ýdag har jeg mött Susan for förste gang egentlýg. Utrolýg kul jenteö. jeg har jo egentlýg ýkke noe og blogge om saa dette blýr et random ýnnlegg.. Sýtter jo paa Ece býstro saa tastaturet er fucka.... Ha en fýn dag alle sammen !
jeg har ikke så mye og gjøre nå, mens jeg sitter og venter på at vannet skal bli varmt så jeg kan gå i dusjen.. 
Så jeg tenkte jeg kunne skrive 5 ting jeg hater om meg selv, ettersom alle hater noe ved seg selv.

1: jeg hater fingrene mine, fordi de er utrolig små/Korte, og venste hånda mi er tynnere en høyre ha ha.

2: jeg hater at jeg har så små bein, 35-36 i sko str, og noen ganger må jeg til barneavdelingen får og få meg joggesko.

3: Jeg hater at jeg spiser så mye godteri, fordi jeg veit at jeg har så lav forbrenning at spiser jeg for mye så legger det seg til, og jeg er alt får lat til og trene, om jeg er heldig gidder jeg kanskje en gang i mnd.

4: Jeg hater nesa mi, ha ha jeg selv føler det er grise nese, at den er lik altså.

5: jeg hater at jeg er så lav, alle bukser er får lange i beina så de må legges opp, og alle sammen er høyere en meg, det er vel noe jeg hater.

Det er det jeg VEIT jeg hater.. Noe jeg ikke trenger og tenke over om jeg hater, fordi jeg virkelig hater det. ha ha! 

-hva hater du ved deg selv ? 

 
Imorgen starten min første skole dag på 5 mnd, nemelig i sjømannskira, får Tyrkisk kurs. så min 3 date ble utsatt ettersom jeg må stå opp tidlig, klokka 09:00 :o hater og stå opp tidlig så dette kan bli en utfordning. 
Da begynner skolegangen min igjen Tirsdager og Torsdager i 6 uker. Hvis jeg har lært meg endel etter det kurset og etter i sommer, begynner jeg på Tyrkisk videregående.

Så dette skal bli spennende, ønsk meg lykke til.. LYKKE TIL JUNE EMILY..  
-Gått på tyrkisk kurs før eller ett eller annet kurs ?
Dette er det 5 designet mitt som klikker, begynner virkelig og bli mektig lei dette nå...... 
Skjer det igjen tror jeg virkelig ikke at jeg gidder det noe mere.

-Klikker designet ditt også ? 
jeg har lovet dere bilder av Viking rest som ligger i Mahmutlar.

 
Kjøkkenet.

 
Min fantastiske bar

 
Plasserer alkoholen.

 
Baren forfra

 
Matplassen til kundene.

 
Dj og betalings kroken.

 
Viking rest.

 
Helt bak i restauranten 

 
Der ligger restauranten nede i kjelleren.

 
viking rest.

det er ikke mye som er klart enda, vi skal pusse litt på kjøkkenet, kvitte oss med det stygge ødelagte og få nytt.
Putene på stolene skal bli nye og byttes ut, det er endel som skal gjøres på 2 mnd.
Skal sette ut stoler og bort ute, og sette opp stor tv til fotball osv ute, laper skal settes på plass. Er ikke alltid like greit og åpne en ny restaurant må jeg si, he he..

Men tror det blir veldig fint til slutt, kommer bilder av hvordan det blir seende ut når vi er ferdig. Nå fikk dere ett lite innblikk om hvordan det ser ut.. 

-Hva synes du om restauranten ?
-Har du åpnet egen rest før ? 
Da har vi fått ny internett sier dem da, men om den er noe bedre kan vel diskuteres på det sterkeste. Får ihvertfall lastet opp bilder på facebook og det er ikke bare bare det egentlig.. 
Igår var jeg som sakt på date nr 2 med Cem.. (Utales fremdeles Tjem) Kan heller fortelle litt om han og dvs i ett annet innlegg. Idag har vi vært på Viking rest. den er kjempe fin, og jeg gleder meg veldig til i sommer når jeg skal jobbe igjen...  Kan fortelle litt mere og legge ut bildene jeg tok fra restauranten i ett annet innlegg også. ha ha vi skal snart ned på Ece Bistro & Cafe igjen, 3 dagen på rad, huff. 

Fungerer fremdeles ikke og laste opp bilder på bloggen her, så må vel fortsette og kopiere fra face. ah, stress egentlig..

 
Kuleste høna ever...

 
Er endel dyrebilder som har blitt tatt egentlig.

 
Vi har vist starbucks her i alanya også, woohoo. luve it..

Ja det var egentlig de bildene jeg gadd og legge ut nå, sorrrry...

Imorgen er det første skoledag grugleder meg egentlig.

-Hva har dere gjort idag ?? 
 
Idag har det skjed stort lite egentlig.. Kun vært på mega markedet som har vært rett neddi gata her, også var vi innom Bistro IGJEN!! Ikveld eller klokka 22 ikveld skal jeg ut med Cem igjen ha ha. our 2 date, 
Men nok om det, Det er egentlig ikke noe og blogge om, siden det ikke skjer noe spennende i livet mitt, :o
Så om det er noe dere vil jeg skal blogge om så rop det ut, så blogger jeg om det vettu.. 
JOOOOO har noe, imorgen åpner VIKING RESTAURANT i Mahmutlar, woohoooo... 
Da begynner jobben igjen kanskje, som jeg sa, kanskje...  
 

Bilde er på skakka ja, jeg veit.. Ikke gidd og kommentere det er dere snille... Som dere kanskje ser, så er det Caffelatte og en sør liten ROSA kjeks :D

Ha en strålende fin kveld i kveld.

-Liker du caffelatte ?
-hva vil du jeg skal blogge om ? 
Klokka 22 dro jeg på date, med min fremtidige mann, ha ha neida.. Men jeg var på date ja, sammen med Cem, (Utales tjem) kom hjem får ikke lenge siden egentlig, hadde det kjempe koselig, sammen med han og mitt nye kjeledyr mijau. he he!! Nå skal jeg snart legge meg, er kjempe trøtt, og har en lang dag forrand meg imorgen. 
Er egentlig bare og vente på at Susan lander imorgen  så da blogges vi nok imorgen.

 
Han i bakrund var jeg på date med :D 

-Vært på date før ? 
Idag har vi ikke gjort stort. For det meste bare sitti på Ece Bistro & Cafe inne på Alanyum. Han Cem er jo bare sjarmerende da må jeg si.. Tror mamma og Kristin har falt får han for meg. Ha ha..  Var på stor handling idag også egentlig, sykt hvor mye man får her ende får en billig penge må jeg si.. handle kørja vår var stappa full, og ble kun 200 lira. Ikke noe nesten da, Må indrømme at jeg elsker og være her, ikke bare fordi det er billig, men det er varmt :D Just love it..  Imorgen blir det nok en tur ut eller noe hvis være er så fint igjen. Så mandagen åpner endelig restauranten så da blir vi der tenker jeg litt. Så tirsdag skal jeg møte Susan! Dagene går fort må jeg si, føles som det var kun 1 uke siden vi kom, men er jo en mnd siden, he he . 

 
før jeg stripet håret .

 
Etter. er super fornøyd :)

-Vært på Ece bistro og cafe før ?
-Trives du i Alanya ? 

Her jobber han med stripinga i håret mitt. Beklager år dårlig bilde.
 
Her var han til slutt ferdig med og folistripe det.

 
Her har vi fasket ut fargen og jobber med klipping og diverse.

 
Resultatet. Jeg ble ihvertfall fornøyd.

 
Vi hadde jo også taco kveld som en liten avsluttning på dagen i mange timer hos frisøret og endel timer ute og gått.

Dette var da bilder fra gårsdagens afære :) ha en kjempe fin dag vidre, så skal jeg prøve og få informert dere om litt og litt hvis jeg har internett, får alt jeg veit skjer det ikke så mye idag. men men!

-Hva synes du om resultatet?
-Har du stripet håret før?  
idag var vi hos frisøren, skulle egentlig klippe det, men følte jeg kunne ta noen striper nå som jeg satt der også. Så da ble det noen striper, men hele håret ble nesten blondt. jeg elsker det. Har prøvd i 7 mnd med å få det blond, og endelig funket det.. he he. Er ikke lett med spesielt hår. ha ha.. 
Har ikke noen bilder så langt. Men kommer vel imorgen tenker jeg. Jeg er ikke super blond. men vanelig blond nå. Selfølgelig, det titter ut litt brunt her og der. :)

 
Der er jeg som blond. Det er forresten ett gammelt bilde. Det ser ikke dirrekte sånn ut. men noe lignende..
Jeg var jo mellom , lys og mellom brun før idag. ha ha !!
ha en fin dag vidre..

-Har du stripet håret blond med endte med at hele håret ble blondt ?  
Nå har jeg egentlig veldig lite og gjøre, så jeg har lyst til og lese bloggen din. Eneste du trenger og gjøre er og skrive blogg adressen og navnet ditt i kommentarfeltet. alle som skrivet inn bloggen sin får som takk en kommentar eller fler. ha en fin kveld :)


Meg og Sean Magnus<3
nå har jeg endelig fått lastet ned en film jeg har brukt 10 dager på å laste ned, ha ha. Sier litt om internetten her sier jeg. 
Nå har vi akkurat spist så kjempe god middag med Kristin som en gjest idag. Imorgenn blir det Taco hos henne. Kjenner jeg gleder meg veldig egentlig. Det ble ris, peppersaus,og biffsnadder tror jeg det var. 

 
Som dere sikkert vet, så driver vi og åpner egen restaurant,jeg er jo bartender så får at baren skal være i topp tilstand må jo vi ha noe ordentlig. Så vi driver og samler opp litt priser fra norge og tyrkia får å se hva som blir billigs og best. 
Så tenkte og vise dere noe av det som vi evt kommer til og kjøpe fra norge og som jeg har funnet. Er ikke mye, men litt..

Barsett XXL 

på bilde er det :
Muddler i tre - 2 stk. målebeger i plast 2/4 cl. - 6 stk. skjenkekorker BZ 02 - 6 stk. Gummihetter for skjenkekorker - 2 stk. juiceflasker 1 L. - Barmatte - Bar caddy - Salt og sukker rimmer - Garnityrbeholder i hard plast 4 roms (Avik fra bilde) - Garnityrklype - Isknuser og juicepresse. Totalt 30 deler. 

Perfekt egentlig.
Ritz 
Et shakersett.

til dere som lurer blir ikke dette noen tulle restaurant, her har vi en ordentlig bar, med drinker ikke så mange i Alanya har, vi har egne cocktailer..  Maten blir laget av 2 av de beste kokkene i hele Alanya.. Alt er reint, vi har en ordentlig vaskehjelp, som vasker doene grundig får vær dag, så dere slipper og gå på en møkkete do. Noe du må mange steder egentlig.. Dette blir faktisk en veldig blandings restaurant. Tror du meg ikke, kom og se selv. 
Men bilder av restauranten kommer så fort alt er klart.

 
Da har jeg fikset problemet og fått nytt design.. IGJEN!! Denne blir nok værende en stund, Nå skal jeg se litt på tv, så vi blogges nok imorgen om vi har bra internett :)

  
beklager det designet jeg har nå. eneste som funket å ha sånn at dere fikk opp bloggen min, skal prøve og ordne det så fort jeg klarer.Nå fikk vi vist enda en dag med dårlig vært, masse masse regn, og i kveld blir det vel torden og lyn igjen tenker jeg.
Skyene beveger seg meget fort også ser jeg..
fikk foresten spørsmålet om vi alle skulle ut og spise.. hva skjer med og alltid skulle ut da det regner. NEI TAKK sa jeg bare, he he :P
Men nå skal jeg begynne og stå opp litt mere, vi snakkes. :)  
Idag fant jeg ut at personen som mitt tyrkiske nr står på at fjernet nr mitt til seg selv, så jeg har ikke noe nr mere. Men det og si ifra klarte han ikke akkurat da må jeg si... Så stakkars de som skal ringe meg, de kommer til feil nr ihvertfall.. arg... Men fått broren til Kadir til og si ifra til Kadir så han ikke ringer til en fremmed mann. Kjenner jeg blir super irritert.. 
Men til noe annet, mange har kanskje fått det med seg, jeg og Kadir er ikke saammen lenger, men vi er fremdeles bestevenner.. Grunnet til brudde er personelige grunder. Men kan si såppas at mine følelser ikke var der de skulle være lengere.... Til noe annet IGJEN....

Idag har vi bare vært på Alanyum, Sitti på en cafe der, og nytet utsikten, he he.. Ann kristin gikk litt amok med bilder idag så kommer noen få bilder også :P

 
Snakka med mamma, ha ha .

 
Utsikten vedsiden av er bare såååå bra. he he.

Det var de bildene, har noen på kameraet mitt men har ikke lagt de på pc'n enda..

Imorgen blir det trim igjen, så kommer nok noen kompiske bilder da også. + at den utrolig lange turen våres kommer imorgen også, gruer meg som fyyy. er så støl at det går ikke idag så..

Ha en fin dag :)  

(Ps.. ser at ansiktet mit ser utrolig hvitt ut, men er blitsen på kameraet. )  
Idag begynte avrusninga mi.. Jeg får ikke lov og spise sjokolade,potetgull,nøtter,eller frukt. kan kun drikke vann. Livet mitt er hardt nå..
godteri er som dop får meg, klarer meg ikke uten det.. men ettersom jeg bare går opp når jeg spiser det så må jeg ofre noe. virkelig :/ men sånn er livet noen ganger har jeg blitt sakt.

Så jeg har bestemt meg får å klare og ikke spise godteri på 4 uker, og klarer jeg det er jeg virkelig stolt. men får jo lov og spise det på lørdager men på søndagen da er det en lang gåtur igjen da ja..
Ønsker meg selv lykke til. masse masse lykke til..Idag har jeg, mamma og Kristin vært ute og gått i 3 timer ca, Gikk fra Oba til Alanya havna. og tilbake igjen, men vi tok en kebab pause som middag idag også så . kan si jeg er kjempe sliten, men kanskje de 5 gramma jeg har gått opp gikk ned igjen, he he. 

Noen bilder fra idag.

 

 

Usminket, litt mange nr forstor jakke jada, alt er perfekt da :) He he

 
Meg og mamma på trenings runden. h ha

 

Litt bilder fra idag ja :P  
Føler dette har vært en evig lang dag så jeg er mer eller mindre super sliten. :/ klokka er bare 10 over halv tolv her så føler jeg at jeg må busse lalle, uvandt til og være meg, he he.
Så da sier jeg takk får meg, blogges når jeg er utvilt.  
222_185240808_large
Facebook

dimples, fashion, girl, grey, leopard - inspiring picture on Favim.com

★Girly Photography ★ | FacebookDet fikk meg virkelig til å tenkte en god del.. Får det bilde er virkelig sann.
Oppskrift på Junes gode Sjokoladekake med smørkrem.

Ingredienser:
 • ½ l cultura (el. kefir, kulturmelk)
 • 7 ½ dl sukker
 • 150 g smeltet smør
 • 2 store egg
 • 2 ts natron
4 ss kakao (mørk bakekakao)
 • 7 ½ dl siktet hvetemel
Fyll:
 • 250 g smeltet smør
 • 1 ss hvetemel
 • 250g melis
 • 2 ts vaniljesukker
 • 2 dl melk
 • 1 stor eggeplomme
Verdens beste og høyeste sjokoladekake.Messi eller ronaldo ? 
Da har jeg svart på spørsmålene dere har stilt meg, jeg tok ikke Video denne gangen men skal ta det neste gang tenkte jeg. Men ser ikke noe grund til å lage en video til dere når internetten her er så utrolig treigt at jeg bruker nesten 1 uke på og laste den opp. 

-din yndlings blogg?

har ikke akkurat en yndlings blogg egentlig, men leser det som virker interesant. 

-Hvorfor blogger du?

Fordi jeg bor i utlandet så familien og venner kan følge med på det som skjer.

-hva ville du ha hatt med deg til den øde øy?(max 3 ting)

Mobilen(Så jeg kan ringe etter hjelp), Ob, og dopapir. 

 

-Hvordan er det å bo i utlandet?

Det er helt greit egentlig.Litt rart å være så langt unna alle de kjære og nære. Men det er opplevele får livet. 

-Går du på skole eller jobber du?

Jeg skal begynne på skole etter sommer tenkte jeg her nede i Tyrkia på en Tyrkisk skole. Men jeg jobber ja, jeg jobber på Viking Restaurant i Mahmutlar, som bartender assistent og DJ!

-Hva går hverdagen din utpå?

Egentlig bare å gå rundt ute og glane i butikker,se på film, og være inne. Det er vinter her  så det er ikke så spesielt mye og gjøre. 

 

- Hvor lenge har du blogget ?

tilsammen blir det vel rundt 2 år tipper jeg.

- har du hatt flere blogger ?

Ja men de er slettet. 

- Har du noen dyr ?

Nei! Men skal få en hund om en stund.

- dine bestevenner ?

Nadia,Esther,Resit,Mazlum og kadir

- hva vil du bli når du blir stor ?

jeg vil bli en utrolig god bartender men også bokregistrør

- hva gjør du på fritiden : ) ?

ikke så veldig mye, er litt ute og ser i butikker, ser ofte på film, men ettersom det er vinter så er det ikke speisielt mye og gjøre.

-Kan du lage en video med sminken du bruker ?

Det kan jeg.

-Kan du lage en video av sminken du har ?

Det kan jeg også ja.

har du kjereste?

ja det har jeg. 

-har du noen gang kysset noen?

Ja?

-hvor mange har du kysset?

har ikke tellinga. Men det er ikke få ihvertfall

-var du du sammen med alle di du har kysset?

kan ikke si jeg var det nei!

-hva er ditt yndlings dyr?

Hund

-hva er du mest redd for?

Er egentlig ikke sikker, er vel veldig redd får og bli kidnappet.

-hvilket dyr synes du er skumlest?

Elg og okse. ha ha  Nå skal jeg se på film igjen, ha en fin kveld. forresten så har det tordnet så hard istad at hele huset rista, var utrolig ekkelt, ha ha ! 
Tenkte jeg kunne ta en spørsmål runde ettersom det er en god stund siden sist og det er mye nytt.. Om det blir besvart i video eller ikke finner jeg ut da jeg føler jeg har nok spørsmål. Jeg kommer heller ikke til å blogge noen andre innlegg før spørsmålrunden evt er klar. ha en fin dag :)


Meg og Chris Medina!

 
du trenger: 
Pasta skruer.
chilli pepper.
revet ost.
Og lys skinke.

Får å få dette sammen så koker du pasta skruende i passe mengde.
Mens dette kokes opp tar du frem 5-6 skinker som du skjærer i små biter,
Finn fram en plastikk bolle og hell halvparten av skinka oppi..
Når past skruene er ferdig heller du det også oppi bollen sammen med resten av skinka. Strø litt chilli pepper rundt så mye som du ønsker ( Kommer ann på hvor sterkt du ønsker) rører dette rundt får også ta i revet ost, så rører du litt mere til du synes det ser spredt ut. også WALLA, da har du en smak full deilig lønsj,middag eller hva det måtte ønske.. Chilli pepper trengs ikke til dere som ikke liker sterk mat.. 

Anbefaler alle og smake dette.  
Bildene er tatt med ipoden så det er litt dårlige bilder. 

 
Stor badet

 
Mammas rom

 
mitt rom

 

mitt bad

 
Hallen

 
kjøkkenet

 
inngangspartiet

 
Stua

 
kjøkkenbordet

 
Lysene våre når vi har strømbrudd


trollet på rommet mitt

her ser dere litt av hvordan vi bor. mere bilder av nabolaget og komplekset kommer siden 
Idag har jeg kun vært inne egentlig. Vært litt kaldt ute, så holdt meg inne. Så med andre ord det er ikke noe og skrive om denne fredagen! Imorgen er det meldt regn så blir nok inne da også er egentlig deilig å bare være inne får og slappe av selv om du blir veldig rastløs. 

Nå skal jeg egentlig bare slappe av så vi blogges. 

Sier det meste egentlig..
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011


K a t e g o r i e r


 • » 30 dager utfordring
 • » Anbefalinger
 • » bilder
 • » Blogg
 • » Blogger
 • » Design
 • » filmer
 • » halloween
 • » Hot'r-not
 • » Hverdag
 • » innkjøp
 • » Jul
 • » Julekalender
 • » Kadir i millitæret
 • » konkuranser
 • » kontakt
 • » Mahmutlar
 • » Me,Myself & I
 • » Min musikk
 • » Mine tanker
 • » My life in Türkey
 • » Ned i vekt
 • » Norge
 • » oppskrifter
 • » Outfit
 • » Spørsmål & Svar
 • » tyrkia Alanya
 • » Ukens Leser
 • » Viking restaurant


 • L i n k e r

  blogg.no
  Få din egen blogg!


  D e s i g n


  Designet er laget av Katrine.

  hits MALER - INNLEGG jeeo - januar 2012

  Her jobber han med stripinga i håret mitt. Beklager år dårlig bilde.
   
  Her var han til slutt ferdig med og folistripe det.

   
  Her har vi fasket ut fargen og jobber med klipping og diverse.

   
  Resultatet. Jeg ble ihvertfall fornøyd.

   
  Vi hadde jo også taco kveld som en liten avsluttning på dagen i mange timer hos frisøret og endel timer ute og gått.

  Dette var da bilder fra gårsdagens afære :) ha en kjempe fin dag vidre, så skal jeg prøve og få informert dere om litt og litt hvis jeg har internett, får alt jeg veit skjer det ikke så mye idag. men men!

  -Hva synes du om resultatet?
  -Har du stripet håret før?  


    3 kommentarer på "Bilder fra gårsdagens frisør dag"

  Postet av: Eva
  Hei:)

  Du ble virkelig kjempefin :) Veldig gøy å lese bloggen din og se bilder fra dagliglivet i Alanya. Vi tenker også på å bosette oss der nede og kom over bloggen din når jeg googlet noe fra Alanya. Man lærer mye om hva man kan forvente seg med å lese om livet til dem som bor der og din blogg er kjempeherlig. Du skriver så lett og ærlig og har med mye bilder. Takk for at du deler så mye:) Jeg fikk ihvertfall lyst å dra rett til frisøren når vi kommer ned.

  Eva :)
  28.jan.2012, 12:28
  Postet av: jeeo
  Eva: Nei så koselig og høre at du liker bloggen min. Her er det bare og bosette seg, utrolig deilig her nede. du får ha masse lykke til :)
  28.jan.2012, 16:05
  URL: http://jeeo.blogg.no/
  Postet av: oda susanne <3
  Syns det ble veldig fint på deg det med stripene. har esten vurdert det selv , men er ikke sikker. Har du lyst til å lese bloggen min og kommentere tilbake ?

  mylifeasodasusanne.blogg.no
  11.feb.2012, 00:52
  URL: http://mylifeasodasusanne.blogg.no

  Legg igjen en kommentar:

  Navn:
  Husk meg?
  E-post:

  Bloggadresse:

  Kommentar:


  Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

  Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

  Legg meg til som venn


  A r k i v


  Februar 2012
  Januar 2012
  Desember 2011
  November 2011
  Oktober 2011
  September 2011
  August 2011
  Juli 2011
  Juni 2011
  Mai 2011
  April 2011


  K a t e g o r i e r


 • » 30 dager utfordring
 • » Anbefalinger
 • » bilder
 • » Blogg
 • » Blogger
 • » Design
 • » filmer
 • » halloween
 • » Hot'r-not
 • » Hverdag
 • » innkjøp
 • » Jul
 • » Julekalender
 • » Kadir i millitæret
 • » konkuranser
 • » kontakt
 • » Mahmutlar
 • » Me,Myself & I
 • » Min musikk
 • » Mine tanker
 • » My life in Türkey
 • » Ned i vekt
 • » Norge
 • » oppskrifter
 • » Outfit
 • » Spørsmål & Svar
 • » tyrkia Alanya
 • » Ukens Leser
 • » Viking restaurant


 • L i n k e r

  blogg.no
  Få din egen blogg!


  D e s i g n


  Designet er laget av Katrine.