til dere som kritiserer engelsken min her på bloggen, så er det en vesentlig bra forklaring på dårlig engelsk. Jeg blogger som oftest fra ipoden min, og der går alt over til norsk når jeg skriver, det er heller ikke alltid jeg får med meg at det blir rettning.. Så får dere som har så jævelig lite og gjøre, kan egentlig bare gi faen i og kommentere og rette opp.. jeg kunne egentlig ikke brydd meg mindre. Men dte er fint at dere veit hvorfor det blir litt feil i ny og ne.. 

Idag har jeg egentlig ikke gjort noe spesielt, kun vært hjemme og slappet av nå som infulensaen slår kraftig inn på meg. Skulle egentlig være med på hytta men slapp det da jeg skal i begravelse og til legen i påsken. haha. 


Min kjære elskende nevø <3 Var hos dem igår, og leverte gave, de fikk sparkesykkel. 

 ^
God gutten min Sean <3  

 
igår fikk jeg møte mine to herlige nevøer som jeg har savnet så enormt mye. 
Så igår gikk vi rundt på jessheim og glana, møtte John A og Lene + mine herlige nevøer. Etter det dro vi hjem og spiste middag så kom storebroren min. Ble kjempe glad, men fikk ikke vært så mye med han ettersom jeg skulle i bursdag.
Idag har jeg og mamma sortert alle klæra våres, vi endte opp med 2 søplesekker som ble gitt bort og 3 søplesekker som ble kastet, kjente jeg ble kjempe lettet over og bli kvitt så masse klær som kun ligger her og støver til og aldri blir brukt noe mere.

Imorgen går vel dagen ut på og få gjort diverse oppgaver som skulle vært gjort får en stund siden, som f.eks og dra bort på jobben og få pengene mine som de har ''glemt'' og gi meg. og mye mere.Familiebilde våres, med sean magnus, mamma,leo chrisander, lene, john arne og mormor. :) 
da var jeg hjemme i norge en rask tur.. er utrolig sliten etter 12 timers reise vei. 
Til dere som har vært i tyrkia og tenker nå at det ikke er 12 timers reise vei, så skrue you. Det er tross alt 2 timer til Antalya, og du må vente på flyplassen i 2 timer, og det er 4 timer og 15 min flyvei, så er det 1 og en halv time på torp, så 10 min på buss, så 2 timer på tog igjen, så ca 15 min med bil hjem. Så ikke kom her og kom her. Nå skal jeg slappe av uten pc, så ha en fin kveld. :)

  
Imorgen tidlig er det goodbye turkey and hello norway. huff, kjenner dte ikke frister noe i det hele tatt egentlig. Men må man så må man. Desverre er det sånn det er.
Idag har det vært hadeklemmer så det holder til en masse folk. Litt trist men jeg veit jo så utrolig godt at jeg kommer tilbake ganske fort da så.


Min kjære Metin som også er blitt min nye danse parntner, er så lei seg stakkars, fordi vi drar :(

Nå skal vi vist ned til Viking igjen og si hade til resten av folket, og siden vi har internett på flyet imorgen, så blir det nok blogging da og..

Ha en fin dag :)
Litt kjipt og ikke ha Internett kjenner jeg men også veldig deilig. Idag har jeg bare sovet bort dagen men nå er jeg på alanyum og venter på Mazlum som er 10 min forsinket og kjenner jeg han rett blir det mer en 10min egentlig haha. Imorgen er det klart får stor pakkinga fordi på søndag går turen hjem til Norge en liten tur og denne gangen blir det er mindre tur en sist hehe. Ha en fin dag :)

Meg bak dj kroken hehe
jeg har ikke nett i den nye leiligheten, så må evt bli internecafe, men der er ikke alle bokstavene. Men idag er det kun 5 dager til avgang til Norge. For håpendligvis blir det mere blogging da, men jeg har mere en nok og gjøre når jeg kommer til norge an datatid. MEn skal alltids klare og legge av tid til bloggen som jeg gjør til Mazlum.

siste dagene har jeg egentlig vært med Alper og Mazlum bare, solet meg, og gått turer. Og nå har jeg ikke noe blogg lyst. Også begynner frustreste fruer nå, så kan ikke blogge mere, blogges om 5 dagers tid ca. ha en fin kveld :)

(Null bilde er på kristin sin data)
siden vi ikke har internett hjemme i den nye leiligheta eller noe enda, saa maa jeg pröve saa godt jeg kan og oppdadere meg til dere selvom. Naa er jeg paa intertnett cafe, saa der er det jo ikke alle ordene som dere sikker ser. 

i det siste har jeg ikke gjort saa mye pakket og pakket ut, vaert med Mazlum og Alper bare ogsaa. 
Neste söndag reiser vi hjem til norge en liten tur ogsaa faar og se hvordan alle har det.  
Beklager med daarlig blogging, men kameraet mitt er ödelagt og jeg har ikke internett hjemme heller.  
Haaper det blir bedre naar jeg kommer til norge.

ha en fin kveld alle sammen. :)  

( Beklager ikke noe bilde men er paa internett cafe)
Får to dager siden mistet vi internetten hjemme fordi internetfyrn har stukket av fra landet pga problemer. Nå sitter jeg jo på alanyum så får blogget litt ihvertfall. Imorgen flytter jeg til mahmutlar. Da får jeg kanskje Internett snart også.

Igår var jeg hos alper med Mazlum igjen trudde virkelig jeg skulle dø av kjedsomhet spesielt når de to bare kødder hele tiden haha. Idag har jeg så langt vært i mahmutlar igjen bare får og være på restauranten og ha noe og gjøre. Abdulla har vist også begynt og jobbe der så da blir ikke jeg den yngste haha. Nå skal vi hjem og pakkeferdig til imorgen ;) ha en fin dag

Tok p-sprøyta får to dager siden haha
Idag har vært super kjedelig, selvfølgelig dagen er ikke ferdig enda, men jeg er bestemt på å være inne i hele dag, ettersom jeg begynner og bli utrolig syk. 
Men har ihvertfall gjort en effektiv ting idag, og det er og ha tatt p-sprøyta mi igjen. Sittet inne og kjedet meg, det skjer ikke så mye på facebook eller noen steder heller, :p

så jeg får kjede meg litt mere, kan jo egentlig takke meg selv ettersom jeg har valgt og være hjemme, og ikke orker og møte noen :)

 

P-sprøyta mi :)

-Hvordan prevansjon bruker du ??
-Hva har du gjort idag ? 
For øyeblikket er jeg kjempe kvalm og fryser som fy.. Jeg er nok kvalm fordi jeg ikke har spist noe enda :( og jeg fryser nok fordi jeg driver og blir forskjølet ! Ja det går forresten veldig fint an og bli det her ettersom været er uberegnlig ;)

Idag og igår var det steikende sol 30 grader eller noe sånt:)
først må jeg si, lykke til  til alper og mazlum som har en fotball kamp idag og kun har sovet i to timer inatt. haha. Det er ikke takket være meg, men takket være Oktay som ikke klarer og holde kjeft noen ganger haha. 

Det ble med andre ord ikke noe gokart igår, vi dro heller hjem til Alpers leilighet og spilte xbox, noe jeg eier dem i. Har hatt det utrolig morsomt, så jeg endte opp med å sove over der også egentlig, men søvn ble det bra lite av må jeg si, klokka 7 ble det helt stille og alle sovnet med en gang, etter og prøvd og sove i flere timer uten noe lykke pga Oktay som sier formye dumt så alle begynner og le.

Klokka 09:00 våkner vi alle sammen igjen, og selvfølgelig var det jo pga Mazlum som er morgenfugl. Han vekte jo da alle sammen og påstod det var langt på dag og snart fotball kamp. Trodde ærlig jeg skulle dø der jeg lå, klokka var jo ikke mere en NI!! Men likevel stod vi opp alle sammen, sakte men sikkert. Dro på butikken og kjøpte noe frokost og spiste.  Klokka halv 1 tror jeg, eller noe så dro vi til bussen siden jeg skulle hjem og dusje osv. De 3 andre ble hentet av fotballbussen og dro på kamp. 

Ikke kan jeg forstå hvordan de skal klare dette med 2 timer søvn, haha. Men jeg ønsker de lykke til uannsett. Blir spennende og høre etterpå hvordan det egentlig gikk.

Jeg kjenner jeg er utslitt ihvertfall,og jeg veit nå at 3 gutter og EN jente går veldig dårlig. haha.. Spesielt når jeg er bedre en dem i spill de nerder..

Noen bilder fra igår og idag :

 Frokost ja. Tyrkisk.. Alper,Oktay og Mazlum. 

 
Enda et bilde fra frokosten.

 

Måtte bare ha bilde av det ''stygge'' utrykke til Oktay :p

 
Alper måtte sette seg ned og være litt ''pappa'' får Mazlum når han tapte over meg i Fifa. haha. ¨Gutte ligaen i senga å prøver å sove. Alper og Oktay. 


Alper og Oktay :p

Beklager dårlige bilder, men de er tatt med ipoden. 
Har hatt en utrolig fin 17års feiring idag :) Fått fine gaver og god kake. :) Masse masse gratulasjoner. :) 


Verdens beste sjokolade kake, med pistasj nøtter inni :) 

 
Jeg koser meg med bursdags kake :)

 

Så måtte jeg jo ha en krone også da :p


 
Haziran er mitt nye navn :p

Hatt en herlig dag :)
Gikk på Alanyum med krona mi også, fikk endel annsikter mot meg da ja :p 
nå ligger min herlige Gisela i sofaen og røyter over alt, Det er bekreftet nå at jeg er alergisk mot alle typer katter, men det driter jeg i, litt allergitabletter og nesespray så går det greit vettu :) 

Min herlige Gisela er nok ganske bra høy gravid tenker jeg : (BILDE)
  

Hun er blitt utrolig stor på 3 uker, så det er utrolig bra at hun kun er gravid i 2 mnd, og ikke 9 , hehe :p snart blir det bebiser på meg. ihvertfall gisela :)  
Nå idag er det nøyaktig en mnd siden ulykken omkom, og jeg har ''heela'' utrolig fort synes jeg, Kan vel si som bestefaren min sa, '' du er fremdeles ungjenta selvom du ikke inser det selv, og på småfolket så gror sår og alt fortere på enn hos sånne gamlinger som meg'' hehe :p han hadde helt rett ja :)Sånn ser det ut, kun røde merker igjen, og snart er de hvite. guud som jeg gleder meg :)

Takker gud i de høye makter får og ha holdt et ekstra høye med meg den kvelden alt skjedde. 

 

-Hva synes du om hvordan kutte ser ut nå ?
Endelig kommen min dag i året .. Imorgen er det min dag og kun min he he fordi da er det min bursdag he he jippi venta i ett år på denne dagen ;). Hva som skjer veit jeg ikke før imorgen desverre :( ha en fin dag og gratulerer til alle som har bursdag Idag og imorgen :)

Meg i januar :)
Etter som jeg ikke får ladet dataen min noe mere kan det hende det blir lite blogging til den er reparert :( kjenner jeg blir super sint av denne møkka dataen, nå blogger jeg ifra mobilen så, og der funker blogg.no som den selv vil ha ha .

Dataen som nekter og lades :( det lyset skal lyse hele tiden men det blinker :(

Blir nok reperasjok så fort vi kommer hjem tenker jeg!
Ikke noe som skjer idag, kun taco kveld hos Kristin, og litt mere snakking med Resit tenker jeg. 
Dette blir en lang, men også god kveld, Sånn egentlig så er jeg ikke het i form idag, tror alle har smittet meg med forsjølelsen sin. Så Da blir det å ta c-vitamin en uke fremmover så jeg kanskje slipper denne forsjøelsen rett før flytting og avgang. :) 

Ha en fin dag . 
Da tar jeg og legger meg! God natt ;)
Da tar jeg og legger meg! God natt ;)
Snakket akkurat med resit, han kommer KANSKJE hjem igjen neste mandag noe jeg virkelig håper han gjør også! Savner han ubeskrivelig nye nå. Nå er det heller ikke lenge igjen til vi flytter til mahmutlar også, denne mnd blir nok super rask. Reiser tilbake til Norge i mars også sp jippi! Ha en fin kveld alle sammen :)
Har ikke gjort noe som er interesagt egentlig så fremt ikke det og ha vært i dusjen er spennende og vite om da, neida.. Har vært en rask tur nede på alanyum, rakk vel knapt og komme inn før øynene møtte meg ;s skulle tro de hadde sett er spøkelse ha ha! Men de hadde nok noen baktanker rundt det går jeg ut ifra! Nå skal jeg spise så blogges:)

Et bilde av meg noen tok på cam engang i vinter, hi hi. Er litt søt jeg da :)
Nå er jeg kjempe sliten å vurderer å finne senga mi nå. Blir kanskje en tur til kuafør ( frisør på tyrkisk ) imorgen så, blir det ikke imorgen blir det på søndag ihvertfall. Dagen har vist gått til avslapping også! Så vi får vel egentlig gå og legge meg vil jeg tro! God natt da.

Gisela slapper av inne inatt også gitt, snart er det termin på henne også ;)
Ble bare en sjapp tur på alanyum så jeg får gå tilbake litt senere, istede ble det 30 minutter på buss får og handle mat på butikken vi ikke trenger å betale før det Evt er sommer! Chill ja. Nå sitter jeg,mamma og kristin hjemme ettersom de er blitt bra sjuke.

Sånn ser arret mitt ut Idag, håper det blir mindre synlig snart!

God tyrkisk middag vi hadde igår som blir rester Idag! Nam
Nå skal vi gå ned på kjøpesenteret alanyum! Hva vi skal er usikkert enda. Men jeg skal kjøpe meg noen topper om det fremdeles er salg der. Vaskemaskinen har spist nesten alle toppene mine desverre!

Nå har jeg skaffet meg blogg på telefonen også så nå blir det nok litt mer blogging kanskje om det er nett alle stedene jeg er!

Super sol er det Idag også !
Nå er det ikke lenge igjen til bursdagen min.. Kun 6 dager igjen nå. Kjenner jeg gleder meg litt til den dagen, veit ikke helt hvorfor men det er jo alltid stas og bli et år eldre også da. 

Det er jo heller ikke lenge igjen til hjemreisen vår tilbake til Norge, Er endel som skal hentes og få blitt gjort klart i norge om dagene, Også er det, det med ikameten til meg, som jeg kanskje må prøve og få ordnet også mens jeg er i norge.

Samtidig begynner jeg snart på nettskole kanskje også så jeg kan få meg en utdanning jeg også som alle andre..

 

Våres gravide pusekatt :) 
beklager så mye at jeg ikke har blogget de siste dagene, vært litt mye og gjøre, igår var vi og så på leilighet fra jeg stod opp, rett etter det dro vi til politistasjonen og fikk bekreftet at jeg ikke får ikamet, mens mamma og kristin hentet demmes ikamet. senrere rundt 4 tiden dro vi ned på alanyum og handlet mat, når vi kom opp igjen lagde vi mat, og slappet av, orket ikke og det var ikke i tankene mine igår og blogge. på tirsdag gjorde jeg ikke noe, det var såppas dårlig vær at det heller ikke var noe og blogge om, og om det var det hadde jeg aldri rukket og postet et innlegg før strømmen gikk, den gikk av og på hele tiden.. 
På mandag var det like dårlig vær,  så ble værende inne uten og gjøre så mye, og jeg var heller ikke helt iform. 

Men idag har jeg egentlig bare vært på kurs og snakket med jobben egentlig, sitter nå hjemme og skal snart lage noe mat. Kanskje vi til og med bestiller mat idag.

Nå skal jeg rydde litt, ser ikke ut her inne idag.

Ha en fin dag.

 

-hva har du gjort denne uka ?? 
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011


K a t e g o r i e r


 • » 30 dager utfordring
 • » Anbefalinger
 • » bilder
 • » Blogg
 • » Blogger
 • » Design
 • » filmer
 • » halloween
 • » Hot'r-not
 • » Hverdag
 • » innkjøp
 • » Jul
 • » Julekalender
 • » Kadir i millitæret
 • » konkuranser
 • » kontakt
 • » Mahmutlar
 • » Me,Myself & I
 • » Min musikk
 • » Mine tanker
 • » My life in Türkey
 • » Ned i vekt
 • » Norge
 • » oppskrifter
 • » Outfit
 • » Scooter ulykken
 • » Spørsmål & Svar
 • » tyrkia Alanya
 • » Ukens Leser
 • » Viking restaurant


 • L i n k e r

  blogg.no
  Få din egen blogg!


  D e s i g n


  Designet er laget av Katrine.

  hits MALER - INNLEGG jeeo - mars 2012
  da var jeg hjemme i norge en rask tur.. er utrolig sliten etter 12 timers reise vei. 
  Til dere som har vært i tyrkia og tenker nå at det ikke er 12 timers reise vei, så skrue you. Det er tross alt 2 timer til Antalya, og du må vente på flyplassen i 2 timer, og det er 4 timer og 15 min flyvei, så er det 1 og en halv time på torp, så 10 min på buss, så 2 timer på tog igjen, så ca 15 min med bil hjem. Så ikke kom her og kom her. Nå skal jeg slappe av uten pc, så ha en fin kveld. :)

    


    5 kommentarer på "hjem kjære hjem"

  Postet av: oda susanne <3
  Welcome back to Norway :)
  25.mar.2012, 22:48
  URL: http://mylifeasodasusanne.blogg.no
  Postet av: arkadas
  velkommen hjem, har nettopp kommet hjem fra tyrkia selv, og ja det tar tid med all den mellomlandingen og busstur/tog.

  Hvor lenge blir du i norge da? lever du på turist visumet der nede? 90 dager i tyrkia og 90 dager i norge? har du fått deg ny kjæreste der nede? eller er det bare en danse partner enn så lenge ;)
  26.mar.2012, 18:27
  Postet av: jeeo
  arkadas: hehe Metin er onkelen min :p så ikke noe kjæreste han nei, kun dansepartner og onkel :p Jeg blir vel i 3 uker ca. jeg lever på turistvisum, men mammaen min og tanta mi har fått 1 års oppholdstillatelse :)
  27.mar.2012, 21:30
  URL: http://jeeo.blogg.no/
  Postet av: arkadas
  oi da! tyrkisk onkel?? hvem er som har giftet seg med en tyrker? er det derfor moren din og du er så glad i tyrkia?
  02.apr.2012, 19:22
  Postet av: jeeo
  arkadas: Han er ikke helonkel. Veit ikke helt hvordan denne tyrkiske familiegreiene er, men alle sier jeg skal kalle han onskel, så gjør det jeg. haha :P
  03.apr.2012, 21:10
  URL: http://jeeo.blogg.no/

  Legg igjen en kommentar:

  Navn:
  Husk meg?
  E-post:

  Bloggadresse:

  Kommentar:


  Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

  Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

  Legg meg til som venn


  A r k i v


  April 2012
  Mars 2012
  Februar 2012
  Januar 2012
  Desember 2011
  November 2011
  Oktober 2011
  September 2011
  August 2011
  Juli 2011
  Juni 2011
  Mai 2011
  April 2011


  K a t e g o r i e r


 • » 30 dager utfordring
 • » Anbefalinger
 • » bilder
 • » Blogg
 • » Blogger
 • » Design
 • » filmer
 • » halloween
 • » Hot'r-not
 • » Hverdag
 • » innkjøp
 • » Jul
 • » Julekalender
 • » Kadir i millitæret
 • » konkuranser
 • » kontakt
 • » Mahmutlar
 • » Me,Myself & I
 • » Min musikk
 • » Mine tanker
 • » My life in Türkey
 • » Ned i vekt
 • » Norge
 • » oppskrifter
 • » Outfit
 • » Scooter ulykken
 • » Spørsmål & Svar
 • » tyrkia Alanya
 • » Ukens Leser
 • » Viking restaurant


 • L i n k e r

  blogg.no
  Få din egen blogg!


  D e s i g n


  Designet er laget av Katrine.