Etter jeg la ut innlegget om miinto.no som du finner HER. fikk jeg etter 2 uker en epost at jeg har fått gave kort på 100 kr. Da bestilte jeg meg disse flotte øredobbene 

 

Smashing Earrings
jeg måtte bare betale 73 øre. så da tar det vel rundt 2 uker før de ligger i postkassa går jeg ut ifra. 

Hva synes du om øredobbene ?  
 En selvmordsbomber skal ha sprengt seg selv i luften ved en militær politistasjon i Göynük utenfor Antalya.

Jeg leste nettopp på nette at det er en som har sprengt seg selv med en selvmords bombe. 
det er minst 2 skadet. Å kun en drept som jeg går ut ifra at er han som ville sprenge seg selv i lufta. Nå holder de på å plukke opp biter av han som sprengte seg selv. 
Ifølge en som satt bare 100-150 meter unna spang det noe vanvittig. 

 Dette skjedde i en liten landsby like uten får Kemer.Det er vist første gang det har skjedd noe sånt der, å folk er helt lammet av tragedien..

Eksplosjonen skjer kort tid etter en likende hendelse i hovedstaden ankara.
Ingen har enda tatt på seg skylden får angrepet. 
Regionen er en kjent og kjær destinasjon for norske charterturister til Tyrkia.

Desverre er det ingen bilder fra tragedien. 

Jeg synes det er så synd at noen skal gjøre noe sånt i et ferie paradis.
men samtidig igjen så har tyrkia vært i ''krig'' med kurdistan eller noe i 20 år. 
Det har seg vist slik at tyrkia vil ha ut kurderne som har bosatt seg i Tyrkia. Men jeg tviler på det blir noe sånn bombing å skyting. med tanke på at det er turisme. De mister tross alt all turismen..

 jeg synes det er veldig mye ang tyrkia, soldatene som dreper eller sårer andre, eller noen som går til angrep. 


 Vi får se hvor lenge det varer av denne fantastiske byen, å ikke minst det fantastiske landet. 
Det er utrolig synd noen virkelig vil gjøre dette! 
Nå har vel den norske sommern kommer i norge tror jeg. nå rett fr oktober. Det er 18 grader ute. å sol. 
Men det var egentlig ikke det jeg skulle blogge om. idag blir jeg nok sengeliggende tror jeg. Nekter å tro jeg kommer til å dra ut sånn jeg er nå. jeg var i dusjen i stad, å holdt nesten på å besvime å ikke minst kaste opp. Det problemet er fordi jeg har utrolig lavt blodtykk, vanlig blodtrykk er 12-16 mens jeg har 10-12 Det er egentlig ikke bra men heller ikke noe å få gjort noe med.
Det er utrolig ille til tider, var en gang det var på sitt værste. Da jeg stod i innsjekkinga av bagasjer på gardermoen på vei til tyrkia ifjord vinter. Det pleier ofte å hjelpe når jeg setter meg ned men da funket det ikke, jeg satt meg først på kofferten min, siden det ikke gikk tok mamma min koffert til jeg måtte komme, men jeg ente meg å legge meg ned fordi jeg var på nyppe til å kaste opp å besvime. Det gikk til slutt over men det tar en stund.
Det var akkurat sånn jeg hadde det når jeg var i dusjen. jeg endte med å hoppe ut av dusjen.

Det er virkelig ikke bra synes jeg. Jeg kan heller ikke stå mere enn 2 min før jeg er helt slapp.

Det er det sverre sånn live er noen ganger 
På mandag tok jeg etpar bilder jeg tenkte jeg kunne vise. Det er til og med Outfit bilde
Det var mitt outfit. 


Det var noen av bildene fra mandagen !

-hva synes du om bildene ?
THEVOICE.NO Finner et snoop dogg sjema hvor du kan vinne et møte selveste legenden snoop dogg. Hvor kult hadde ikke det vært da ? 

skulle virkelig meldt meg på selv. Men tar ikke sjansen, det er så standar at jeg enter er blitt innlagt på sykehuset eller har 40 i feber da det er konsert. Slår aldri feil det.

Gå inn HER, så kommer du rett til sjemaet du må fylle ut får å vinne et møte med Legenden!


Bli med på jakten etter Taylor Lautner i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim og vinn en egen visning av Abduction for deg og 50 venner!
GÅ INN HER!!


(Du kan også klikke på bilde får å komme rett til siden hans) 

Taylor Lautner er aktuell i den nye, spennende actionfilmen Abduction, og i den forbindelse kan du nå bli med å jakte på den bortførte og vinne en kinosal for deg selv og 50 venner! Vi har plassert en Taylor figur på et sted i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim, og din jobb er nå å finne Taylor etter tips og hint du får via The Voice på radio og The Voice på Facebook.

For å være med i konkurransen må du gjøre følgende;

 1. Følg med på The Voice radio og The Voice på Facebook for tips til hvor du kan finne Taylor i din by.
 2. Når du har funnet Taylor må du sjekke inn via mobilen din på stedet du fant han på, samt ta bilde av deg selv sammen med den bortførte. The Voice Street Team, som er på stedet hvor figuren er, sørger for opplastning av bildet ditt på The Voice sine Facebook sider.

Førstemann som gjennomfører dette i hver by vinner en privat visning av Abduction for seg selv og 50 venner! I tillegg plukker vi ut noen vinnere som får trøstepremie i konkurransen, som består av DVD filmer og kinobilletter :-) Filmen har norgespremiere den 7. Oktober.

 


Siden jeg kom til maura igjen, har nette vært helt rar.  Varer i 10 min, ( Må forte meg og skrive innlegg før den er borte IGJEN)  så blir det borte i 60 min. Utrolig irriterende.. 
Derfår beklager jeg får dårlig blogging idag. Ja det bilde funka jo fett da må jeg si. Men tok bilde så dere kunne se at nette var borte.. 
Sånn at jeg ikke får flere sånne '' du bare sier det, får å ikke blogge. Du skulle ikke ha blogget du blogger så lite'' ETC.  
Men nå må jeg ut igjen, skal ringe Resit. Han ba meg ringe han opp igjen om 10 min. Jeg fikk en merklig melding av mahsun som jeg ikke fortod'' We don't have me you number' Tror han mente at de ikke hadde nr mitt. Men må være sikker føler jeg. Å jeg synes jeg burde gi han nr mitt da egentlig. Er koselig med en telefon samtale i ny og ne egentlig så..
Nei nå er det 1 min til jeg må ringe tilbake....

Vi blogges :D

 
Det er mange som har fått med seg at jeg jobber i en bar i tyrkia. Folk sier jeg er heldig. men dere skal vite at jeg er ikke så heldig som dere tror, Det er ikke så utrolig lett og morsomt som alle skal ha det til. 
Det er hardt rbeid å stå i en bar egentlig, du skal smile hele tiden,gjøre kundene fornøyd med drinkene(Drikka) du skal danse å ha det morro. men det er jo ikke bare det som er til å jobbe i tyrkia. Her jobber du uannsett hva, om du er syk og har 40 i feber. Du jobber selvom. så frekt du ikke ligger på sykehuset jobber du.
jeg fikk kun etpar dager fri av 3 mnd. tok meg selvfri eller dukket bare ikke opp de dagene jeg ikke var i humør til å jobbe. Fikk selvfølgelig litt kjeft da.


Vi var bartenderne. Meg, Kadir å Resit. 
i starden var det kun meg å Kadir. Da var det han som var barkjefen min også. Han sa klokkeslette jeg skulle begynne å når jeg kunne dra. Men etter 1 mnd var det Resit som var barkjefen å tok over alt som Kadir gjorde. 
Men noen ganger var vi alle 3 i baren, da stod jeg som regel bare og vasket glass å serverte brus. Siden jeg er ikke den raskeste til å lage drinkene. Jeg lagde noen Mojito,Sanfransisco,Sex on the beach,irish coffe ETC. Jeg lagde de jeg hadde lært meg utenatt.  Men for det meste stod jeg i oppvasken da vi var tre i baren.. skal love dere det at det er utrolig hardt å vaske glass også. Spesielt da resturangen er stappafull + mer. 
Da kom det store brett stappa fulle med glass som skulle vaskes var noen ganger jeg var så lat at jeg venta til siste liten så hele baren ble full. Da så jeg folk ble litt irritert, så gjorde det ikke etter det. 


Noen ganger kom Ibrahim får å hjelpe meg. Den gamle bartenderen fra ifjord. Da jeg var utslitt bre kom han å ba meg sette meg ned. men var kun nærmere stenge tid han kom. 

Men min jobb er ikke bare å vaske glass, lage drikke å drinker. Jeg må ned i kjelleren hente flere liter med brus til dagen etter, jeg må vaske hele baren etter stenge tid, legge inn brus i kjøleskapet, Ta inn alkoholen å øl'en så ingen tar det. Der etter stenge. Det er ikke så enkelt som det høres ut som. Det er utrolig hard. + at jeg ofte jobbet fra klokka 13:00 på dagen til 16:00 derreter begynner jeg samme kveld klokka 19-20:00 et sted til vi stengte som ofte kunne være klokka 05:00 en plass. Det er utrolig slitsomt. Å etter vi har stengt dro vi ofte til drunsibaba får å spise kebab. Så arbeidsdagene mine var lange. jeg var ikke i seng før i 7 tiden på morgenen å fikk ote bare 5 timer søvn så jeg skulle rekke og dusje,osv. Spise gjorde jeg på jobb. 

Så jeg synes ikke dere kan si'' ååååh, du er heldig. '' Ja jeg er kanskje heldig fordi jeg bor i et varmt land etc. Men det er ikke så morsomt å jobbe. Men jeg må, så jeg har noe og gjøre. 

 
Men som dere ser var det noen ganger utrolig gøy å jobbe. Noen dager er ofte bedre en andre. 
Noen ganger var alle på restauranten i utrolig godt humør. Jeg fikk mye respekt av Alpersino,Vado,Esref osv. Men de 3 er det kansje det viktigste å få respekt av. Det er de aren og de to elste brødrne til Kadir. Som nesten ingen får respekt av så jeg følte meg utrolig heldig da jeg fikk det.


Esref i hvis t-shorte, som er broren til Kadir, å han i svart singlett på vei opp fra stolen er Vado som er også broren til Kadir. De to snakket ofte med meg i starten av forrholde til meg å Kadir. Jeg satt ofte og hjalp Esref da han skulle ordne flyvebladene som restauranten osv. Han ble utrolig fornøyd med det. 

Alpersino begynte og like meg da jeg satt meg ned får å prate med han får å bli bedre kjent osv. Etter etpar ganger ba han meg komme og sette meg ned etc.. 

Men det var ikke alltid like greit å jobbe da alle har vært på fest å var fyllesyke, d jeg måtte være i baren, servere kundene mat, ta regninger. ta inn folk det var som at jeg var aleine på jobb utenom kokkene. Men jeg klarte meg. Jeg slapp å stenge resturangen åjeg fikk dra tidlig. 

Så det er ikke alltid like luksus å jobbe i utlandet. Selvom det ofte er utrolig gøy. 
jeg kom jo på den perfekte resturangen å. Eller kom på blir jo feil.. 
Jobba jo en dag på chacha restauranten og. å noen ganger i baren på Latino club. 

så var ikke bare Marco polo jeg jobba på. 


Sånn så vi alle ut etter 13 timer på jobb.

 
Jeg har sitti å vurdert endel på om jeg skal dra i millitæret. 
Hvem vil ikke være den sexy army girl da ?
men jeg er ikke helt sikker enda. Kommer nok til å bli noen vurderinger enstund tror jeg. Men er kanskje bra får utdanninga mi tror jeg!
Hvor kult virker det ikke å gå runt med uniform på ei jente.
Jeg derimot vil ha denne uniformen:Neida, Skal jeg være litt mere seriøs her så er grunnen til at jeg vurderer millitæret er at det er mange som tror bare gutter kan dra i millitæret. Jeg er jo ikke dne fise fine jenta som ikke kan ha noe møkk under negla. Jeg overlever å vise meg fram UTEN sminke.. jeg vurderer millitæret fordi det virker som en utfordring. jeg elsker utfordringer. Men jeg tipper jeg må revurdere hele tanken. 

(Nei jeg vil ikke i millitæret fordi Kadir er der. Innen jeg skal i millitæret er han ferdig får lengst, Desuten er han i et tyrkisk et. om jeg skal i millitæret blir det jo et norskt millitær)

men jeg tviler på jeg kommer inn. Du kan ikke ha noen sykdommer, vanskeligheter med å høre, eller bruke briller. jeg skal jo egentlig bruke lesebriller men gidder ikke alltid. Så tviler på jeg kommer inn, men lov å håpe. Eneste av mine 3 eldre søsken er det kun hun som er rett over meg som har vært i millitæret. Så om jeg dro også, Så nicolai hadde det vært utrolig gøy. -Har du vært i millitæret ?
-har du vurdert millitæret ?


 
Da har jeg sendt ut etpar søknader til rundt over. Må få tjent inn noen småpenger før jeg reiser tilbake. 
Håpe jeg får en eller kanskje 2 av de jobbene jeg ønsker. Hadde virkelig ikke gjort noe det.
Nå sitter jeg på Kløfta hos ei venninde av mamma, Tror vi skal være her til imorgen, eller kanskje lenger får alt jeg veit, jeg dilter bare etter mor jeg!
Om 30 min har Kadir vært i millitæret i 3 uker. Off, jeg synes så utrolig synd på han. 
Har ikke snakket med han siden jeg dro fra tyrkia. Håper han ringer snart. Er så redd. Virker som at de andre på Marco Polo ikke har hørt så mye ifra han de heller. Håper bare Alpersino har hørt noe(Faren til Kadir), Han skulle gi nr mitt vidre til Kadir ettersom Kadir hadde spurt etter mitt Norske nr. (Ikke veit jeg hvorfor, men håper det er får at han kan ringe meg) 


Kadir å meg. 

akkurat nå sitter jeg med utrolig smerter i magen, forbanna Cyster!!! Håper de sprekker snart, om det ikke er det de gjør nå siden jeg har så jekla vondt. 

 
Nå har jeg funnet ut at jeg skal bleike håret mitt.. je skal ha det askeblond tror jeg. 
Jeg vurderer å bleike det i november engang. Kan også hende jeg venter til Desember også i håp med at etterveksten er mye mere ute.

Siden jeg har såppas rødskjær i håret må jeg ensten ta askeblond.. Håret mitt tar også veldig dårlig med farge, å det blir fort ødelagt. Det er ikke som alle andres hår. Jeg har silke hår, som knapt tar farge og tar ikke inn riktig farge. OSV..Det er hårfargen jeg skal ha.. Fra L`oreal.
Bildene er tatt fra google. 

 

-Hva synes dere om hårfargen ?
-Har du hatt denne fargen ?

 
Nå har jeg sitti og sett på bryllupkjoler. Fant noen fine. men veit ikke, jeg vil ha en fra Elizabeth/Liz men de er så utrolig dyre å ikke minst nydlige. 


Dette var en elsk nesten. Svart og hvit. Enkelt å elegant med veste også . 


En fantastisk prisessekjole .


En fin enkel ballong brudekjole. i silke. 


En super fin, enkel kjole som er fra Elizabeth/Liz . En kjole jeg kunne tenke meg å ha. Men er ikke villig til å betale over 135tusen kr får en kjole jeg skal bruke EN gang. 


Så en rød kjole, ballong kjole, med blomster på. Utrolig fin. Ikke så orginalt. 


En fin rosa Elizabeth/Liz kjole jeg også kunne tenke meg å brukt den dagen jeg gifter meg. 
Ikke så veldig orginal kjole det her heller. 


så en cosmobella kjole jeg virkelig elsket. Den er enkel å fasinerende. Ikke for mye, så du heller kan bruke resten på sløret og i ansiktet ikke minst i buketten. Det er ikke noe formye eller forlite. Den er bare ELSK

 

som dere sikkert fikk med dere med de kjolene er det nesten bare stroppløse. Jeg vil gifte meg i en stroppløs kjole, en enkelt å elegant å noe utenfår det vanelige. 

-Hvordan er din drømmekjole til ditt bryllup?


 
(EDIT: Dette blir ett evig langt innlegg, Tar hele utfordringa nå. Kjeder meg)

Dag 14 - Ønskelisten min for tiden.

 
Det sier seg selv hva min ønske liste får tiden er.. Eller.... Har jo egentlig etpar ønsker, At tiden går fort til jeg reiser tilbake til Tyrkia,At Kadir kommer på besøk mens jeg er der nede å kommer på bursdagen min eller er i tyrkia på nyttårsaften, At kadir har det bra og klarer seg fint, At jeg får en Chihuahua når vi får ny leilighet i Tyrkia. Har endel til. men noen jeg ikke vil dele med så mange 

Dag 15 - Et sted jeg gjerne vil flytte til.

 
Har allerede flyttet til drømmestede mitt. TYRKIA!! 
Så har ingen andre steder jeg ønsker å flytte til.

Dag 16 - Fem ting jeg vil gjøre før jeg dør. 
Det var vanskelig. 

1) Gifte meg å få unger.
2) Få førekortet og råne hele tyrkia rudt.
3)Dra til USA i noen mnd med min kjære.
4)  Flytte inn med Esther,Resit å min kjære. 
5) Bli bartender

Dag 17 - En / flere TV-serie(r) jeg er hekta på.

 
7Th Heaven, One Three Hill, Glee,Criminal minds, Grase And Anatomy .
Mine hekta tvserier jeg ser på dvdfilmer eller på youtube/ Internett.

Dag 18 - Fem facts om meg selv. 
1)Jeg har bein i nesa.
2)jeg er selvsikker.
3)Jeg er ei utrolig snill og koselig jente om du har lært å kjenne meg.
4)Jeg hater å lese bøker men samtidig er det helt greit å lese!
5)Jeg er den største latsabben i hele familien.

Dag 19 - Noe som får meg i godt humør.
Er å høre fra mine herlige nede i andre enden at de savner meg. he he NEIDA!!
Det som får meg i godt humør er at det er fred i verden å ikke noe faenskap.
Men om jeg er seriøs så er det en god film å gode venner, men en herlig stot kopp med goddis.
Eller bare jobbe i barn med herlige folk.

Dag 20 - Dette hadde jeg på meg i dag.

 
har ikke bilde av det nå. Men en rosa bench bokse meg genser fra Tyrkia. 
Kose dress med andre ord.

Dag 21 - Fem sanger jeg aldri blir lei av. 
Mohombi - Coconut Tree ft. Nicole Scherzinger
Sasha Lopez, Andrea D & Broono "All My People"
Rihanna- California King Bed
Nicki Minaj - Fly ft. Rihanna
Marion Raven - Break You

Dag 22 - Hvor jeg gjerne vil være om 10 år.

Gift, unger, fin familie, stort hus, unger,Jobb.
Jeg er jo 26 år om 10 år så burde kanskje fått en familie da, blitt gift og fått en jobb og eget sted.

Dag 23 - TV/PC spill som jeg har spilt over lengre tid.

 
The sims. && GTA !

Dag 24 - En sang som passer humøret mitt akkurat nå. 
Westlife - If I Let You Go

Dag 25 - Siste innkjøp.

Det husker jeg ikke hva er. Er så utrolig lenge siden jeg handla noe spesielt. 

Dag 26 - Mine hobbyer.

 
Jeg har ingen spesielle hobbyer egentlig. 
Det er vel å få andre til å le. Som jeg klarer utmerket.


Dag 27 - Nomnom mat.
Taco, Kylling durum kebab, :D NAMM!!

Dag 28 - Bilde av parfymen jeg bruker akkurat nå.

 

Dag 29 - Et bilde jeg har tatt på kurs eller lignende.


 
Bartender kurs med herligste. 

 
Dag 30 - Fem gode ting som har skjedd i løpet av de siste 30 dagene.
Vert med herlige venner.
Vært i bursdag.
Vært barnevakt..
Vært med nevøene mine.
Lært mye nytt.Det var mine 30Dagers utfordning. Er møkk leinå.. SÅ GOD NATT!!! 

 
NÅ er det ikke lenge igjen til jeg reiser tilbake til TYRKIA.. Gud som jeg gleder meg. Komme bort fra dette stede. HERLIGE GUD.. Skal bli en ny drøm i oppfyllelse IGJEN!! he he..

Nå sitter jeg og min moe(Mor) hos Kristin. Skal være her i natt. Å nå sitter vi alle sammen og ler litt får oss selv egentlig.
Mye rart på TV'N vettu
.

 Møkkaungene meg og leo :D <3
 

Tenkte jeg kunne vise dere hvordan mitt drømmehus ser ut.. 


Jeg har så mange tanker om hvordan mitt framtidige hus skal se ut. Jeg har også tanker om at min kjære skal bygge det,
Jeg vil ha et stort hus! Men ikke så stort at jeg ikke klarer å holde orden på det. Jeg skal ha et stort soverom, med walk-in-closet selvfølgelig! En stor seng er et must, og den skal være mjuk å behagelig, på enden av senga skal det kunne komme opp en flatskjerm tv og alt jeg trenger å gjøre er å trykke på en knapp. 

Kjøkkenet skal også vært stort, og ryddig. Det skal være lyst og jeg skal ha et gigantisk kjøleskap der jeg har plass til all slags mat. Det skal være to stuer, en oppe og en nede. Og det skal være minst tre bad, skal selvfølgelig ha et eget bad fra soverommet som er bare mitt og min kjære sitt. Det skal være et boblebad i to av badene og det siste skal det være en kjempediger stimdusj. Treningsrom skal jeg også ha, med bare noen enkle treningsutstyr og et megastort anlegg der jeg kan høre på digg musikk! 
Huset mitt skal være hvit, og det skal være et badebasseng utenfor. Garasjen er også stor, som dere sikkert har skjønt til nå så skal alt være stort! I garasjen skal det være en Audi,BMW,og mye mere. 

 

Et annet hus jeg drømmer om. Det er selvfølgelig ikke sånn at jeg kommer til å få noen av de, Er ikke millionær og tror ikke jeg kommer til og bli det. Sånne Walk-In-Closet hadde ikke vært dumt. Virkelig..


Drømmetrappa mi opp til 2-3 tredje etasje.
Siden jeg vil ha minimun 3 baderom må jeg jo ha 3 forskjellige design også og baderomsmuligheter. 

Å jeg skal ha minimun 4-5 soverom også, Et får meg og min kjære det skal være stort og fint. med inngang til første baderoms bilde. 

Det ene soverommet skal være gjesterom, med bad inngang til siste baderoms bilde. 


Her er gjesterommet mitt, stort og romslig til min mor og hennes mann.Får de stor og fin plass. Krangler de er det plass til en ekstra seng å .. Jente baby rommet. 


Jente rom får en litt eldre jente. 


Så har vi baby gutte rommet. 


Ett litt eldre gutte rom. 

Og siden jeg har nå tatt fra gjeste rommet, og jente/Gutterom fra de er små til litt eldre så er det igen 2-3 soverom å se på. 


Med denne senga:

Der har dere soverommet til meg og min kjære. Med det øverste baderoms bilde som soveroms bad. 

igjen har jeg valgt og ha et soverom til mine to nevøer som kanskje blir 3-4 stk.
som jeg ikke legger ut bilde av, 
Men jeg skal jo også ha et kjøkken og 2 stuer, + en garasje og ikke minst et eget treningsrom :D


siden jeg også er en forfærdelig kokk, så må nok min kjære være den som lager maten, å han fortjener ikke minst det beste av det beste kjøkkene.


Siden jeg skal bli bartender MÅ jeg ha et eget rom med en bar i . Det sier seg selv egentlig...Stua mi oppe. Gjestestue får å si det enkelt. Sånn at når jeg har gjester sitter vi der og skravler. 


Her er min fantastiske familiestue. Eller TV stue da. Spise stua mi. 

Treningsrommet mitt :D Stort og fint. 


Pop up garage. ELSK.. den skal jeg ha uannsett hva det koser.. 

Der fikk dere ett langt innlegg med mitt Drømmehus. ELSKER dette huset. Skulle ønske det var mitt også. / Blei mitt.  Men alle får lov å ha drømmer. 

-hva er ditt drømmehus?
 
Da har Broren min akkurat vært ute å kjørt litt med meg å mamma.. siden han ikke har førerkortet riktig enda så får en voksen være med. 

jeg har desverre ikke noe og blogge om, så står desverre helt fast da jeg vil blogge.
Så om dere har noen forslag hadde det vært fint :)

(BILDE OPPLASTINGA FUNKER IKKE DA.... AAAARRRRGGGG!!!  ER DET FLERES SOM ER HELT FUCKA ?)
Ha ha ha ha ha ha... Ja dette skal bli gøy. Det var vel da jeg var '' Gangster'' Eller da jeg trodde jeg var det. Før jeg inså hvor dum eg faktisk så ut.. Her f..eks. 
Store bukser. Store gensere.. WOW gangsta...
+++ Skatesko..

Det er faktisk en GANSKE stor forandring må jeg si.. STOR GENSER. 6 nr for stor tror jeg.. Hahahhaha... And than... Stilen min. jeg bruker egentlig ikke ha t-shorta neddi shortsten, men shorten var ALT får stor. Sånn går det når man går ned nesten 7 kilo eller noe på 3 mnd. 
Nå bruker jeg fra str M-L på klær som var store til XS på Alt å som sitter klistra på kroppen nesten. føler meg mye bedre med sånn str en M-L .. Bruker jo faktisk XS i genser,singletter,bukser. Men noen bukser er det 26 på da. Jaja. Alle har vær sin stil. Dere har nå fått sett min nåværende og da stil. er utrolig flau over den tiden..
Jeg aner ikke hva som er min favoritt film.. Tror ikke jeg har noen. men har favorittserie har jeg.. Det er jo 7Th Heaven,One Three Hill,Glee,Mitt hemmelige tennåringsliv. 
Men om jeg må velge en film jeg ser mye på er det ''This is it-Michael Jackson'' Eller dansefilmer som Ballett,Street dance, hip hop ETC..

F.eks,

Her er noen av filmene jeg pleier og se, fan de på google men.. Ser ofte på alle utenom hairspray.Greas.. 
idag feiret søstra mi og svogern min bursdag sammen, siden det kun er 13 dager fra den ene har bursdag til den andre. Så jeg, mormor,mamma,Thomas var der. Jeg satt jo for det meste på rommet til Gutta å så på film med de, Så..

 
Sean magnus & Leo Chrisander.  Leo 


bursdagfolket
 meg og Leo


Meg å mamma.

Sean magnus tok de fleste bildene.  har mange flere men bildeopplastninga et utrolig treig. :/

-Hva har du gjort idag ?
Etter jeg kom tilbake til kalde Norge er jeg blitt plaga med utrolig uren hud. Så jeg lurer på om noen har noe forslag får å få tilbake babyhuden min uten verken hudorm ellr kviser,porer og tørr hud. Jeg tar imot alle forslag. men om dere veit om noe får en veldig ømfentlig hud hadde det vært fint. Ansiktet mitt tåler nesten ikke noe. Men jeg er i stand til og prøve hva en dere veit om som er bra og varer. :) 


Veit ikke hva det er med oss yngste i familien og hatter. men vi er utrolig glad i de. Selvom den hvite hatten Nicolai har på seg er min. Hehe. 
Da var jeg tilbake. Må inndrømme at det var deilig uten bloggen igår. jeg dro til Madeleine, der var det litt folksomt tilslutt, så jeg ble hentet. Jeg var ikke helt inn får den drikke greia enda etter i sommer. Må spare energi til sommern igjen! 

Inatt hadde jeg vel den beste drømmen jeg kune fått. jeg drømte jeg var ii tyrkia, i den nye leiligheta, så kommer Kadir gående inn på rommet mitt og sier han slappunna 1 år i militæret. Fy fader, trodde jeg skulle dø da jeg våknet. Jeg håpet jo så sykt det var sant, men neida. kun en drøm. en herlig fantastisk drøm. 


ha ha, jeg skulle blonke. 

Idag reiser vi til Dal med Thomas, han skal kjøpe seg noe osv. 
Skulle ønske jeg var i tyrkia nå. Savner det så sinsykt.. Men må vist vente enda litt til. 


 
jeg tar en liten bloggpause idag jeg. Er ikke helt i form etter legetimen. Så setter unna pc'n idag tenker jeg. 
Så blogges vi imorgen.

( tok foresten p-sprøye idag, å til dere som skremte meg.. JEG KJENTE DEN IKKE!!!!)  :)
Dette tror jeg noen ikke kommer til og like. Men jeg får bare gjøre det.

Begynner elst og går neddover. Thomas Renè, 27år


 Lene Veronicha 25 år.

Har ikke bilde av Anniken Susanne 22år

Så meg, June Emilie 16 år. 


Nicolai Andrè 14 år


yonca Gül 7år


Adule 5år 

det er min lille søskenflokk. Vi er 7 unger tilsammen.  Men de 3 elste bor ikke hjemme lenger. Lillebroren min bor hos faren hans. Mens de to yngste jentene bor i Tyrkia hos Ali(My step baba) 
Det er bare jeg som bor hos mamma egentlig. 
Hun elste storesøstra mi er servitør å har to nydlige guttunger. Mens storebroren min driver med Japans og jobber med pc'r . 
Andre søstra mi er jeg ikke sikker på. 
Lillebroren min går fremdeles på ungdomskolen og bor hos pappaen sin . 
De to yngste bor hos pappaen sin i tyrkia. 

Litt av en familieorientering vi har egentlig. 


 
Idet siste har jeg vært utrolig dårlig på blogginga mi. Men jeg har litt andre ting og gjøre en å blogge supermasse innlegg vær dag. Også med å blogge 9 innøegg vær dag minster man inspirasjonen og blogglysta ganske fort. Men jeg prøver på minst 2 innlegg vær dag selvom det ikke alltid er like enkelt. 

Men tenkte jeg kunne oppdatere dere med at imorgen skal jeg tilbake til legen. Var der får en uke siden. Men måtte tilbake, Jeg er usikker på hvorfor. Men finner nok ut av det, Jeg har hat utrolig sterke smerter i magen de siste dagene igjen, var rolig i 3dager ca. Men kom tilbake på søndag-mandag. Men får nevne det igjen jeg da. ( NEI JEG ER IKKE *Gravid* har  uka mi, Orker ikke dere anonyme som tror dere veit alt om meg)  Men det går nok over igjen håper jeg.


Store magesmerter er et ork. 

nå skal jeg ut en liten tur får å få litt frisk luft. Føler meg litt innesperret. 
 Men jeg har vært flink idag til tross av at jeg har mye vondt. 
-Vært på plantasjen.
-Copp Obs.
-Vært barnevakt.
-Vært på jessheimstorsenter på nattåpent en times tid.
-Vært på kiwi.
-Laget muffins.
Jeg klarer ikke bare ligge stille. Jeg pusher meg selv VELDIG får å få gjort noe når jeg ikke er helt i form!  
Det sier seg selv. Tyrkia Alanya KLEOPATRA BEACH.. Det er jo hjemme mitt. 
Tyrkia er og kommer nok til og forbli en ang stund til og være favorittstede mitt. Ikke fordi jeg bor der, men jeg bor jo der fordi det er favorittstede mitt.

EDIT: MASSE BILDER!
 
Jeg veit jeg ikke har blogga enda idag.. Men jeg har ikke vært i form, + at vi har vært å handla litt idag! 
Men kommet et lite innlegg her og nå så.

Har vært på nette  og sett på deksel til Ipoden min.  Fant 2 stk jeg veldig vil ha..

Diamond Shell (Pink Butterfly) iPod Touch 4 Deksel;

Cassette Case (Lilla) iPod Touch 4 Deksel;
 hva synes dere ? :)
nå vurderer jeg sterkt og bli litt blondine igjen, men veit ikke om jeg skal vente til neste sommer.. Nå har jeg jo orange farge på håret etter meget misslykket farging.. 
Det bilde ser dere fargen veldig dårlig på. 

Men her ser dere litt bedre, håret mitt er i 2 farger. Men nå er det pluss kritthvit ettervekst. 

men jeg vurderer sterkt å bli blond. Noe jeg orginalt er.. Hva synes dere om det ?


Det er blondfargen jeg vil ha. Eller noen toner mørkere. Nekter å bli platinablond osv. Skal ha vanelig orginal hårfarge..  Men vil ikke ha hvitt heller...

så hva synes DERE.. burde jeg bli blond nå snart eller vente enda lenger. Blond skal jeg bli, men usikker på når. å hva dere synes

 Ser dere forskjellen fra disse bildene til hvordan jeg så ut før ?
Det er nå alle forventer at jeg skriver ' 'Jeg skal bruke de til en god sak, eller støtte en god sak,Hjelpe de fattige ETC'' 
Men NEI!!! Jeg hadde SHOPPA. men ikke får alle pengene, Jeg hadde vel shoppa får 5-6 tusen av de 10 ! 
De siste 4-5 tusen hadde jeg brukt på å gi tilbake familien det jeg skylder..

Det hadde jeg brukt de pengene på. Det må jeg ærlig indrømme. Skulle gjerne støtta en god sak osv. Men jeg stoler bare ikke på de som går å tar inn penger får Haiti osv. Har hørt mye at bare noen kr av de flere tusen som blir sendt inn blir brukt til de om trenger pengene.. Hørt utrolig mye tull om dem, men jeg velger og ikke ta none sjanser. Derfår beholder jeg pengene SELV !!!


Tatt fra google :) Så beklager om jeg ikke fikk lov til deg som eier det..
 
Nå nermer det seg jul og sånt.  Søstra mi har bursdag på mandag og svogernmin hadde bursdag får noen dager siden. Så her sitter jeg inne på Ebay og handler gaver til en vær. julegaver blir også kjøpt her nå. Jeg føler meg litt genial nå. Håper alt virker og er som det skal være bare. 

Kan ikke legge ut bilde'r av hva jeg har funnet og kjøpt fordi familien leser bloggen. 


Har kjøpt gave til disse to også :D Eller har og har SKAL
Resit får barbermaskin i GULL :D
Nå må jeg virkelig skaffe meg penger. Nå er jeg helt syk på å handle inn noen nye klær. har funnet endel klær på nette jeg virkelig ønsker meg. 


vil ha alt utenom solbrillene :D


Det er jo gigakupp på superkul.no også :o 
Digget denne shortsen

har funnet supermye drit kule/fineSøte kjær jeg virkelig vil ha. Jeg er så desperat at jeg nesten går inn på Ebay og handler. Hadde faktisk gjort det hadde jeg hatt penger. Tror det ligger 50 øre i lomboka mi om jeg ikke tar feil. 
Kanskje jeg skal begynne og gjøre så mye jeg klarer her inne i dette huset så jeg får penger :D får iallefall håpe jeg får det. 
Da burde jeg kanskje begynne nå så varmen min kommer tilbake også. ha ha
vi blogges. 

Det ble desverre bare ett fort innlegg istad. Det beklaer jeg, jeg tok egentlig mange flere bilder men hadde ikke tid til og legge ut alle, tiden var pluttselig borte. 

Nå er det kun 102 dager til nyttårsafen. Her har jeg nedtelling. Å håper så inni H at de 102 dager suser bort. 


god gutten
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011


K a t e g o r i e r


 • » 30 dager utfordring
 • » Anbefalinger
 • » bilder
 • » Blogg
 • » Blogger
 • » Design
 • » filmer
 • » halloween
 • » Hot'r-not
 • » Hverdag
 • » innkjøp
 • » Jul
 • » Julekalender
 • » Kadir i millitæret
 • » konkuranser
 • » kontakt
 • » Mahmutlar
 • » Me,Myself & I
 • » Min musikk
 • » Mine tanker
 • » My life in Türkey
 • » Ned i vekt
 • » Norge
 • » oppskrifter
 • » Outfit
 • » Spørsmål & Svar
 • » tyrkia Alanya
 • » Ukens Leser
 • » Viking restaurant


 • L i n k e r


  blogg.no
  Få din egen blogg!

  D e s i g n


  Designet er laget av Katrine.

  hits MALER - INNLEGG jeeo - september 2011
  Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

  Legg meg til som venn


  A r k i v


  Januar 2012
  Desember 2011
  November 2011
  Oktober 2011
  September 2011
  August 2011
  Juli 2011
  Juni 2011
  Mai 2011
  April 2011


  K a t e g o r i e r


 • » 30 dager utfordring
 • » Anbefalinger
 • » bilder
 • » Blogg
 • » Blogger
 • » Design
 • » filmer
 • » halloween
 • » Hot'r-not
 • » Hverdag
 • » innkjøp
 • » Jul
 • » Julekalender
 • » Kadir i millitæret
 • » konkuranser
 • » kontakt
 • » Mahmutlar
 • » Me,Myself & I
 • » Min musikk
 • » Mine tanker
 • » My life in Türkey
 • » Ned i vekt
 • » Norge
 • » oppskrifter
 • » Outfit
 • » Spørsmål & Svar
 • » tyrkia Alanya
 • » Ukens Leser
 • » Viking restaurant


 • L i n k e r


  blogg.no
  Få din egen blogg!

  D e s i g n


  Designet er laget av Katrine.