den siste uka har jo Mia og Kine vært i Tyrkia og besøk Kristin, vi har vel vært med dem så og si vær eneste dag denne uka. så her kommer noen bilder. Mia tok opp sidecuten og la til en stjerne. Dette gjorde vi inne på Alanyum får en veldig billig penge.. Søndags kaffen våres idag, sitter på Ece og koser oss etter en dag på bazar. Kina,Kristin og Mia.En ny familie, Mia,Selim og Kristin. liten koselig familie. Her tar mia opp sidecuten og legger til en stjerne.¨Viking restaurente har fått maskotter, 2 fugler til alle de små barna som er glad i dyr. Onkel Metin og Mia på vikingKristin og Kine venter på mat. Fått og katte Gisela, utrolig kosette og foretrekker og sitte mest på fanget.Gisela koser seg i sofaen med kroppen på fanget og hue på sofaen..Fikk plutselig en ny katt på besøk i hagen..Gisela var ikke helt fornøyd da og gikk heller bare inn..Mia og Kine klare får et alanyum besøk får hundrene gang.Dyremarkede, med en million kyllinger. Minken vi hadde besøk av klokka 3 på natten en gang..

 

Det var denne siste uken, håper jeg er like flink til og ta bilder selvom Mia og Kine ikke er her. 

Ha en fin dag. 

 
idag tok jeg bare på meg noe veldig enkelt, endelig kan jeg bruke olabukse også igjen, så det gikk selvfølgelig rett på ;)  

 
hvit tshorte fra cubus kr 99
Rosa genser fra casper kr gratis
Ola bukse fra vero moda kr 299

 
jeg,kristin,mamma,kine og mia var i byen idag og shoppet, da falt vi over en 50 % butikk, da måtte jo jeg kjøpe meg sko, fikk etpar joggesko til 5 lira, ca 15 norske kr, også falt jeg pladask over noen andre pensko
 
Disse er kine sine, men vi kjøpe like sko, men jeg tok brune istede får hvite.  De er helt like så

- hva synes du om skoene ? 
Idag har jeg vært med Kristin,Kine,Mia og mamma. Vi var på politistasjonen og mamma og Kristin har fått oppholdstilatelse får ett år nå, blå boka får de om en ukes tid, men meg derimot er det litt vanskligere med ettersom jeg ikke har kontakt med faren min. Men vi jobber så godt vi kan med det. Å får jeg ikke det men kommer hit før det er gått 3 mnd får jeg 5 år utestengelse fra landet, Noe jeg virkelig ikke vil ha..
Utenom det var vi på Durumcibaba og spiste kebab, vært på Alanyum og nå er vi splittet, haha. Skal møtes igjen imorgen får shopping.

Strømmen i Tyrkia er virkelig noe gammeldags noe, det må jeg si.

Ha en fin dag.

-Hva har DU gjort idag? 
Inatt fikk jeg bare sove i 4 timer ca, klarte ikke og sove, men rundt 03:00 så begynnte jeg og sovne, men da kommer jo mamma inn på rommet og ber meg komme og se noe, Da var det en jevla mink som var utenfår vinduet vårt og herja, først viste vi ikke hva det var så brukte vi google da i en times tid får og finne ut, så rundt 4 gikk jeg til seng igjen, lys våken selvfølgelig. Men rett før jeg sovnet igjen da begynnte Gisela og mjaue som fy og skulle ut i rundt 5  tiden, Så halv 6 idag tidlig sovnet jeg vel men skulle jo stå opp 0900 får skolen, så rundt 3-4 timers søvn gjør ikke dagen lett, virkelig ikke. Hadde jo fullbuket dag, og imorgen er dagen full, torsdag er det skole igjen, og shopping, fredag er det utflukt, og helga er ikke helt planlagt enda tenker jeg. 

Noe jeg hater så er det en hel uke med noe som skjer og lite søvn. aaarg..Disse to herlighetene mine er et velig stort savn i verdagen virkelig. Mine hjertetroll <3 
Hoþgeldiniz (Velkommen)

 

Naa sitter jeg paa internett cafe i Alanya, Det gamle stede jeg bodde paa i sommer.Savner virkelig dette stede. Det er her jeg föler meg hjemme og det er her jeg veit hvor alt er.

Men snart er det Mahmutlar som staar paa lista og det faar jeg bare akseptere egentlig.
Naa skal jeg snart til ürümçibaba og spise kebb, kan ogsaa hende jeg bare tar det paa Marco Polo (Mýn gamle jobb)

Dere faar ha en fortsatt fin dag, og jeg beklager at det ikke er noe bilde ettersom jeg sitter paa en inernetcafe.
Idag har jeg sovet lenge men så fort jeg våknet var det rett ned i byen og betale strømregninga, haha. Så gikk vi innom 2 dyrebutikker, nå er det kun 1 mnd igjen til jeg kjøper meg hund, og gjett om jeg gleder meg. 

Har egentlig ikke gjort store greiene, Jeg og Benyamin var inne på Carrefour og kjøpte masse hår kurer til meg, Det er sykt hvor dyrt sånt er her nede egentlig. Nå er det ikke kjempe lenge igjen til jeg sier natta, så skole imorgen tidlig :/ også er det og ringe jobben og hele pakka i norge og sånt. Så kommer Mia og Kine litt senere på dagen imorgen.

(Kjedelig innlegg I know!!)

  
Tenkte jeg skulle prøve og forklare dere hvordan scooter ulykken skjedde, jeg husker ikke alt men skal prøve så godt jeg kan etter det Susan har fortalt og det Benyamin og hans foreldre fortalte meg. 
Dette kan da hente blir et ganske så bra langt innlegg så er du forbredt.

 Det hele begynte Tirsdag den  07.02.2012 det regnet og tordnet, jeg var utrolig rastløs og ville ut, men ville ikke ut og gå så jeg ringte Susan og spurte om henne kunne komme hit med scootern så vi kunne kjøre litt rundt og bare få tiden til og gå. Men henne ville vente til det værste uvære hadde gitt seg så vi gjorde det, 

Når henne kom så jørte vi ned til Alanyum(ligger 100 meter nedafor meg) gikk opp i 3 etasje og drakk burger king milkshake, når vi hadde vært der litt skulle jeg ned og kjøpe meg en røyk, vi gikk ut og da viste det seg at jeg ikke hadde lighter heller, så vi kjørte litt får å finne et marked så Susan fikk fylt på kortet sitt og jeg fikk kjøpt en lighter, jeg tok en røyk så dro vi, vi skulle egentlig kjøre hjem igjen, men jeg ville si hei til Benyamin, så mens vi kjørte mot dit, og over hovedveien så begynte det og regne litt, jeg så  ikke så veldig bra da, men pluttselig roper jeg ut av vi skal inn der, og vi svinger inn, skutern sklir i en vanndam og jeg detter av og slår hode såppas hard i bakken at jeg svimte av i noen sekunder, husker bare at  jeg spørr noen som var der om de kunne hjelpe meg opp, men om de gjorde det husker jeg desverre ikke, Susan datt av to ganger mens jeg var på vei opp. jeg trodde jeg bare blødde nese blod så jeg brydde meg ikke mere om det. 

Når Susan kommer bort til meg, får henne helt sjokk og begynner og skrike rett ut at vi må på sykehuset med en gang. jeg sier jo som alltid '' neida dette går over, kom så finner vi huset til Benyamin'' Susan var i såppas sjokk at hun ikke helt viste hva hun skulle svare, Men jeg bare gikk, så det endte med at Susan satt fra seg scootern ett eller annet sted... Jeg begynte helt pluttselig og løpe fordi jeg kjente og så det randt blod i annsiktet mitt, jeg var helt sikker på at hode mitt hadde sprekt opp..

Jeg hadde jo heller ikke strøm nok på telefonen til og ringe noen, så jeg sendte 3 meldinger til Benyamin om at han måtte komme ut til porten og finne oss. Jeg veit ikke om han fikk de meldingene.. Men pluttselig så roper en politimann til meg '' HEEEI, GEL GEL... EI, GEL GEL. '' jeg løper bort til han i sjokk uten og vite hva jeg egentlig gjør, jeg spørr om han kan hjelpe meg med og vaske bort blodet, men selvfølgelig var den politimannen så skutt i hue at han bare skulle ha meg på sykehuset, Jeg nektet plent og sa til slutt at '' okey, i go home, bye bye ''  Mere hørte jeg ikke ifra ham, MEN pluttselig var jeg og Susan utenfor hos Benyamin, (Hvordan vi havnet der kan gudene vite) Porten var låst, og jeg hadde ikke strøm på telefonen min selvfølgelig, Så finner Susan ut at hun har nr hans på telefonen sin så jeg kunne ringe, jeg ringte og etter litt fikk jeg svar, jeg begynte og le men ville egentlig gråte. 

Jeg ba han komme ned til porten og låse opp, jeg hadde jo blod over alt sa jeg. Han brukte såppas lang tid på og komme at jeg begynte og skulle klatre over gjerer og hele pakka(ikke veit jeg hvorfor men ville se meg selv så fort som mulig) Men der roper Susan rett ut'' der kommer han june, kom han kommer'' så jeg klatret ned igjen.. Når Benyamin så meg så jeg at tårene bare kom med en gang selvom han gjemte de unna, Han trudde jeg tulla når vi snakka i telefonen, han hadde aldri trodd det kom til og skje med meg. Så han slapp oss inn, jeg løp bort til heisen å så meg selv, Jeg ville egentlig begynne og grine men jeg lo istede. Jeg så da at Leppa mi var trippelt så stor på høyre side en den andre, og hele ansiktet var ned dekket av blod etter regnet. 

Benyamin ville jeg skulel gjemme meg ført så han kunne forklare til moren sin hva som hadde skjedd så henne ikke fikk sjokk når henne så meg, men jeg klarte jo selvfølgelig ikke og vente lenge nok så jeg begynte smått og gå bort til henne, Når henne ser meg begynte tårene hennes og komme med en gang og jeg spørr jo selvfølgelig '' Can you pleas help me, i really need your help now, and pleas dont tell my mom i beg you'' Hun kastet meg inn på badet så jeg kunne vaske bort blodet som bare hadde tørket, Først da så jeg fingeren min som var 5dobbla så stor enn normalt, jeg var mest redd får fingeren min som ikke hadde en eneste følelse. 

Moren ville bare at jeg skulle dra på sykehuset og hele pakka, men vi endte opp meg og ringe mamma og møte henne på Alanyum, Ettersom jeg ikke hadde noe som helst smerte noe jeg egentlig skulle hatt masse vis av.
Mamma så meg og bare ristet på hode, gikk rett inn på apoteket og handlet det jeg måtte ha. Men jeg ble jo rastløs og kald bak isbua jeg satt så ingne skulle se meg, men jeg ga til slutt faen og gikk inn på Alanyum, Jeg var jo forbredt på at alle kom til og klare som bare det så det plaget meg ikke.  

Mamma kom og hentet meg etter hun var ferdig på apoteket, Susan ble med meg hjem, mamma begynte og rense og da legger hun merke til at jeg skulle sydd over øyet, Jeg nektet får 3 gang å dra på noe sykehus. så mamma ringte da til Kristin og ba henne komme opp til oss med strips og hele pakka, Når henne kommer så henne med en gang at jeg var i ekstremt sjokk. Men uten smerter kunne vi rense alle sår og vi fikk stripa sammen kuttet.
Men før alt sammen skulle ble usynelig ville jeg jo ta bilder:
 
Her ser dere kuttet, leppa og skrubbsårene. 

 
Fingeren jeg var utrolig redd får, og som det viste seg og ha en god grund til. 

 
(Stripsa kuttet bare mens jeg har en klut med is på leppa får å få ned hevelsen. Noe som funket lite)

 
Her er jeg ferdig plasteret og teipet sammen min knekte lillefinger.

Jeg var i sjokk hele kvelden, så jeg fant ut at jeg skulle legge meg,  Mamma sier at hun kommer til og vekke meg endel ganger iløpet av nattan. HVORFOR brøler jeg ut, og da sa hun det at jeg hadde nok mest sansynelig en hjernerystelse også, og får og være sikker på at jeg ikke hadde sovnet inn mens jeg sov så ville henne vekke meg vær 3 time. 

Dagen etterpå skulle mamma og Kristin til Restauranten, noe vi avtalte dagen før vi skulle, Men jeg ble jo hjemme og det blei det mye spørsmål på hvorfor inne på restauranten. Så Kristin vite bilde av hvorfor og det hadde de stor forståelse får. Men når de dro satte jeg meg ned til og hylgrine noe jeg ville gjort så lenge men ikke klart. 

Når mamma og Kristin kom tilbake satt jeg bare forrand dataen og slappet av, øye mitt var såppas hovent og blått at jeg pressa meg selv til og ha det åpent noe jeg ikke skulle gjort egentlig.
Jeg hadde fremdeles ingen smerter hele den dagen noe mamma ikke kunne skjønne. Men 2 dager etter ulykken fant vi ut hvorfor. Fordi da kom smertene ganske brått. Mens jeg var i sjokk kjente jeg ikke smertene jeg egentlig hadde da, Så jeg var i sjokk i 2 dager. Og da smertene kom føltes det ut som helvette hadde tatt meg med under. Var i senga meste parten av den dagen og ville ikke at noen skulle se meg, jeg møtte ingen og viste meg heller ikke frem før jeg selv så fremskritt. Så 4 dager etter ulykken gikk jeg ut får første gang Da hadde jeg også fått av plasteret under øyet og leppa vi var nesten i normal størelse.

 
4 daget etter ulykken før jeg tok av plateret.

Vær eneske gang vi skulle rense kneet mitt hylet jeg så ille at tårene bare kom, Det er det værste jeg har vært borti er og rense ett stort skrubbsår.

Dagene gikk og jeg følte meg til slutt bedre og bedre, en uke etter ulykken var jeg med venner igjen selvom jeg ikke så helt bra ut, men de forstod hvorfor og dømte meg ikke.
Nå er alt nesten bare historie og jeg tenker ikke så mye på det, smertene er borte og sårene er fine kuttet er grodd og blitt helt fint kun stygt arr igjen.

 
Bilde tatt igår men stripsen er ikke på lengere.

Så den dag idag er ulykken bare histore med arr i. Håper jo virkelig ikke det kommen en ny ulykke 
Idag har jeg, mamma og tante vært på banana stranden, utrolig spesielt navn på en strand i Oba men men.. 

 
Liten del av banana beach. jeg er jo ikke sikker på hvordan den ser ut i sommer tiden, men i vinter ser den møkkete og rotete ut, greit nok alle strender ser sånn ut, haha.

 


En kald efes i strålende sol er herlig.

smakt efes øllen før ?
-hørt om banana beach ? 
jeg vil bare beklage at det har gått hele 8 innlegg om scooter ulykken, jeg veit ikke hvor mange det er som intereserer seg om det , og hvor mange som ikke gjør det. men det er ikke lenge igjen til det blir slutt på det, og det lover jeg til dere som ikke vil lese om det. 
Nå har jeg tatt noen bilder til dere, jeg tok ikke av kneet men det er ikke mye forandret heller så. 

 
Fingern er fremdeles litt hovend, og blå, klarer og bevege mere på den nå en tidligere, men klarer ikke og bøye den og følelsen er litt tilbake, eller... Den kommer og går..

 


Har kun 2 strips biter på nå, men de går av litt senere idag, uten om det så er er egentlig ansiktet nesten komplett.


Litt nærmere bilde av ansiktet, jeg har fremdeles rødflammer i kinnet, det tror jeg ikke kommer til og gå bort heller, men blir kanskje litt mindre synelig når det får litt sol på seg. og øyebrynet mitt kan grudene vite hva har skjedd med, de er i helt andre vinkler en de var får 12 dager siden, haha. men det våkser seg nok til. og mistet masse og øyebrynene etter jeg tok av plasteret.

foresten, stripsen går ikke av idag alikevell, må vente til tirsdag, så da kommet det nye bilder igjen da. Ha en fin dag!! 
igår blei det ikke noe blogging, og det beklager jeg veldig. Jeg,mamma og tante gikk en tur ned til sentrum, eller gikk og gikk, tok bussen ned til sentrum. men siden det ikke var noe spesielt og gjøre der gikk vi opp til ataturk street og satte oss på starbuks, ettersom det begynnte og bli ganske kaldt dro vi hjem igjen, først måtte vi jo innom Alanyum og handle litt mat, så dro vi hjem og lagte hjemmelaget potetmos og stekte kylling pølser. 

Idag skal jeg vel ikke noe spesielt, som jeg veit om enda. Jeg tok jo av plastere over øyet igår og tok av stripsenn også, egentlig skulle jeg vente til tirsdag men jeg var mer eller mindre møkk lei av og ha den på. Så når jeg tok den av ble jeg utrolig overasket, alt hadde grodd bort, til og med kuttet var blitt til arr allerede, så nå bruker jeg kun 2 strips over sånn at jeg ikke river opp aret og det blir størret, Bilde kommer selvfølgelig etter vært, uten tvil. he he.

 
Is kaffe mocca- mamma sin

 
Karamell latte, og ripskake - tante sin.

Og jeg kjøp meg kun en mektig kakebit.  
må si jeg har vært eksremt lat med bloggen etter jeg kom hit, i starten var det ikke mye og blogge om, men pluttselig vr det så mye som skjedde at jeg ikke orket og blogge selvom det var masse masse og fortelle dere. og når jeg ført samler meg opp og begynner og kjerpe meg, så kommer jeg utafor en scooter ulykke og jeg har vært utrolig usosial og lat siden. Og med usosial mener jeg virkelig usosial, kun vært med mamma og tante i 9 dager nå, kjenner jeg begynner og bli utrolig rastløs, men føler meg ikke vel med å gå ut med plaster over øyet, halte og hele den sulamitten, jeg kan ikke engang ha på meg klær jeg føler meg vell i pga kneet mitt er så vondt enda. 

Selvfølgelig, jeg ser og føler meg mye bedre nå enn det jeg gjorde får 2-3 dager siden, såret under øye er borte, kun litt rødflammete igjen etter det, lillefingeren min er ikke teipet sammen lenger, kun en plasterlapp på og kneet mitt er det (kalle hva det kalle vill) skorpe på.

Men som mamma og alle andre sier, du er snart helt fin igjen, alle sår og alt er borte. Jeg skal LOVE dere jeg gleder meg til det. Tar muligens av plasteret imorgen om jeg klør like mye, så får vi sett da, hvis jeg ikke trenger noe mere på det er det bare og vente en uke til så er sminken fast bestemt på plass. hehe.

Nå er det heller ikke lenge igjen til jeg får pengene mine og skal på mega handling, tror vaskemaskinen spiser opp klærne mine, føler skapet er så tomt.


 

Dette var den dagen ulykken skjedde, det er nesten bare historie nå

Men nok om det, Idag var jeg sosial får første gang på 9 dager og det føltes herlig, var med Susan inne på Alanyum senteret i 2-3 timer idag, Var kjempe godt og møte noen igjen selvom alle glana som om de aldri har sett en plasterlapp over øyet før. hahahaha!! 

(Katten må ut, så må avslutte nå. ha en fortsatt fin dag ) 
de siste 2 dagene har jeg så og si bare vært hjemme og slappet av, og det kjennes egentlig, idag er jeg utrolig ivrig og vil bare ut. Men så ligger det noen og sover, noen er på jobb, noen er på skole og noen er i militæret og andre er i landsbyen, da er det så greit og bare være rastløs og irritere livet ut av morsi. Men om en times tid hvis ikke litt seinere skal jeg heldigvis møte Susan. Har ikke møtt henne siden ulykken desverre. 

 

Savner og gå i ordentlige klær, gått i daffe klær i 9 dager nå, er lei!! 
jeg kan egentlig skylde meg selv til de smertene jeg har fått i finger og kne. jeg har tross alt tatt oppvasken med en brekt finger, støysuget huset, ryddet, rivd av sengetøyet. Dette er noe jeg egentlig ikke har lov til. Men jeg klarer ikke og bare sitte iro aleine hjemme i flere timer, spesielt ikke idag når det ikke er noen hjemme heller. 
Nå er det jo også 1 uke siden ulykken, og hjernerystelsen er 100% borte, kneet mitt er utrolig mye bedre, værket er sluttet og det gror. skrubbsåret på skinnet er borte, bare overflatisk igjen som jeg må fjerne med foktighets krem. det er 1 uke til stripsen går bort og 2 uker til fingeren min er på plass igjen.
Synes det har heela fort egentlig. Trodde jeg kom til og se ut som en inngrodd flodhest i 2-3 uker men så feil kunne jeg ta.

har desverre ikke noen bilder av hvordan det ser ut nå, men det kommer etter vært.

 
den ser lik ut nå, som får en uke siden, !! den er ikke noe bedre. men det kommer med tiden. 
jeg veit ikke hvorfor men jeg hater virkelig valentines day. nei det er ikke fordi jeg ikke har en kjæreste, men det er hjerter over alt, hvor enn du går, alle skal ut og spise med sin kjære, bruke penger på hjerte sjokolade eller gaver. jeg har aldri feiret valentines day egentlig.. Nå har mamma dollet seg opp får og møte Ali, og Tante har dollet seg opp får og møte Selim. alle jeg kjenner egentlig skal dolle seg opp og møte sin kjære, mens jeg blir sittende hjemme og bare kose meg. 

- hva skal du idag?

- hva synes du om valentines day? 


idag jeg jeg og Kristin vært og spist på restauranten, og der var det jo mange nyskjerrige folk, som var så lei seg får det som hadde skjedd med meg, he he.
Har egentlig hatt en utrolig herligdag, beste dagen på lenge tror jeg, ikke gjort alt for mye, bare vært på alanyum og kjøpt blomter til min aller beste mamma, kjøpte med kake fra ECE til henne også, møtt benyamin, vært på restauranten, utrolig deilig og gjøre litt igjen, men ta det langtsomt.. Gleder meg masse til jeg kan kle meg sånn jeg vil, og ikke daffe klær, hehe. kan ikke bruke noe stramt noe på beinet, kan ikke bruke høye hæler, så det er litt kjipt og gå rundt ute nå synes jeg. :/ Og spesielt når ikke sminken kommer på engang, he he : )

Nå skal jeg slappe av litt, før det blir senga, noe det blir tidlig idag kjenner jeg !

Ha en fin dag. ( unnskyld, null bilde, har ikke noen bilder nå heller ) 
ingen ting stopper meg i og ha den store bursdagen min den 10 mars. i allefall ikke da jeg fikk beskjed om at Benymin og Cem kommer, kanskje Ferdi også. kjenner lysten bare blir mere og mere da, og spesielt da Esther kommer fra sverige bare for og være her på bursdagen min, har vel verdens herligste venner tror jeg :)

Om ansiktet ikke er bra nok gir ikke deg tilbake på at jeg IKKE skal ha bursdag, fordi det skal jeg. utrolig hva en make up artist klarer og gjøre vett.  Nå er det kun 1 dag mindre enn en mnd til også. 

- nå må jeg sette meg ned og skrive gjestelista så ingen inntrengere kommer inn som ikke har lov, he he !

ha en fin dag.  
nå dunker det mer enn noen gang i kneet mitt, fingeren min er ekstremt vond, leppa mi verker, og jeg klør som F**N der det er limt igjen. har hotepinne så det holder, øye mitt er drit vondt, men hjelper det med smertestiller NEIDA kan ikke si det gjør det egentlig nei!!! kjenner jeg blir utrolig irritert, men får bare tenke som så at det blir bedre og smertene går sakte og sikkert bort. men en ting er sikkert, hjelm og scooter er påbudt hos meg foralltid nå. 
Vær gang jeg ser noen som kjører forbi meg sakte så roper jeg alltid'' du glemte hjelmen din'' holder på og le meg ihjel vær gang.
Men nå skal jeg legge meg så kanskje disse H smertene er borte imorgen!
God natt alle sammen..


Savner det gamle ansiktet mitt,som jeg aldri får igjen, men lærer av feilene sine,

-bruker du hjelm vær gang du sitter på eller kjører noe på 2 hjul ?? 
mamma ga meg nettopp et utrolig vanskelig valg. jeg skal velge om vi ska bo her i en mnd til, eller om vi skal flytte vidre inn til mahmutlar. jeg trives her kjempe masse, eneste irriterende er oppoverbakkene til leiligheten. men det er her i alanya alle vennene mine er, mahmurlar vil jeg også til pga jobben, men det går buss inn dit, kun 20 min på buss. Her bor jeg rett bak Alanyum senteret, alle vennene mine er senest 30 min med buss unna. 

-hva synes du ?? mahmutlar eller alanya ?? 
(NB: TIL DERE SOM IKKE ER LIKER OG SE VERK OG VÆSTE, DA ANBEFALER JEG IKKE OG SE DISSE BILDENE*)

Igår måtte vi jo rense to av sårene mine, det på kneet var utrolig stygt og hadde masse verk, og det luktet verk mer eller mindre.
Det på fingeren måtte vi se på fordi jeg fremdeles ikke hadde noe følelse i den, og fikk klargjort at jeg har brist i fingern så nå er den teipet sammen igjen og satt på 3 pinner sånn at det gror rett ut igjen og ikke skeivt.

 
Her er kneet mitt, og jeg skal love dere jeg hylet som bare det når vi måtte rense det, det var grusomt vondt. men skrubbsår er alltid vondest, ha ha!

 
her er fingeren min, hoven og ikke rett, klarer ikke rette på den og jeg har fremdeles ingen følelse i fingeren, og får den nok ikke tilbake før om 3 uker heller, da skal vi også ta av alt sammen rundt fingern.

Det var ikke vondt og rense fingern fordi jeg ikke har noe følelse.
Vi tok også av plasteret under øyet og det er bra og ikke noe betendelse idet.

Vi skal ikke rense fingeren noe mere før om 3 uker, eller det er jo kun 2 uker og 6 dager nå da.
kneet skal vi ikke rense idag heller, vi venter til imorgen fordi jeg klarer og gå fint på det nå, så da er det blitt bedre.
spripsen over øyet må jeg vente 7 dager med å ta av ettersom da skal såret som jeg skulle sydd grodd, de tar alltid av stingene etter 10 dager i norge. og vi stripset det, som er det samme som og sy, men i lim, så arret blir finere.

jeg vil også si tusen takk til alle som ønsker meg god bedring, setter stor pris på det.

-hva synes du om sårene ? 
nå har jeg tatt noen bilder med ipoden til dere, bildene er derfår ikke bra. og noen bilder er fra den dagen alt skjedde. 

 
sånn ser jeg ut idag utrolig mye bedre en igår.
 

lillefingeren og ringefingeren er teipet sammen ettersom det er noe knust noe inni der.

 
Blått og hovent øye. ha ha. tatt istad.

 
Kuttet over øyet og skrubbsårene

 
Kneet mitt som faktisk er vondest.

 
Ansiktet mitt den dagen alt skjedde.

 
Lillefingeren min som noe er knekt inni og forstuet.

det er bildene jeg har nå. tenkte jeg kunne ta noen bilder jo mere og mere det blir bedre. som dere ser var jeg ekstremt heldig egentlig. he he!
 
nå er jeg alene hjemme fordi mamma er på kurs og etter det skal henne til politistasjonen og hente noen papirer. 
Sikkert mange som tenker nå at hun ikke kan la meg være alene hjemme etter og ha vært i en ulykke og når jeg nesten ikke klarer og gå. Men tenkte dere kunne vite at:
-Leppa mi er mindre hoven og er litt bedre.
-Øye mitt er kun hovent og blått.
-kuttet gjør ikke vondt, det væsker litt bare (Så det kom nok betendelse)
-lille fingeren min er fremdeles uten følelse og utrolig vond, så forstuelsen er nok ikke noe forstuelse, men at noe er knekt inni der.
-kneet mitt er utrolig verkende det verker og lukter verk, derfår jeg ikke kan gå på det men det er ikke så mye annet og få gjort en og vaske/Rense det.

Jeg klarer meg jo fint, sjokket er nesten helt borte, enste som er problemene er det som står over også at skulder og nakke gjør vondt. Begynner sakte men sikkert og få igjen styrken i høyre armen, men det tar jo tid.
Jeg er utrolig takknemelig får at jeg overlevde dette sånn som jeg gjorde, hadde vi kjørt kanskje 10 km t fortere kunne det blitt mye værre.

Det er mange som lurer på hvorfor jeg ikke dro på legevakta/Sykehuset, og det er fordi at her i Tyrkia så hadde de gjort det samme som mamma og tante gjorde, men de hadde sydd igjen kuttet over øyet bare, men mamma limte det sammen, så det går får det samme, bare at jeg får finere arr om de limer enn når de syr. Så det var ikke noen grund og kaste bort noen tusen kr på og dra dit når vi hadde alt vi trengte her og når mamma er sykepleier og når tante er helsesekritær.  
 
her ser dere kuttet mitt over øye, som er dekket med blod. over der igjen har jeg en stor kun der skrubbsårene er.
Og under øye er det også skrubbsår. som dere sikkert ser , så ser dere att leppa mi er ekstremt hoven, det er fordi jeg var ekstremt heldig med at jeg ikke fikk hull i den ettersom jeg fikk tenna mine oppi leppa. om dere kjønner.

når jeg kom hjem til familien til Benyamin hadde jeg blod neddover hele annsiktet, ettersom det regnet også så da ser det jo mye værre ut ha ha. men det er jo ikke så ille som det så ut før jeg vasket meg.

flere bilder kommer snart :) 
som dere sikkert leste igår var jeg i en litt stor eller hva jeg skal kalle det, ulykke på scooter. Måtte egentlig sy under øyebrynet men vi stripsa det og håper det hjelper, ettersom jeg nektet og sy. Så nå er det limt sammen, øyet mitt er gnske bra blått, og jeg har knekt noe i lillefingeren,  klarer ikke gå på høyre fot nesten så halter eller hopper rundt. 
jeg har jo utrolig vondt over alt, nakke og skuler er værst.

Satser på at jeg er bedre til bursdagen min, ha ha :p


Der ser dere hvordan ansiktet ser ut etter plastring,liming og hele pakka. har bilder av sårene også men får ikke lagt de ut nå orker ikke mer eller mindre.


 

 

Der ser dere litt av sårene.

Idag har jeg ikke vist meg ute ettersom leppa mi er botoxet ha ha.. jeg er jo fremdeles i sjokk så passer seg ikke å gå ut da synes jeg. må kanskje vente til jeg er blitt meg selv mere og til jeg ser litt bedre ut. andre bilder kommer så fort de er lastet opp på fb..

igjen scootern velvet i en sving fordi det var vått og glatt på veien, ansiktet mitt og kroppen sklei gud vite hvor langt, tror jeg besvimte i noen sekunder, husker ikke så mye av det.
Jeg er bare takknemelig at tenne og øynene mine er like fine, he he!

 

-Vært i en ulykke før? 
jeg og Susan kjørte på skuter, og uten hjelm ja, det er meget normalt her. så regnet der jo litt, så vi skulle svinge, vi kjørte ikke fort, men scooter sklei og jeg har kutt i øyebrynet, opphoven leppe, alt for stor, brukket lillefingeren, stort skrubbsår på kneet. men bilder kommer snart, så dere får se. ser ikke bra ut. 
mere info kommer snart. er stripsa og alt er bra, :) 
jeg sitter i stolen og pluttselig hører vi et stort brak, jeg skrur av musikken og ser ut av vinduet så sier jeg '' MAMMA SE FUGELEN BLE TRUFFET AV LYNET,DEN STYRTER NEDDOVER'' så ser vi mere ut av vinduet, så viste det seg at alt av søppel,tak,murstein,mettal osv flyr 100 meter sirka opp i lufta, helt utrolig så det blåser da ja.. Det er jo utrolig spesielt vær idag det er blå himmet med sol bak,det regner,tordner og lyner og ikke minst BLÅSER enormt mye. 
Skulle tatt bilde men var ikke i tankene mine engang da! Men kommer nok igjen så da er kameraet klart.  
Takk og lov får at våres tak femdeles er på, så det taket som fløy i lufta var nok til de som driver og bygger neddi her tenker jeg. Men er utrolig nyskjerrig på hvor det lanna ettersom det bråka så mye.

-Har du vært borti det før ??  
fikk et spørsmål om jeg og Chris/Kadir fremdeles er forlovet selvom vi ikke er sammen eller hva personen mente. 
Jeg er singel og det er Kadir også. Vi er kun gode venner. Grunnen er at han er i militæret og vi får ikke den kontakten mens han er der. Så vi fant ut begge to at vi kunne like så greit bare droppe forrholde mens han er der,så får vi heller se hva som skjer når han er ferdig der som er om 10 mnd. Vi snakker fremdeles masse sammen når vi begge først har mulighet. Men det er ikke like mye nå etter jeg kom ned til Alanya ettersom jeg har utrolig mye og gjøre og er opptatt mesteparten av tiden.. Men selvom vi ikke er forlovet eller sammen lenger, så har vi jo følelser for værandre enda selvflgelig. Og jeg tror nok vi blir sammen igjen når han er ferdig i militæret så fremt ikke begge eller den ene partern har forandret følelser og meninger.

Jeg skjønner godt at du som lurte på dette ikke mener noe vondt, det er alltid lov og spørre. Da får du/dere svar også, istede får og mimre opp egne meninger :)

 
Så da får heller dere som lurer mere og evt er nyskjerrig får bare vente i 1 år med og finne svaret på om vi forblir venner eller finner tilbake til værandre...
Jeg veit det sikkert er mange som ikke skjønner så mye etter som jeg har sakt vi kommer til og være sammen selvom han er i militæret, men det er mer eller mindre mye vanskeligere en man tror. Han kan ikke ringe vær eneste kveld, han kommer ikke på nett hele tiden, kanskje 1 gang i mnd. Han kan kun ringe når han har tid og ikke er utslitt.. Så det er veldig vanskelig og holde kontakten med den grunn. jeg Elsker han selvfølgelig enda. Men jeg er utolig glad vi er venner, og at vi kan forbli det. Og ettersom jeg har forstått også så er han også utrolig glad får det.. :)

Ha en fin dag alle sammen.. Og er det noen flere spørsmål DU eller Dere lurer på så er det selvfølgelig lov og spørre! Svar får dere så fremt det ikke er noe privat! 
Idag har jeg ikke gjort så mye, skulle jo egentlig slappe av men det gikk i dass.. ha ha. Ble vekt klokken 10 og rett ut. vært ute noen timer, så inn igjen med besøk av Kristin. Vært å sett på leilighet og diverse egentlig. 
klokka kvart på 11 ikveld ble jeg hentet av faktisk Alanyas rikeste fyr. Merkelig nok ja! Han er venn med ei venninde av meg, ble nesten sjokkert da jeg så huset og ikke minst BILEN hans. Men penger er virkelig ikke noe...
Han virker kjempe koselig, og få venner er jo heller ikke skadelig så vidt jeg veit.  

Sikkert ikke mange som tror meg, men skal til han imorgen også. Da kan jeg ta noen bilder til dere så dere skal få se ;) Skal nok kanskje møte Benyamin også imorgen, eller bare være med mamma og Kristin om jeg ikke orker så mye ha ha !
 
Nå skal jeg sove, så vi kan heller blogges mere imorgen tror jeg. Om jeg får tid, veit jo aldri hva dagene bringer vettu, ha ha !  
Og snille Bayram som han faktisk heter, han som er rik. Han kom med Beyelis til mamma og Kristin godt frste inntrykk ja :p 
Endelig tok min BESTEVENN telefonen etter mye av og på med den.. Resit som er i landbyen kommer kanskje hjem om en mnd, fy som jeg gleder meg til og møte han nå, kjenner det bare kribler i magen.. Han er virkelig den beste vennen noen kan ha.. :) 
Men nok om det, idag skal Kristin spise hos oss, det blir hjemmelaget potetmos igjen, med oksekjøtt. nam!
Blogger mere siden, ha en fin dag ;) 
Denne uka har gått i et kjør. føles som det var lørdag igår. virkelig.. 
Idag har jeg gjort så utrolig mye, vært med Banyamin så mange steder, gått mye. Vært med Susan over hele Alanya føles det ut som, haha, men vi kjørte schooter da, hi hi. vært på alanyum, huff denne dagen og ikke minst uka har gått evig fort. møtt så mange nye mennesker. Tror virkelig søndager skal bli min viledag. ha ha.

idag når jeg var med Susan tok vi noen bilder mens vi var på Alanyum,i borgen, på havna, i byen, over alt med andre ord.

 
Meg med utsikt over hele alanya,oba,tosmur,mahmutlar :P  

 
Meg utenfår alanyum i 3 etasje :p

Men har funnet ut hva jeg skal ta som tatovering så fort jeg får pengene mine, er så langt fremdeles en overaskelse får mange. så bare gleeeeeed dere :)

Tror virkelig jeg skal legge meg nå, skal bare bli ferdig på facebook, he he :)  

-Hvordan har din dag vært ? 
Idag skal jeg være med Benyamin, skulle egentlig vært hos har får 2 timer siden men er så trøtt enda haha, han skal hjelpe oss med internett side osv. Senere ikveld skal jeg på Date med Emra og Susan, he he gleder meg. 
Igår hadde vi jo ikke internett gud vite hvorfor, jeg var jo heller ikke hjemme igår så spilte egentlig ingen rolle får meg.

Det skjer så mye omdagene nå så jeg orker ikke blogge når jeg kommer hjem på nattan, jeg står opp 12-13 tiden og er ute til langt på natt ha ha, har med andre ord mye og gjøre.

Så til dere som lurer Cem og jeg er KUN VENNER. Han har kjæreste så Date var kun og være sammen, ha ha. Mange som hadde noen spørsmål om det, Jeg er ikke på utkikk etter kjæreste kun venner, Så om jeg skriver jeg skal på date skal jeg kun være med venner, ha ha.

Ha en fin dag :)  
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011


K a t e g o r i e r


 • » 30 dager utfordring
 • » Anbefalinger
 • » bilder
 • » Blogg
 • » Blogger
 • » Design
 • » filmer
 • » halloween
 • » Hot'r-not
 • » Hverdag
 • » innkjøp
 • » Jul
 • » Julekalender
 • » Kadir i millitæret
 • » konkuranser
 • » kontakt
 • » Mahmutlar
 • » Me,Myself & I
 • » Min musikk
 • » Mine tanker
 • » My life in Türkey
 • » Ned i vekt
 • » Norge
 • » oppskrifter
 • » Outfit
 • » Scooter ulykken
 • » Spørsmål & Svar
 • » tyrkia Alanya
 • » Ukens Leser
 • » Viking restaurant


 • L i n k e r

  blogg.no
  Få din egen blogg!


  D e s i g n


  Designet er laget av Katrine.

  hits MALER - INNLEGG jeeo - februar 2012
  den siste uka har jo Mia og Kine vært i Tyrkia og besøk Kristin, vi har vel vært med dem så og si vær eneste dag denne uka. så her kommer noen bilder.   Mia tok opp sidecuten og la til en stjerne. Dette gjorde vi inne på Alanyum får en veldig billig penge..   Søndags kaffen våres idag, sitter på Ece og koser oss etter en dag på bazar. Kina,Kristin og Mia.  En ny familie, Mia,Selim og Kristin. liten koselig familie.   Her tar mia opp sidecuten og legger til en stjerne.¨  Viking restaurente har fått maskotter, 2 fugler til alle de små barna som er glad i dyr.   Onkel Metin og Mia på viking  Kristin og Kine venter på mat.   Fått og katte Gisela, utrolig kosette og foretrekker og sitte mest på fanget.  Gisela koser seg i sofaen med kroppen på fanget og hue på sofaen..  Fikk plutselig en ny katt på besøk i hagen..Gisela var ikke helt fornøyd da og gikk heller bare inn..  Mia og Kine klare får et alanyum besøk får hundrene gang.  Dyremarkede, med en million kyllinger.   Minken vi hadde besøk av klokka 3 på natten en gang..

   

  Det var denne siste uken, håper jeg er like flink til og ta bilder selvom Mia og Kine ikke er her. 

  Ha en fin dag. 

   


    2 kommentarer på "den siste uken i bilder"

  Postet av: arkadas
  koselig med besøk da :) men jeg tror du har tatt bayram, har ikke sett noen nye bilder eller lese innlegg på lang tid :(
  10.mar.2012, 20:55
  Postet av: jeeo
  arkadas: hei hei, jeg skjønner ikke helt hva du mener med lese innlegg på lang tid. Hva forbinner du med lese innlegg :) ?
  11.mar.2012, 15:57
  URL: http://jeeo.blogg.no/

  Legg igjen en kommentar:

  Navn:
  Husk meg?
  E-post:

  Bloggadresse:

  Kommentar:


  Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

  Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

  Legg meg til som venn


  A r k i v


  Mars 2012
  Februar 2012
  Januar 2012
  Desember 2011
  November 2011
  Oktober 2011
  September 2011
  August 2011
  Juli 2011
  Juni 2011
  Mai 2011
  April 2011


  K a t e g o r i e r


 • » 30 dager utfordring
 • » Anbefalinger
 • » bilder
 • » Blogg
 • » Blogger
 • » Design
 • » filmer
 • » halloween
 • » Hot'r-not
 • » Hverdag
 • » innkjøp
 • » Jul
 • » Julekalender
 • » Kadir i millitæret
 • » konkuranser
 • » kontakt
 • » Mahmutlar
 • » Me,Myself & I
 • » Min musikk
 • » Mine tanker
 • » My life in Türkey
 • » Ned i vekt
 • » Norge
 • » oppskrifter
 • » Outfit
 • » Scooter ulykken
 • » Spørsmål & Svar
 • » tyrkia Alanya
 • » Ukens Leser
 • » Viking restaurant


 • L i n k e r

  blogg.no
  Få din egen blogg!


  D e s i g n


  Designet er laget av Katrine.