere svar også, istede får og mimre opp egne meninger :)

   
  Så da får heller dere som lurer mere og evt er nyskjerrig får bare vente i 1 år med og finne svaret på om vi forblir venner eller finner tilbake til værandre...
  Jeg veit det sikkert er mange som ikke skjønner så mye etter som jeg har sakt vi kommer til og være sammen selvom han er i militæret, men det er mer eller mindre mye vanskeligere en man tror. Han kan ikke ringe vær eneste kveld, han kommer ikke på nett hele tiden, kanskje 1 gang i mnd. Han kan kun ringe når han har tid og ikke er utslitt.. Så det er veldig vanskelig og holde kontakten med den grunn. jeg Elsker han selvfølgelig enda. Men jeg er utolig glad vi er venner, og at vi kan forbli det. Og ettersom jeg har forstått også så er han også utrolig glad får det.. :)

  Ha en fin dag alle sammen.. Og er det noen flere spørsmål DU eller Dere lurer på så er det selvfølgelig lov og spørre! Svar får dere så fremt det ikke er noe privat! 


    4 kommentarer på "Vi er ikke forlovet"

  Postet av: jksf
  Ha en fin dag du å :)
  07.feb.2012, 13:29
  URL: http://jksf.blogg.no
  Postet av: Eva
  Har du Ipad ?

  Hmm, okei :) Hvis du vil være med i trekkningen for å vinne en Ipad, kan jeg gi deg en stor mulighet, nederst er det en link, når du trykker kommer det et spørsmål som du må svare på, og derfra er du med i trekkningen. Hvis du vil ha større sjanse til og vinne, enten ved å dele linken på facebook, blogginnlegg, kommentarer på andre blogger, har du flere lodd i trekkningen. KOM IGJEN, jeg har nå laget et innlegg om det, og linken er helt nederst på innlegget : ) read and comment ! thanks ♥

  http://www.news2post.no/?id=konk&ref=201320
  07.feb.2012, 13:36
  URL: http://evvaj.blogg.no
  Postet av: arkadas
  leste innlegget, skjønner at dte ble slutt, er ikke lett med avstandsforhold og spesielt når han er i militæret. Kanskje dere blir sammen igjen om ett år som du sier, lykke til :)
  10.feb.2012, 20:48
  Postet av: jeeo
  arkadas: tusen takk
  10.feb.2012, 23:02
  URL: http://jeeo.blogg.no/

  Legg igjen en kommentar:

  Navn:
  Husk meg?
  E-post:

  Bloggadresse:

  Kommentar:


  Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

  Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

  Legg meg til som venn


  A r k i v


  Februar 2012
  Januar 2012
  Desember 2011
  November 2011
  Oktober 2011
  September 2011
  August 2011
  Juli 2011
  Juni 2011
  Mai 2011
  April 2011


  K a t e g o r i e r


 • » 30 dager utfordring
 • » Anbefalinger
 • » bilder
 • » Blogg
 • » Blogger
 • » Design
 • » filmer
 • » halloween
 • » Hot'r-not
 • » Hverdag
 • » innkjøp
 • » Jul
 • » Julekalender
 • » Kadir i millitæret
 • » konkuranser
 • » kontakt
 • » Mahmutlar
 • » Me,Myself & I
 • » Min musikk
 • » Mine tanker
 • » My life in Türkey
 • » Ned i vekt
 • » Norge
 • » oppskrifter
 • » Outfit
 • » Spørsmål & Svar
 • » tyrkia Alanya
 • » Ukens Leser
 • » Viking restaurant


 • L i n k e r

  blogg.no
  Få din egen blogg!


  D e s i g n


  Designet er laget av Katrine.