Idag, altså den 30. April er det 1mnd siden jeg og Mazlum ble sammen. Og han er jo ganske lik andre gutter på dato, så han husker jo selvfølgelig ikke det, men han fikk seg en bra redning når han skrev noe super søtt til meg. (bilde lengere ned) Så vi skal feire en mnd dagen vår vær for oss. Han feirer sin samtidig som han feirer og ha blitt "Champions " Idag (fotball laget hans også) Mens jeg feirer min litt anderledes, jeg skal bare på Jessheim og hente en pakke så hjem igjen! Jippi.

Litt skrive feil på meldinga men er ikke greit når man har lært engelsken sin av seg selv. Men tenk noe så søtt skrevet.
Nei nå vil jeg virkelig hjem igjen til Tyrkia kjenner jeg.. Norge er kjedelig, kaldt og grusomt. huff. 
Jaja, idag har det vært 18,5 pluss grader. Men det er ikke det samma.. Alle vennene mine er i tyrkia, familien min er der og kjæresten min ! Ikke rart jeg vil hjem igjen da kanskje!
Kjenner jeg er klar til og jobbe nå også, møte masse nye folk og bare leve livet mitt. 

Til og med klart og satt meg inn i en plan nå også, vil dere vite hva det er ?
Ikke... Nei nei det var synn får deg. Jeg skal stå opp, ut og jogge en times tid, sette med ned med lekser, også senere på jobb eller evt ut med venner. HERLIG plan ikke sant ? 
Jeg er ihvertfall stolt over at jeg satte av tid til og tenke ut en plan på livet. hahahah! 


Ser dere, planen min som er laget fra hjerte mener det veit hvor det er ment å være. hehe ! 

Nei beklager sugen blogging, men kjeder meg utrolig mye og alt jeg egentlig vil er hjem.. Men det dumme politiet der nede lar meg ikke komme tilbake før jeg har noe stygt papir. ARG... Eller jeg kan komme tilbake det kan jeg jo, men ikke før juni, og kan bare være der i 90 dager av ett eller annet. haha. 
Men håper jeg får det papiet de forlanger så er jeg hjemme på null kommam niks, eller... Jeg håper ihvertfall..

Nå skal jeg.. abselutt ikke noe, men ikke noe mere og blogge om gitt :o 


 
Nå har jeg blogget her i ett år, og jeg er allerede møkk lei. Men prøver likevel og komme et stykke da med denne bloggen. 
Nå skal jeg ihvertfall prøve å våkne litt mere før jeg finner på noe, '' har akkurat våknet ''
Ha en fin dag alle sammen :)  
Fra jeg var baby og til den dag idag har jeg sett store forandringer, noe som helt klart er normalt. Men jeg kjenner meg selv nesten ikke igjen :o

 
Ikke sånn utrolig stor forandring, men jeg synes det er en forandring. Og det sier jo seg selv :D 

-Synes du at du har forandret deg endel fra du var yngre til nå ?  
Før så hadde perfekte øyebryn, ihvertfall så følte jeg det selv. 
Jeg dro jo til spesielister ganske ofte får å få de fikset så de var bra.
Og jeg mener jo det at øyebryn er ganske viktig at ser bra ut på ei jente.Sånn var mine øye bryn før. 
Men etter ulykka har mitt høyre øyebryn blitt helt ''mongo'' Jeg har jo ett arr som ødelegger hele, og på det arret kommer det jo ikke øyebrynshår lengere heller. 


Jeg mister kjempe masse øyebryn den dagen, og jeg fikk ett hakk i det, noe jeg egentlig ikke har hatt før men som jeg har laget selv. 
Og der dere ser såret er, så er jo det på øyebrynet og der våkser det ikke ut noe mere heller. 
Jeg prøver ofte og nappe litt og litt på høyre øyebryn men skriker ofte rett ut, Pga det stygge arret får jeg utrolig vondt av og nappe.

Er du fornøyd med dine øyebryn ?

 
De siste dagene har jeg egentlig ikke hatt lyst eller noe får å blogge. Er vel utrolig lei av og blogge og blogge, men egentlig så er det jeg skriver døds kjedelig. Så jeg får vel kanskje legge bloggen på hylla en stund fremmover og evt komme tilbake når jeg føler jeg har noe sinsykt interesant og fortelle dere. Er dere ikke ENIG i det? Jeg er ihvertfall enig i det ! 
Men til dere som kanskje ikke er enig i det, da synes jeg virkelig dere kan sette dere ned, kommentere til meg om hva dere vil jeg skal blogge om.
Jeg har lovet sminke video i flere mnd nå, og det kommer med en gange jeg er i Tyrkia igjen !

 
Igår fikk jeg svaret jeg har ventet på i 3 uker nå, og jeg kom inn på NKI Nettstudie Helse og Sosialfag vg1. Begynner neste uke allerede. Skulle jo egentlig begynt på VG2 etter sommern, men jeg tok et år av får og få alt på plass i hode. 
NKI Nettstudie koster jo endel kr, men jeg håper virkelig det er vært det, og det positive er at jeg får den hjelpen jeg trenger, også må jeg ta eksamen vær 6 mnd.
Dette blir jo egentlig utrolig spennende og jeg håper og tror jeg klarer og bestå dette. Jeg savner jo ikke skolen, og jeg skulle gjerne droppa vgskole helt men jeg må ha en ekstra utdanning enn bartenderskolen, Så nettskole er egentlig et ypperlig valg får meg.

 
Jeg lovet dere ett innlegg igår men sovnet fra det hele desverre, Men det kommer nå. Men tar det i bilder isteden får å skrive så mye er drit sliten idag. 


Det ble et dårlig familie bilde, mammaen min, mormoren min og meg, + mine to nevøer.


Enda et familiebilde men med storebroren min og kun han ene nevøen min.


Laget '' gulvengel '' som de kalte det .


Så var det frokost også. Leo gledet seg masse til mat.


Leo og hans mormor(Min mamma)Leo som prøver og leke noe men han brøyt bare ut i latter.


Leo poserer.Gjemsel.Akkurat våknet så koser seg i stolen med to bamser og barnetv. Sean magnus.


Koser seg masse med leker.Kos med is.Synes vist han også :PMeg og LeoMeg og Sean Magnus.På vei til oldemor(Mormoren min)

Hva har du gjort i helga ?  
Idag kommer mine to herlige nevøer og skal sove her inatt. Så imorgen tenker jeg det blir endel bilder fra idag og imorgen. 
Og neste uke, ikke til uka men neste uke der igjen så blir det stor shopping på meg og innkjøpet går til sommerklær. Har egentlig ikke noe sommertøy lenger, veit ikke helt hvor det er blitt av men borte er det.
Sammem skjedde med alle t-shortene jeg tok med meg til tyrkia når jeg dro sist, alle forsvant bare så endte opp med kun noen få igjen.

Og til uka skal jeg prøve og få somlet meg på kino får og se på titanic 3D og American Pie Reunion.
Men nå skal jeg i dusjen så vi rekker og hente ungene før det kvelden får dem. Vi blogges.Var taco til middag igår, og restene ble frokost idag :) DIGG! 
Blitt litt lite blogging og det beklager jeg, men enten så er det ikke noe og blogge om eller så orker jeg ikke. Er alltid enten eller haha. Beklager det. 
Igår hentet jeg mine to kjære små i barnehagen, begge to kastet seg over meg som om de ikke hadde sett meg på lenge haha.


De søte små i samme barnevogn, Den ene ville spille men kunne ikke gjøre begge deler samtidig, og den andre nektet plent og gå. Så da ble det begge i en og samme vogn.Gikk en tur på sentre får og møte resten av familien, så her er det bilde av en spille nerd og en linselus.

Idag er det Taco til middag og store broren min kommen en tur får og spise litt, da kan han kanskje hjelpe meg litt med den ''nye''dataen min..

Jeg har nok ikke nevnte men igår fikk jeg splitter ny pc helt gratis av elkjøp, siden de ikke kunne fikse problemet på den andre min.


Nye dataen min, hadde jo egentlig packardbell. men ble toshiba denne gangen, og rød :)


Uåpnet :o

Idag har vi vært ute og ordnet litt i hagen så det ser bedre ut til sommern. :) 
 
Også ett spørsmål til DERE!! Hva i alle dager betyr PLATONSKE KJÆRLIGHET ?? 
I det siste har jeg fått helt hekta med pynt på veggene. Så tenkte og vise dere noe jeg falt helt får. 


disse blomstene på veggen hadde jo fått frem en kjedelig vegg litt da synes jeg. 


Kjempe fin kontaktløsning som ikke er kjedelig i det hele tatt. 

 

Hvorfor ikke kliste på noen merker får å få opp oppmerksomheten i rommet.

 

Eller bare sett opp noe så enkelt som noen bilder som passer til innholde i rommet.  
Nå er det mye jeg venter på før jeg kommer meg vidre til Tyrkia. 
Svar på NKI Nettstudia, svar fra lånekassa. og Pc'en min.  Kommer meg ingen steder før det er i boks. Er også et papir jeg skal ha som er det vanskligste og få tak i. Så 3 uker i norge funket dårlig. Ble vist en god stund lengere. 
Og idag er det jo regn så kommer meg ikke ut av døra idag heller gitt. huff..

Var hos tannlegen idag. Han tannlgen min må jo være helt tynn i nøtta da.

 
Merklinok har det snødd i hele dag. Eller det snør ikke men samtidig gjør det. Det er jo kun vann i snøen, så det legger seg ikke. Men likevel utrolig irriterende. 
Nå er det frustreste fruer, så skal se på det. Vi blogges.  
Jeg har jo ikke startet og jobbe enda i Mahmutlar. Men jeg har blitt kjempe godt kjent med de som skal jobbe der, de fleste kjente jeg jo ifra før av så de nye er jo kjempe koselig og snakke med selvom engelsken er litt på skakke. Meg og Celal ( Kokken) 

 

Jeg maserer mamma.


Snakker i tlf med Mazlum. Ikke at jeg ble overasket over at faktisk noen fikk bilde av meg de hundre gangene jeg snakka i tlf den dagen.

 

Meg


Meg, onkel Metin og mamma.  

 

Meg og Abdullah ( Løpegutten)

Det var de nye bildene jeg fikk av Kristin som hun hadde tatt. Fikk de akkurat nå så dere var heldig at jeg i det hele tatt tok tid til og vise dere.
Beklager mye dårlige bilder, men de lysa på restauranten ødelegger bildene endel. haha! 
Igår dro jeg og mamma får og passe på nevøen min. Han som hadde sovet på dagen igår skulle jo virkelig ikke sove på kvelden, så gutten opå to og et halvt år var våken til 2 på nattan. Haha. 
Var ikke jeg som fikk jobben med og legge han etter vi dro.
Men det er jo like gøy  vær gang jeg sitter barnevakt der, guttungen er jo helt i hundre, og han har jo savnet tante ekstremt mye, Det er jo tante får alle penga nå da.

 
Overtrøtt sier du ? Neeeeida. ikke i det hele tatt ! 

 
Han er jo bare så nydelig da.

 

Leo og hans mormor :) 

 

Hahahaha.

Ufattelig hvor mye tull han finner på egentlig 
Det er helt utrolig rart og bo i et land, som er muslimsk, og hvor folket følger de muslimske reglene og relgionen så utrolig mye som de gjør. Det er selvfølgelig ikke alle som følger det på lik måte som andre. 
Men når man er muslim så er det faktisk ikke lov og drikke alkohol engang. Selvom alle unggutta som er født i 80-90-tallet drikker nå, men det er jo skam ovenfor familie og relgion.
Du skal jo heller ikke ha samleie før du er gift. Og somregel så blir du gift som 13-15 åring spesielt i landsbyen, men nå har jo storbyene forandrett seg mye de siste 10 årene. Så de reglene og alt styret er nå kun i disse små gamle landsbyene.
Og når du har fått en nyfødt unge har du ikke lov og gå ut med ungen før det har gått 40 dager, merkelig nok. Det er noe jeg ikke har forstått men har helt sikkert noe med gamle ''kjerrigråd'' de har der nede.

 

Jeg stortrives i Tyrkia. Jeg har satt meg kjempe masse inn i den relgionen og reglene de har her.
Jeg kler meg ikke som dem, men hadde ikke hatt noe imot det, kanskje på sommern når det er så varmt. Skaut på hode synes jeg faktisk bare er '' kult ''
Men jeg går i lettkledde klær, og andre sånne ting. Jeg sluttet jo og drikke alkohol pga at det er en skam ovenfår ''allah'' og familien. (Også pga en dårlighendelse en dag)
Jeg tror på Gud, og ikke Allah. Men jeg hadde ikke hatt noe imot og gått inn i moskeèn og blitt muslim. Det er bare det jeg veit jeg ikke hadde klart det, det er så mange regler og kjikker de har som de må holde som jeg veit jeg ikke hadde klart.

 

tyrkia er helt klart et veldig spesielt sted. Her er det mennene som har omsorgen får barna og kvinnene gir som oftest ''faen'' i ungene. Kvinnene kan fort slå til ungene og tro at de lærer at det de gjorde var feil. De kan ratt bare dra fra ungen og la mannen ha alle sammen. Retteresagt så er kvinnene i Tyrkia ikke noe i barnets livsminne på den måten som faren.

I tyrkia kan du fort se at kvinnen slå ungen sin offentlig, så får vondt inni deg og blir sint, du har mest lyst til å gå bort til personen å kjefte på henne. Men der gjør du en stor tappe. Kvinenne i Tyrkia er som slanger rett og slett, ihvertfall de fleste. De kan uten at du veit så mye gjøre deg alt mulig vondt. Selvom du bare er turist eller ei. Så hold deg unne Tyrkiske KVINNER. Og ikke mist jenter. Se ann jentene kjempe masse før du kaller henne din venn.

 
Tyrkia er et veldig gammelt sted, du kan se masse hus som holder på og dette sammen, og du lurer fælt på hvorfor de ikke river huset. Og grunden til det er at husene er fredet. Enten har det bodd en veldig viktig person i huset, eller så har huset en spesiell ''evne'' som de kaller det.

Det er mye mere jeg kunne skrevet. Så kan nok lage et annet innlegg.  
Hva har skjedd med blogg.no :o 
Jeg skjønner jo ikke noe jeg nå. Alt er jo bare helt forandret, huff. Først facebook som jeg akkurat har blit vandt til, og nå BLOGG.NO også. :/ Jau jau. Får bare lære meg denne også da. :)

 

Gotye - Somebody That I Used To Know (feat. Kimbra) - official video

Gotye - Somebody That I Used To Know (feat. Kimbra) 
Jeg står egentlig helt fast, om hva jeg skal blogge om. Dere synes nok det er kjedelig og blogge om værdagen min hele tiden, + at jeg er superdårlig til og ta bilder itillegg. 
Jeg er ikke noe sånn sminke barbie jente heller så sminke innlegg blir vanskelig. Men jeg har lovet dere en sminke video en stund nå, skal få gjort det så fort jeg er tilbake i tyrkia ettersom videokameraet mitt ligger igjen der.

 

Igår var jeg en rask tur innom hos favorittnevøen min, Leo Chrisander. Guttungen var superhyper jo, og ekstremt tante gal igår. Jeg og mamma håper veldig at mormor og Aage tar seg en tur til vogna imorgen så Leo kan sove over hos oss på lørdag. Det er jo så lange mellomrom mellom vær gang vi møtes så.. Og ettersom vi kanskje reiser snart så hadde det vært koselig og hatt han over, samme med Sean Magnus også, men han er hos faren sin i påsken.

 
Det er ikke greit og være hyper, og pluttselig bare sovne. hehe!

Idag har jeg ikke gjort så mye egentlig, jeg og mamma har gått igjennom bilder, og vi har ventet på strømmen som var borte i en times tid. Også har jeg egentlig bare slappet av og holdt meg inne pga mye vind ute og dårlig vær generelt. Alt er jo stengt også så det er jo ikke mye og gjøre da heller.
Håper på bedre vær imorgen så jeg kan få gått meg en lang tur og kan få sittet ute istede får inne. Men alt er jo stengt imorgen også.

 

Er det noe DERE vil jeg skal blogge om eller ha på bloggen ?  

Ville bare ønske alle sammen en kjempe god påske. Regner med mange reiser på capmingen, hytta osv. 
Mens jeg blir hjemme og prøver og bli frist ;) Men kjenner jeg er på bedringens vei.
Beklager så mye får kjempe dårlig blogging, Men føler ikke det er så interesant får dere og vite at jeg ligger i senga nesten hele dagen.

Men igår følte jeg meg såppas fin, så Kamilla kunne komme en tur, var kjempe koselig og se henne igjen, savnet henne kjempe masse merker jeg.

Nå skal jeg prøve og få maset meg til en tur på jessheim, må få gjort unna noe selvom jeg ikke er helt i form.
 
Ble frokost på boret idag :) Koselig.

-Hva skal du i påsken ?  
Jeg veit det er mange av mine lesere som er venn med meg på facebook, og som jeg prater med nesten daglig. Så tenker det er mange av dere som veit at Kadir er helt ute av bilde og Mazlum er inne. 
Kadir gikk helt ut av bilde fordi vi begge syntes det var det beste og gjøre., Vi endte til slutt med og ikke snakke sammen lenger bare, ikke på nett når begge var på logget og ingen ringte tilslutt til værandre mere. Så vi er heller bare gode venner enn kjærester. Passer meg egentlig mye bedre, med tanke på hvor ofte jeg ble sagt at han har dårlig inflytelse på meg og mye mere som ikke trenger og bli lagt ut på nette. 

 
Meg og kadir :) Får dere som lurer, så nei det plager meg faktisk ikke i det hele tatt og ha så mange bilder av meg og han sammen, og se på de også. Det er minnerikt og jeg ser tilbake på en fin tid vi hadde sammen, men tenkter også som så at jeg og han var ikke noe får værandre så vi ble bare venner til slutt, noe vi har vært i 3 år også.


 Sikker mange som tenker at det er teit og komme over noen så fort som det jeg gjorde, men det har faktisk vært slutt mellom meg og Kadir i 3 mnd nå, og følelsene jeg hadde var vel egentlig borte får 4 kanskej 5 mnd siden også. 

Så jeg fant til bake til en gammel god venn av meg faktisk, Mazlum. Har vel kjent han i 2 år tror jeg, han er en utrolig god venn, egentlig den beste du kan ha. Vi startet egentlig og ''date'' litt i starten av det vi møttes igjen når jeg kom ned hit, men vi ville ikke ødelegge vennskapet, så vi stoppet, men når vi begge kjente det kilte litt i magen tenkte vi egentlig bare og se hvor det går. Så her sitter jeg da, i Norge med nytt forrhold i Tyrkia.. Haha. Neida, sånn egentlig så bor jeg jo i tyrkia så dette er jo ikke noe langtunnaforrhold egentlig. Men så langt har det ikke gått på gli egentlig, men har kanskje noe med at jeg er så sta og egen, hahaha.

 
Kjekkasen min, Det er ikke bare pga han er kjekk vi fant ut av dette nye vi holder på med, men han er også en utrolig ærlig, morsom, person, eneste litt irriterende er at han er fotballspiller, og skriver under den helvettes kontrakten til sommern som proffspiller. ARG. Han kan ende opp med og bli overflyttet til gudviteland.  

Men det har ikke noe med saken og gjøre.
Men da veit dere det, JEG HAR NY KJÆRESTE, WOOHOO. JeG ER KUL ASSA!!!
Nå er det desperate housewifes, see yeah.  
Jeg har drivi og hangla noen dager nå med influensa, og hangler fremdeles, men jeg har fått en KRAFTIG forskjølelse i tilleg da, så jippi til meg. Jeg som skulle ha fått gjort så mye den lille tiden jeg er her, men isteden ligger jeg i senga, snufser, harker og nyser hele tiden. Hurra. Da kan jeg likevel fortelle at jeg blir lengere i Norge en forventer, ettersom det jeg må gjøre ikke blir gjort enda. 
Nå skal jeg ut og ta meg en røyk, så vi blogges.

 

Bli frisk gaven min fra meg selv til meg selv :D  
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011


K a t e g o r i e r30 dager utfordring
Anbefalinger
bilder
Blogg
Blogger
Design
filmer
halloween
Hot'r-not
Hverdag
innkjøp
Jul
Julekalender
Kadir i millitæret
konkuranser
kontakt
Mahmutlar
Me,Myself & I
Min musikk
Mine tanker
My life in Türkey
Ned i vekt
Norge
oppskrifter
Outfit
Scooter ulykken
Spørsmål & Svar
tyrkia Alanya
Ukens Leser
Viking restaurant

L i n k e r

blogg.no
Få din egen blogg!


D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits  MALER - INNLEGG jeeo - april 2012
Idag, altså den 30. April er det 1mnd siden jeg og Mazlum ble sammen. Og han er jo ganske lik andre gutter på dato, så han husker jo selvfølgelig ikke det, men han fikk seg en bra redning når han skrev noe super søtt til meg. (bilde lengere ned) Så vi skal feire en mnd dagen vår vær for oss. Han feirer sin samtidig som han feirer og ha blitt "Champions " Idag (fotball laget hans også) Mens jeg feirer min litt anderledes, jeg skal bare på Jessheim og hente en pakke så hjem igjen! Jippi.

Litt skrive feil på meldinga men er ikke greit når man har lært engelsken sin av seg selv. Men tenk noe så søtt skrevet.


  2 kommentarer på "Kjempe søt melding av kjæresten min"

Postet av: arkadas
awwwwwwwwwwwww cok güzel, noe så søtt. De tyrkiske guttene vet hvordan man skal smelte et hjerte ;)
02.05.2012, 18:24
Postet av: jeeo
arkadas: hehe ja, de gjør det :P
02.05.2012, 20:25
URL: http://jeeo.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011


K a t e g o r i e r30 dager utfordring
Anbefalinger
bilder
Blogg
Blogger
Design
filmer
halloween
Hot'r-not
Hverdag
innkjøp
Jul
Julekalender
Kadir i millitæret
konkuranser
kontakt
Mahmutlar
Me,Myself & I
Min musikk
Mine tanker
My life in Türkey
Ned i vekt
Norge
oppskrifter
Outfit
Scooter ulykken
Spørsmål & Svar
tyrkia Alanya
Ukens Leser
Viking restaurant

L i n k e r

blogg.no
Få din egen blogg!


D e s i g n


Designet er laget av Katrine.