Idag mens jeg jobba, kom kattungen på marco polo fram til kundene. Alle kosa og styra med han. 
Men de kunne ikke beholde den, så de ville avlive den, jeg sa NEI!!!! jeg tar han... 
De slapp han heller fri, og jeg har vært i en halv time på leit etter den, Esref endte opp med og hjelpe meg. Og han fant han før meg. Så nå ligger lille Nusse hos meg, og skal være her til vi reiser til Norge :)
Mens vi er der, skal jeg få noen til og passe han :DSe så shønn han er :D 
Vil ikke miste han nå!!!! Han er jo så kosette og grom atte. :) 

Bare synd jeg må ta tisse og bæsjen hans om han gjør det inne!!!! Noen som har forslag til hva jeg kan gjøre, jeg bor i 2 etasje, han kan ikke være på balkongen, finner ingen pappesker. og vi har ingen aviser :/ 

Forslag ???

 
har fått inn noen bilder jeg lovet og komme med igår eller noe, husker ikke helt når jeg lovet det. 
Jeg våkna ihvartfall halv 10 idag pga ungene som sov på rommet mitt vekte meg.  jobba igjen igår, begynte igjen etter en uke pause får 2 dager siden, Kan ikke si det er kjempe gøy og starte igjen. Men det er kanskje bra får meg og komme med rutinen igjen!


leo super fornøy :)


fint bilde av mamma ! 

Jeg har noen til, men de er ikke noe spessielle bilder, bare av Leo som leker i children corner/kids corner.

Jeg slutta egentlig tildig på jobb igår, rundt 11 eller noe, men jeg ble sittende og se en dansk dokementar på storsjermen, tror mange prøvde og få kontakt med meg, men jeg var litt for fasinert av tv. Så vær gang folk skulle komme og sette seg forran meg klikka jeg helt, fordi da så jeg ikke teksten (var ikke lyd på tv'n)

jeg tror eksem er sånn halveis borte nå også. ENDELIG... Jeg klør ikke så mye på henda eller beina som jeg gjorde, jeg klør jo litt men ikke på samme måte.
De neste dagene kommer til å ble gående i og stå opp, sole meg, bade,shoppe,jobbe. ganske grei plan egentlig. Det er ikke mange dagene til familien til søstr mi og søstra mi drar tilbake til regnfulle Norge.Tenkte jeg kunne ta en video hvor jeg krøller håret mitt også idag. Selvom håret mitt er ganske kort nå så det blir ikke like fine krøller nå som det var. 
så vær forbredt på en video snart :) 


 

 
Dette tror jeg blit litt av en dag egentlig.. jeg våknet av at Dogen og Cain pluss noen venner av de som skulle ha godteri. Siden Rmazan er over skal de ha bayram hvor de fester med familier spiser mye godteri, desverre hadde ikke vi noe godteri, så vi må ned og kjøpe godteri til ungene, stakkar de ble så lei seg når de ikke fikk noe!
Idag skal jeg og mamma på shopping, kjøpe endel ting og tang egentlig. 
Så er det barnevakt, en liten stund før mamma tar over og jeg stikker på jobb! 


Dette er det som oftest blir brukt når det er suggerparty altså bayram. 
Men hvis du vil lese mere om BAYRAM så trykker du der det står bayram!De allal slakter dyrene sine denne dagen også, som gave til Mekka eller noe lignende. 
alle slagter en av sine dyr f.eks, Geit,høne,ku,kamel eller noe! legger de bort eller selger de i butikkene!
Dette er jo ikke lov i norge, så de norske muslimene dropper over dette. Dette er også bordet til en hel familie som kan være fra minst 5 til 70 stk og oppover. 
Mye sunn mat før den usunne kvelden kommer.. Mye usunt på bordet også men!

-Har du feiret Bayram før?
-Har du hørt om Bayram før ?
-hva skal du idag ?

Jeg har aldri vært med på bayram, siden mamma og Ali ikke er gift, mange rare regler her nede egentlig. 
Men jeg skal få sjansen en dag, det skal jeg! 
Siden dette er år 2011, kan det fort være mulig jeg joiner i 2013-2014

 
jeg har tross alt over 600 bilder på pc, det kommer ikke ut 600 bilder Men det kommer ut endel, i flere innlegg ! 


Ibahim og meg :D  Fotograf : yakup!


Bildene i baren , hånda til Ramazan tror jeg. 
Fotograf : Yakup. 


Kadir tok rosene fra 3 danske jenter. 
Fotograf:June(Meg) 


Ibrahim , camilla og meg i vannet 
Fotograf:Veysi! 


Camilla & Meg. 
Fotograf:MEG!


Henry & Meg
Fotograf:Broren til henry


Kadir, Ibrahim, meg & Philipp
Fotograf:Marianne(Dama til philipp)


Philipp & Yakup.
Fotograf:MEG!


Kokken, mahsun & Meg. 
Fotograf:Marianne!


Yakup,Philipp,Ibrahim & Marianne!
fotograf:MEG!


Leo & Ali.
Fotograf:Meg!


Leo!
Fotograf:Meg!


kadir.
Fotograf:Aner ikke!


Kadir, meg og Mahsun! 
Fotograf: Resit! 


Meg, Kadir og Resit. 
Fotograf: Mahsun!


Kadir og meg. 
Fotograf: mahsun eller Resit


kadir og mohammed. 
Fotograf:meg!


meg og Kadir ! 
Fotograf:Sjerif.

kadir
Fotograf:MEG!

Nå er det 2 timer siden jeg ble jaga på jobb, så får komme meg dit, hade. 

Har jeg gått ned i vekt, jeg veide før jeg dro 55-56 kilo, Jeg har kun spist skjokolade og potetgull nesten etter jeg kom, men jeg har jo også bevega meg mere,  å veier jeg 49-50 kilo. Trodde ikke jeg kom til og gå ned i vekt, men burde jo skjønt det siden mange av klæra mine er forstore.. Mamma har også gått ned nesten 10 kilo på 3 mnd. Må si det er bra å leve her jeg ;) 


Har desverre ikke noe før og etter bilde, Fordi jeg hadde ingen aning om at jeg kom til og gå ned i vekt, og heller ikke at det skulle synes.. Låra mine f.eks er blitt ganske mye mindre, magen min også, ikke minst armene mine ! Tenkte foresten jeg skulle komme med noen bilder fra turen idag eller noe. Tror jeg tar det nå med engang jeg :D 

 
Idag ligger vist planene i og dra på alanyas 3 store kjøpesenter, Men vi må finne sjofør, ikke sånn superenkelt i tyrkia, Det er kun Lene, Meg,John Arne,leo og Sean så vi blir ikke så mange denne gangen. 
Jeg hadde jo egentlg planer om og våkne tidlig og bade, men blir vel ikke noe av badinga tror jeg! Skulle ønsket det, siden det er 32.2 grader i skyggen, jeg vil bli neger...  Men det blåser jo litt, så  kanskje greit og være inne elle så fryser jeg potta av meg sikkert. 

Idag blir det nok en ganske så shopping dag på ettermidagen,kjøpe inn masse til folk som ønsker seg noe, begynner tidlig med julegavene iår, så er vi ferdig med det. Idag er det også tyrkisk aften på Margarita hotellet, vurderer og dra å se, men må nok mest sansynelig jobbe tenker jeg!  Skal bli godt og begynne igjen, hatt pause i en uke nå, pga søstra mi, men nå vurderer jeg og starte igjen selvom turismen er snart over og det er ikke så ofte vi har folk her inne på resturangen. 
Jeg vurderer og endre litt på bloggen, men veit ikke hvordan enda, noen forslag ? 
Vært på et av de 3 store kjøpesentrene i Alanya som ligger i OBA!?

De siste timene har jeg kun gått og grubla og tenkt, jeg er kjempe redd får at Kadir ikke kommer hjem ifra militæret. 
Mitt største ønske omdagene og som kommer til og bli de neste månende mest sansynelig,  Er at han kommer tilbake fra militæret, mere voksen og mere moden og ikke minst i live. 


Det blir ikke det samme uten deg, virkelig ikke ! 
Resit kommer til og bli en helt annen gutt så fort alle veit at du drar den dagen du drar, 
Det blir ikke like mye smil og glede på jobben lenger. 


 
Guttene mine! 


 Jeg har tatt noen bilder idag, men de legger jeg ikke ut på pc'n før imorgen kveld evt. 
Men kommer med noen som ble tatt får etpar dager siden, da mine nevøer sov over.


Sover kjempe godt ja : )


sovna i lobyen etter en lang dag med jeep safari.

 
Akkurat nå sitter jeg og hører på en utrolig fin sang, Orker ikke legge den ut på bloggen så dere får gå inn HER om dere vil høre den! 
Idag har jeg rett og slett null peiling på hva vi skal gjøre, jeg sov til klokka 2 idag så det er ingen vist å bli brun desverre ( Sola ved bassenget går litt frtere ned en den ved stranda ) Og stranda er ingen unntak å dra til.

Men kanskje jeg skal gå opp til Lene og de, har ikke hørt fra de på 2 dager hvis det ikke allerde er 3 dager. Så får kanskje ta seg en tur bort til de og høre seg litt frem!
Men utenom det skal jeg sikkert på Marco Polo litt, vurderer og begynne og jobbe igjen selvom det ikke frister, Men Ramazan har reist til finland, Yakup reiser om 10 dager til sverige, Og Ercan skal sikkert til  norge snart, Kadir drar om  9 dager til militæret, så de er 1 av 4 mindre alerede,
Ja de får finne ut noe, mens jeg skal gå å finne meg noe frokost! Tviler på vi har noe jeg vil ha, men jadda !


ukonsentrerte :p
Yakup,
Resit,Kadir og Ibrahim!


gruppebilde.
Resit,Ercan,Kadir,Mahmood,Randomjente,Yakup,Ersref.
Kokken & Ramazan


<3


 
Da er klokka 03:47 når jeg skriver dette tyrkisk tid, jeg vil bare si til Kadir at jeg ønsker deg lykke til og alt godt i militæret, selvom jeg veit du ikke drar før om 9 dager. Utrolig koselig og snakke med deg men det var utrolig trist og si hade. Den gode klemmen du ga meg, å bare at du a du håpet vi møtes igjen og at du kommer til og savne meg kjempe masse. Vit at jeg kommer til og savne deg også noe så utrolig mye jeg gleder meg til vi ses igjen og håper de neste 15 mnd går utrolig fort.  du er en herlig gutt, og du fortjener virkelig det beste. Du sa kanskje mye tull og tøys idag, men jeg veit så godt at mye av det du sa også bare var tull. 

Håper  at du kommer til et sted som er bedre en det første du skal til.  Du er en fantastisk gutt, Du kan kanskje være frekk og alt sånn til tider, hvem er vel ikke det ?

men du er den mest ærlige gutten jeg har vært borti, du har et stort hjerte, du er tøff. 
Jeg er ærlig stolt over og si at vi er venner.. Bare du sa du håpet jeg kom tilbake til alanya får å møte han, og at jeg har egen leilighet her nede så du kan komme og sove hos meg. Det gjorde meg stolt egentlig, jeg hadde aldri trodd du kom til og si det.

Vi ha vært igjennom så mye sammen de 2 årene vi har kjent værandre. Mye posetivt og mye negativt. Vi har hatt våre store krangler som vi ikke har snakka på en uke, vi har diskutert mye og vært veldig uenige. Vi har nesten slått oss ihjel fordi vi har vært uenige.
Men vi har hatt så mange fine stunder sammen, hvor vi bare har sitti og snakket om livet vårt, om  hva vi føler og egentlig bare snakka om alt sammen som faller oss inn. Da vi har vært på stranda og bada, sovet hos værandre, bada i basseng,spist på resturanger vi har så masse minner, ikke minst mine første dager i baren sammen med deg. 


Vi har kanskje ikke snakket sammen siden det ble slutt sånn ordentlig, men bare vi snakket litt sammen idag gjorde meg utrolig glad. 

Vær gang jeg er innom Marco polo så prøver du hele tiden og ikke se på meg, men du klarer det like dårlig vær gang, Det er så gøy og bare se på at du er så klomsette. 

Alt vi har til felles, vi er begge teite, barnslige, elsker barn,klomsette,kosette osv. 
Gleder meg til og møte deg og ha tiden vår sammen igjen da du kommer tilbake fra hælvette. 

Vi har hatt så mange fine tider sammen, kommer aldri til og glemme noen ! Tror jeg har hundre bilder av deg hvor du ikke var klar får kameraet. 
Skulle ærlig ønske du var like heldig som dine 4 eldre brødre, komme til et fint og snilt sted istede får det strenge. 
Så skal du være komando i tilegg. Kjekkeste, søteste,fineste,kosligste,snilleste,kuleste,tøffeste gutten som jeg noen gang har møtt. Abdul Kadir!

Lykke til gutten min, vi snakkes om 15 mnd, jeg elsker deg kjære !!
Kommer til og savne deg mere en du aner. 


 
Jeg har ikke kommet inn på blogg.no før idag, eller det var inatt. 
Idag har jeg vært hos frisøret og klipt meg og farget  håret igjen. Jeg prøver og bli blond, men ser ikke ut til og være lett. De siste dagene har jeg også vært med nevøene mine osv, Ikke noe spesielt egentlig!
Vi skal snart tilbake til Dim Cay får å bade osv, Litt usikker på når men veit bare at det er ''snart''..

Nå har jeg også fått bekrefet får sikkert at Kadir reiser i millitæret den 6 september og at han kommer til et fælt sted, jeg synes litt synd på han samtidig som jeg er litt glad får det, kanskje han blir litt mere som en 20åring og ikke en 12 åring. Håper bare ikke han blir satt ut i krig.. Om begge har tid ikveld skal vi snakke litt sammen osv, gleder meg litt, vi har ikke snakker ordentlig sammen på flere uker så skal bli koselig..

nå må jeg på badet og ordne meg vi skal ut og spise idag siden Ali hadde bursdag igår!

 
har desverre ikke fått blogga på grund av null internett.jeg beklager masse, og fordi igår ble vi barnevakt. Vi var 8 stk på tur igjen, med 4 unger 4 voksne. Var utrolig stress, når jeg har så umulige stesøstre som jeg har. De hører ikke, gjør som de vil, Vi endte opp med og måtte ta en smekk eller to på hånda etter vært som de nekta og høre. Men de skulle nok bare teste oss, siden de ikke er vandt til og være med oss aleine uten Ali! 

Vi gikk ihvartfall litt rundt, lagde og spiste vafler, så kom Lene,Leo,John Arne og Sean Magnus får å spise vafler med oss , Vi var inne etpar timer. Så gikk vi en tur alle sammen, Lene og familien hennes begynte og spise på Marco polo, og siden turismen er over får denne sesongen så var det knapt folk på resturangen. Jeg var så heldig så jeg slapp og jobbe fordi de var der. Men så fort de dro begynnte jeg. Orket ikke jobbe lenge, Men den lille tia jeg var der fikk jeg vite de sanne jeg av 2 personer på Marco Polo. Ble utrolig sjokkert og overasket. Men ser nå at det ikke er personer og holde seg til! 

idag var det market tirsdagsmarkede. Vi var lene,Leo,john Arne,Meg,mamma,Sean Magnus,Adule,Yonca, og 2 vennepar av lene. vi ble 10 stk  gikk rundt og glana Så gikk v ned på Marco Polo får å drikke litt. Leo og Sean lekte mye, og adule og Yonca dro hjem igjen(ENDELIG, ikke frekt, men er utslitt etter dem) Jeg endte med og leke mye med Leo og Sean. Vi gikk også ned i kjelleren får å vekke Kadir, men han ene kokken ''cherif'' klikka helt fordi ungene lette litt da Kadir mista mobilen på gulvet. 
Nå tenkte jeg at vi skulle dra til Margarita hotellet får å bade med Lene osv. Håper vi får oss inn egentlig. skal bli spennende! Tenkte jeg ikke skulle jobbe idag. Men får se, Kan hende jeg ikke begynner før seint ikveld. men får se hva vi skal ikveld!


Sean & Leo 


Yonca & Adule!

 
Ali kom hjem å sa til faren: "Jeg fikk god karakter i norsk. Læreren sa at jeg er blitt norsk. Faren gir han en god lusing og roper: "Do aldri si sont igjen. Ali går til sin mor og sier: "Læreren sier at jeg er blitt norsk." Moren avbryter han med en smekk og roper det samme som faren. NÅ er det Alis tur til å bli forbannet. "FAN! Jeg har bare vært norsk i 20 minutter og er allerede blitt overfalt av 2 innvandrere! 

Haha, den eier så sykt syns jeg ! 
Det er vist blitt krig i tyrkia eller noe, har ikke helt fått med meg, siden det egentlig ikke bryr meg så mye enda. Det er vist ang at tyrkere vil ha ut kurdere fra tyrkia eller noe. Usikker, som sakt er jeg ikke så veldig interesert i og vite forøyeblikket. Når det blir en større krig, kan jeg kanskje begynne og åpne øynene litt mere enn nå!


Å jo til dere som mener jeg er kald osv nå siden jeg sier jeg ikke bryr meg, Det jeg mener er at det er ikke vits å åpne øynene før det er på det norske nyheter, + at det er ikke i nærheten av meg, så vidt jeg veit ihvartfall! 
Dette er vel 2-3 gangen jeg blir forskjølet mens jeg er i Tyrkia. utrolig greit det vettu. Her hjelper det heller ikke at du er syk, hoster og nyser som faen, at nesa renner og er tett, at du blir svimmel osv, her skal man jobbe koste hva det kose vill. Så idag har jeg vært megaslapp på jobb egentlig. 

Nesten bare sitti i kjelleren og slappa av, gått opp når de rope. Fikk til og med en annen til og gjøre min jobb de siste 2 timene. orka ikke mere etter jeg nesten svimte av, og ikke gjorde annet en og hose. Så jeg og kadir har hosta i kor idag, klart og smitte han. Det er skylda man får etter og drikke fra samme glass som meg. har samtidig drikki og spist veldig lite idag egentlig. Har ikke vært i form i det hele tatt. Håper formen er litt bedere imorgen.  
Lærte en lekse gjorde jeg idag og.. Jeg skal ikke hjelpe en venn i nød med og bli frisk fort som mulig når jeg fikk den takka jeg fikk idag. (Hva spiller ingen rolle)
Men den personen det gjelder får ikke massasje,medesiner,masse gode ord,hjelp osv av meg mere, kan si det så enkelt som at vennskapet er ikke like sterkt lenger. 
Desverre!!!


Random bilde egentlig, elsker kjolen bare synd sømmene ryker fa værandre.. 

Vurderer å legge meg, men er samtidig ikke trøtt. Og blogglysta er liten omdagene også. Ikke en dritt og blogge om, fordi det skjer ikke noe spenning. Det er jo kun 1 dag til lene kommer(Ettersom klokka er over 24:00) 
Gleder meg veldig, skal rett fra jobb og til hotellet dems halv 2-2 søndags natt. Gleder meg masse! 

-Er du også forskjøler?
-Jobber du når du er syk?
-Noe du gleder deg til?
 
Hadde vært utrolig fint om dere kunne stemme på mine herlige nevøer. 
De vil veldig komme å leverpostei pakka. 

Sean Magnus Gå inn her
Leo Chrisander  gå inn her

Tusen takk på forrhånd :D Sean & Leo :D

 Skriv i kommentarfeltet om du har stemt, så skal jeg kommentere DIN blogg. 
Jeg veit ikke helt hva det er, men noen ganger føler jeg meg ensom.. Har liksom ingen gode venninder/Venner her jeg kan snakke med om alt. Noen dager er det virkelig som at jeg trenger ei venninde og snakke med. 
Mens en annen dag,, kunne jeg trengt en kompis ! De folkene her, er liksom ikke det samme om snakke til, spesielt ikke om det er om de.. men det er kanskje sånn det burde være noen ganger.. 

 

Nå skal jeg spise spagetti, så se på hotel cæsar når det begynner '' Tom er med i denne episoden, HEHEHEH Spennende'' så stikker jeg på jobb halv 10 ca.

 

-Føler du deg ensom noen ganger ?
Igår hadde jeg et veddemål med Yakup. Han vedda på at Barcelona vant, men jeg vedda på at Real madrid vant. 
Jeg som er så fotball freak, viste jo ikke hvem av de lagene som var best egentlig.. Men likevel ble Stillinga 3-2 og jeg TAPTE.. Trodde ikke det var mulig, men var litt morsomt da.. Jeg gikk også tilsammen 98 min fram og tilbake fra MP til hjem. Samtidig igjen tilsammen så gikk jeg litt mere, fordi jeg blei med Resit til frisøren som ligger 30 min en vei gåing. så jeg egentlig utrolig mye igår, til og være meg.. Og det er BRA!!

Idag er de fleste på MP på Dim Cay igjen, sammen med 10 andre fra norge..
Det er heller ikke kjempe lenge til jeg skal dit igjen også! Sammen med Lene,Leo,Sean,John Arne,Mamma,Adule,Yonca,Ali. vi blir jo 9 stk, så hvordan vi får oss dit aner jeg ikke. 
Tenkte jeg skulle vise dere noen bilder lille Cain tok igår. jeg tok også noen av bildene,men de fleste er fra Cain! 
Kadir.


Dogan & Kadir.Meg & Resit. 
Marco Polo

Det er etpar bilder Cain tok 

Men har 2 bilder fra sykehuset også, som jeg tok igår. stakkars Karin, dette bler 3 natten sin der. Får ikke lov og dra tilbake til sverige engang sammen med Esther. 


Esther Er sliten etter lange dager på sykehuset. 

Så til alle dere som begynner på skolen de nærmeste dagene, lykke til og stå på :) 

Nå skal jeg se på tv!


Etter masse tlf, mens jeg var i dusjen så svarte jeg bare når Esther ringte. Jeg trodde de andre masa på meg får å komme på jobb egentlig. men da jeg svarte Esther var hu hysterisk, Karin klarte ikke gå, eller noen ting, hun hadde så smerter i magen! jeg dro til marco polo får å møte Esther men hun var ikke der enda da jeg kom.. 
Jeg gikk ned i kjelleren får å ble ferdig med og ordne meg, og ale kom ned og spørte om jeg hadde snakka med Esther og at jeg måtte forte meg til henne. Da esther kom dro vi til hotellet hennes, Der lå karin rett ut, jeg gikk med en gang ned i resepsjonen og tilkalte lege. Legen kom og ville ha oss til sjukehuset med en gang. Vi kom oss dit, og satt en stund og  venta på legen, men da han kom tok de masse prøver og tisse tester ikke minst rønken av henne og ultralyd av magen. De fant ikke noen ting, men var meget redd det var noe med blindtarmen, og siden de ikke så noe var de stygt redd de måtte opperere henne. hun fikk beskjed om og være der iløpet av natten og være under oppsyn. 
Esther ringte meg igjen idag og sa de ville ha henne der enda lengere..

jeg ble sjokkert, tenkte med en gang at '' etter sprøyte'r' i rompa å er fremdeles ikke bra, stakkars jente'' Og hun blir mest sansynelig opperert. Håper egentlig hun slipper det, å at de finner ut hva det er. Etter jeg og Esther var det en lang stund, så dro vi får å spise noe, mens karin skulle prøve og sove! 

-vært på sykehus i tyrkia før ?
-Vært på CAN sykehuset ? 
Hele dagen idag begynte med at, jeg stod opp halv 9 ca. ordnet meg og gikk bort på Marco polo.. 
Der satt Esther og Karin klar, sammen med Dogan og Cahin! så kommer Mahsun bort og sier det ikke blir noe, fordi alle sover. Kjente jeg ble en smule irritert, så jeg gikk det, kasta Kadir ut av senga, Fikk Dogan til og vekke Veysi.
Da de var klare kom også Yacup og Resit. Da vi var klare alle sammen kom Mahsun løpende og blei med.
Vi blei bare 10 stk, men bedere enn ikke noe.  Vi bada og styra, hadde det utrolig koselig egentlig. De 6 timene gikk utrolig fort må jeg si, Jeg ble jo drokna vær gang av lille Dogan, og Kadir gjorde ikke annet en og sprute meg ihjæl med klorvannet. 

Resit og Esther kosa bare, og det er koselig får dem:)
Mahsun og Yacup aner jeg ikke hva gjorde de var borte hele tiden, Mens jeg var meg Dogan,Cahin,Esra og kadir hele tiden. Esra er jo ikke mere en bare 4 år så han svømmer jo ikke, så da var det kun og sitte på armen til Kadir hele tiden. Tok jo sklier endel ganger, og på slutten av tiden, så kom kadir og kasta seg oppå meg mens jeg var på vei ned den ene sklia, fy faen får et sjokk, men alle gjorde det etter oss da. hahaha !

Har hatt det utrolig koselig, håper det skjer igjen ganske snart. Men trenger ikke være fult så mange som vi var nå!


 Karin og Esther klare i bilen.

 

Esther, Resit og Cahin superklare , Gleder seg vist VELDIG!! Gruppebilde folkens!! // Esther,Resit,Cahin og Dogan.


Akkurat kommet frem til Dim cay. alle ser ut og lurer på om de skal gidde og bade i det vannet, siden det kun er 17 grader i det. 


Resit hopper utti det iskalde vannet alikavel, mens kadir står å vurderer det samme! 


 

Resit i sklia utti det kalde vannet!


Kadir fikk mannet seg opp og hoppet utti han og, men da står Mahun og Yacup og venter på om de skl tørre. 
Men de fikk seg jo oppi til slutt dem å! 

Vi endte med og dra til ett nytt sted pga ungene, så de kunne bade også. 
Så neste sted var jo på Dim Cay, men bare med basseng:) 
 Yacup,Kadir,Esra,Resit og Mahsun. 

Skal du se flere bilder får du vente til jeg kommer tilbake til Norge, da kommer det over 800 bilder. men i flere innlegg.

-Vært på Dim cay før ?

Angrer ikke et sekund på at jeg ble med. ! 
Etter en slitsom lang arbeidsdag, så blir det herlig, at vi blir 11 stk som reiser til Dim Cay imorgen, Får dere som ikke veit det, så er det et sted nærmere fjellet, hvor du kan bade, sole deg, spise osv. Det er jo kun 17 gader i vannet, så det blir nok ikke bading på meg der, kun sole seg!
Vi 11 er jo selfølgelig, Resit,Meg,Kadir,Esther,Karin,Mahsun,Yacup,Mahmod, Ramazan,Dogan og Cahin!
3 jenter og 8 gutter skal bli veldig gøy må jeg si. haha, men jeg gleder meg selvom. VELDIG også, bare synd jeg må opp klokak 8, fordi vi drar 9. Så da er jeg på marco polo ca 08:50 tenker jeg! Google// Dim Cay. Spise på vannet, JIPPI!! Google // Dim Cay. Hoppe i fra en 50 meter's bru! 


Google// dim Cay.


Google// Dim Cay. 


Google// Dim cay. Spise ved fossen!! 

Etpar bilder fra google, som folk har lagt ut. Skal legge ut mine egne, men jeg har jo ikke vært der oppe enda, så dette blir min første, Men ikke min siste, skal opp igjen da lene og familie kommer! 

jeg gleder meg sykt mye. Så jeg får kanskje gå og ordne veska så den er klar til imorgen.
ellers er det nok noe jeg glemmer, kjenner jeg megselv rett. 

-Vært på Dim Cay i Alanya før ?
-hva synes du om bildene ?Står å ornder/Krøller opp håret mitt, før jobb

Ble supert. Men med en gang jeg kom på jobb. Så hadde det falt ned, (Hater at jeg glemmer hårspray) 


Sånn ser jeg og håret ut etter en lag dag på jobb!!

Natta alle sammen!
 
Idag har jeg bare vært ved bassenget og vært inne og set på ronja røverdatter. 
Skal heller ikke noe annet en jobbe ikveld! Uten om alt og det hele har jeg egentlig ikke noe og blogge om idag!

Men nå skal jeg ordne håret, kommer sikkert et cam bilde om hvordan det ble ! Fikk et gigasugemerke får 2 dager siden ca!! Skal takke den personen som lagde det, og si det gjør jævelig vondt. 
Tenkte jeg skulle finne ei venninde som vil bo i en leilighet med meg.. Hadde vært lettere en å ha en hel leilighet får seg selv. Da er man to på strøm,leie,matvarer etc. Jeg har også funnet en fantastisk leilighet. 
Men veit ikke om noen venner som vil flytte hjemmenifra å få seg jobb og gå på skole samtidig, + betale masse penger i mnd,! Men det skal gå, jeg har troa på at det går, så lenge jeg er med en kompis/Venninde..

Håper jo det er noen som er villig til det.
Nå er det kun 1 time og 30 min til jeg skal på jobb, så jeg får vel snart orde meg osv. å JA, jeg bruker ofta litt tid på og ordne meg når jeg ikke aner hva jeg skal ha på meg !  Blir nok det som er på bilde, men uten om den hvite singletten, men marco polo t-shorta. 

så shorts - Cubus i sverige, 299,-
Marco polo t-shorta - marco polo,199 ,-

Men det er jo ikke sikkert, men tipper det blir det egentlig.

Nå sitter jeg også og ser rundt på leiligheter,møbler osv osv. Ser jo på det som er gratis, siden jeg er FATTIG! Men det er ofte like fint :D

men vi får blogges seinere, skal høre på musikk og litt sånt  !

 

har du egenleilighet sammen med ei venninde ?  
nå er jeg enkelt og greit møkk lei og ikek få sove om nettene fordi jeg klør istykker huden min på beina og på fingra. 
Så idag dro på jeg på apoteke og kjøpte nye kremer som jeg håper fungerer bedere en de andre hundre jeg har prøvd. Jeg veit jeg kanskje skulle prøvd og bruke de andre kremene jeg hadde litt lengere en en uke. Men jeg klarte bare ikke kløinga lengere. Å det er spesielt inne på kvelden, ved sengetid, og etter det er blitt mørkt og fuktig ute.

 -Har du vært igjennom det samme før ? 
-Hvordan ble du kvitt det om du har hatt det ?  
Nå skal jeg stå opp i 12-1 tiden vær dag å bli brun før jeg blir lei av og være hvit :D
Idag kom jeg på jobb, første som sier hei er jo KADIR. En person jeg aldri trodde kom til og si hei. jeg svarte ikke med engang siden jeg var i sjokk rett og slett, så sier han hei igjen, Da svarte jeg bare med ''hei'' 
Vi har ikke snakket så mye sammen siden det ble slutt, Men det var koselig og få snakka litt med han, å få vite litt mere om ting som har skjedd etc. Var veldig bra samtale utrolig nok. Hadde aldri trodd det, men var nok bare tilfeldig med at han hadde en bra dag får første gang på lenge.

Skal ikke juge og si jeg ikke savner han, Men jeg fikk vite at han savner meg å, og at han fremdeles liker meg. Men vi er begge enige om at det ikke kommer til og gå. Pga han reiser i militæret snart, og da blir det 5 mnd uten og se værandre og nesten ikke snakke med værandre. Kanskje ikke det beste bilde, men ! 
 
Fikk vite veldig mye, som jeg egentlig ikke trenger og spre rundt om på en blogg.
men til et annet tema, :

Nå er det kun  10 dager til Lene og familien kommer. Gleder meg så mye at jeg ikke får sove om nettene nesten ! 
skal ble kjempe godt og få mine sjarmører hit igjen!

til dere som begynner på skolen om en uke, får nyte den siste tiden av sommeferien !  
Det er på tide og gjenforene alle gamle minner synes jeg.  Så tenkte jeg kunne legge ut noen bilder fra da til da, eller noe lignende. Dere kan få ett lite gjennblikk av mitt liv når jeg har vært i tyrkia Alanya. Desverre er det ikke bilder fra vær gang jeg har vært her, men ofte. 
 
2 mnd etter jeg fylte 14 år, dro vi til Alanya får første gang, sammen med Mormor. 
på bilde er det mormor,mamma,nicolai og meg.


15 år, og 3 gangen var var i alanya på 1 år. 
Meg og nicolai på bilde. // Tatt på Marco polo (my working place) 16 år, og 5 gangen i Alanya. 

Det var noen, skulle tatt flere men ble ringt om å komme på jobb, så må høre hvor viktig det er ! 
 
Tenkte jeg skulle spørre dere om hva slags hårfarge dere synes jeg burde ha, jeg veit ikke helt selv. 
Hørt noen vil jeg skal bli blond igjen, mens andre vil jeg skal ha det som jeg har det, samtidig at noen vil jeg skal bli svarthåret igjen... Så det er opp til dere nå da. Det er jo 1 mnd til jeg kan farge det uannsett, men fint og være forbredt mener jeg.. Legger ut etpar bilder av meg med forskjellige hårfarger.


svart // Med blåskjær i! Veldig lyst bilde i know // Brund med lyse striper. 


Ser gult ut, men er lyset  // Blondt


Utrolig dårlig bilde det og // Mørke bruntSånn jeg har nå // Rød brundt. Utydelig // Halveis stripete. 2 år siden // Platinablondt. 

 

Det er etpar, kanskje ikke mange, men det er noen. Å som dere ser har jeg prøvdt mye, men blir aldri fornøyd. Så hvis noen synes jeg kledde noe annet spesielt mere en det jeg har, så legg det igjen som en kommentar. 

-Har du også hatt mange farget på håret ditt ?

 
Jeg har hatt eksem på henda i litt over en uke. Å det blir bare værre og værre spørr du meg. 
Begynte med noen små prikker som så ut som blemmer, men de klødde osm FY!!!
Det ble værre og værre å kom over hene henda, inni å uttapå hånda.
Så begynte det å klø noe så utrolig mye på føtta også. å joda, der hadde det kommet. så hvor en jeg klør nå er jeg livred det er kommet mere.  Det er helt utrolig irriterende, og ikke mins vondt.
Føler jeg sitter og piner meg selv der jeg sitter med nåla får og få hull på de så de slutter og klø.

Jeg har prøvd 4 forskjellige kremer + allergitabett, men ikke noen ting minsker de eller fjerner de.
De er jo etter eg har vært varm og svettet inni henda osv... 
Hvis det er noen som har flere kjerringråd eller tips osv om hva jeg kan bruke/Gjøre får at jeg skal bli kvitt det. FORT SOM MULIG plis.


Veit ikke om dere ser de så godt. men alle de hvite prikkene er eksemen
 Samma der, utrolig dårlige bilder ,men det får bare være. 

Hatt sånn eksem før ?
Isåfall, hvordan ble du kvitt det ? 
Jeg har egentlig bare vært inne i hele dag, selvom det var nesten 40 grader ute. 
Jeg skal ikke på jobb før om 3 timer, så innen jeg drar dit må jeg bort på et hotell og hente klæra mine. Glemte de igjen hos en venn!

Men de siste 2 timene har jeg sett å leiligeheter hjemme i Norge, sett på møbler og alt, Jeg har bestemt meg får å finen egen leilighet å flytte inn i.. Det er kanskje et stort steg men det får gå.
Så fort jeg kommer hjem, skal jeg finne meg jobb hjemme, siden jeg tar jo friår fra skole. Skal spare opp penger til møbler og leilighet. Det tar kanskje litt tid, men det skal gå bra. Finne meg en jobb eller to, jobbe masse tjene inn litt penger, se på leiligheter dra å visninger til jeg finner en leilighet jeg kan få. Kjøpe inn møbler osv, ordne så alt er klart, så begynne og spare opp penger til sydenturer tilbake til Alanya. Har kanskje store planer å jeg veit jo aldri når de blir fullført. Men det er vært ett forsøk. Det blir kanskje utrolig rart å bo ALEINE, betale leie,strøm,osv. Jobbe,tjene nok penger og alt sånn, Men det er noe som man blir vandt til ettervært tenker jeg! 
Mange som har klart det, så da kjønner jeg ikke hvorfor jeg ikke skulle!Kjenner jeg gleder meg utrolig mye til jeg ska lhjem entur. Savner alle vennene mine utrolig mye, 
Ikke minst familien min, Men samtidig igjen da, så er det litt godt og være i varmt land selvom jeg ikke har fått farge enda, men det skal man endre litt på når det nærmer seg hjemreise. 

Det er jo kun 1 uke og 6 dager til Lene og familien hennes kommer. Kjenner jeg gleder meg til og se Sean Magnus, har ikke sett gullet mitt på 2 mnd, savner han enormt mye. Når jeg kommer tilbake til norge, tenkte jeg skulle lage ett langt innlegg med masse bilder fra tiden jeg har hatt her nede, Har jo tatt så langt over 400 bilder, så skal bli morsomt. Flere bilder kommer det nok også, men ikke før om enstund. Er ikke noe og ta bilde av eller noe.  

Hvis dere ser på hårfargen min på de to siste bildene, 
Det nederste er rett etter jeg farga det, og det andre er 2 mnd etter. Kan si sola har bleika det en del.

Men prøver og bli enda litt lysere i håret. Men kommer nok aldri til og gå.

-Har du flyttet får deg selv ?
Isåfall, var det vanskelig i starten ?

-Har håret itt blitt bleika så mye før ? 
jeg må indrømme det var vanskelig og ikke blogge når jeg har noe og blogge om. 
Det er jo egentlig veldig sjeldent jeg har det, men det får egentlig bare være..
Jeg kommer til og lage en fresh new start. Tenkte jeg skulle fortelle litt om meg da.

Jeg heter June Emilie.
Opprinelig fra et lite sted kalt ''Maura'', Jeg er egentlig halv Totning og halvt Trønder. Men snakker like vel bokmål og skriver bokmål. 

Jeg har ADHD, Store skrive vansker, store lese & Lære vansker, men like vel ikke dysleksi!
Jeg er en pc nerd. Jeg kan masse om det men ikke alt. 

Jeg har 6 søsken,
4 foreldre
2 nevøer.
Masse tanter,onkler,kusiner,fetter ETC...

De 6 søskenene heter da Thomas,Lene,Anniken,Nicolai,Yonca,Adule.
Der tok jeg fra størs til minst. Jeg har jo kun EN helbror, og det er jo Nicolai.
De 3 eldre er halvsøsken. og de 2 minste er ste søsken.

Jeg gikk i solheim barnehage. Begynte på Maura barneskole, Og videre til Nannestad ungdomskole. Men etter kun 1 år på NUS(nannestad ungdomskole) ble det komlikasjoner i hjemværet, jeg og mamma flytter til jessheim. Så i 9 klasse begynte jeg på Allergot ungdomskole.Klarte så vidt og fullføre undomskolen. 

Jeg hadde mange laner om hva jeg ville bli. først når jeg var yngere ville jeg bli balett lærer, så ville jeg bli flyvertinne eller guide i utlandet. etter mye om og men har jeg 2 valg igjen, De valgene er bartender eller bilmekanikker. Jeg skal gå bartender skolen i Mallorca om ca 2 år. Så til neste år muligens skal jeg gå tip. Jeg har med andre ord reservetanker. Kan fortelle litt mere om det i et annet innlegg, nå skal jeg ned og bade og sole meg, så vi blogges. 


litt fælt bilde, men bedere en ikke noe.

Tenkte jeg ikke skulle blogge noe mere, Derfår er alle innlegg slettet og kommer ikke tilbake. 
Ha en fin dag videre :) 
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011


K a t e g o r i e r


 • » 30 dager utfordring
 • » Anbefalinger
 • » bilder
 • » Blogg
 • » Blogger
 • » Design
 • » filmer
 • » halloween
 • » Hot'r-not
 • » Hverdag
 • » innkjøp
 • » Jul
 • » Julekalender
 • » Kadir i millitæret
 • » konkuranser
 • » kontakt
 • » Mahmutlar
 • » Me,Myself & I
 • » Min musikk
 • » Mine tanker
 • » My life in Türkey
 • » Ned i vekt
 • » Norge
 • » oppskrifter
 • » Outfit
 • » Spørsmål & Svar
 • » tyrkia Alanya
 • » Ukens Leser
 • » Viking restaurant


 • L i n k e r


  blogg.no
  Få din egen blogg!

  D e s i g n


  Designet er laget av Katrine.

  hits MALER - INNLEGG jeeo - august 2011
  Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

  Legg meg til som venn


  A r k i v


  Januar 2012
  Desember 2011
  November 2011
  Oktober 2011
  September 2011
  August 2011
  Juli 2011
  Juni 2011
  Mai 2011
  April 2011


  K a t e g o r i e r


 • » 30 dager utfordring
 • » Anbefalinger
 • » bilder
 • » Blogg
 • » Blogger
 • » Design
 • » filmer
 • » halloween
 • » Hot'r-not
 • » Hverdag
 • » innkjøp
 • » Jul
 • » Julekalender
 • » Kadir i millitæret
 • » konkuranser
 • » kontakt
 • » Mahmutlar
 • » Me,Myself & I
 • » Min musikk
 • » Mine tanker
 • » My life in Türkey
 • » Ned i vekt
 • » Norge
 • » oppskrifter
 • » Outfit
 • » Spørsmål & Svar
 • » tyrkia Alanya
 • » Ukens Leser
 • » Viking restaurant


 • L i n k e r


  blogg.no
  Få din egen blogg!

  D e s i g n


  Designet er laget av Katrine.