Jeg som håper jeg kunne shoppe babyklær mens jeg var her, det kunne jeg bare glemme. Får ikke akkurat kjøpt så mye med 140 kr og 30 øre. Mamma vil heller ikke kjøpe får meg også få igjen! Litt irriterende igrund, men men! Hadde jeg vist litt tidligere en 20 timer før vi dro hadde jeg også spart.. men er ikke så enkelt da. Så jeg har bare med å vente til neste uke, om jeg er så heldig at lønna kommer på riktig tid denne gangen. Ganske så tvilsomt, men men !!

ikke glem å komme med forslag til den nye hunden min da, jente navn å gutte navn er bare praktisk, den som kommer med beste forslag som jeg kommer til å bruke får premie.. gå inn HER får å gi navnforslag.  Det blei ei litta jente på 2200 G.. Da reiser vi får å shoppe imorgen, å neste uke :P Gratulerer så masse til Kona til Celal! 
Vi sitter alle sammen i spenning. Broren til Ali sin Kone ligger på Sykehuset i Alanya å skal føde. Gud som vi gleder oss. Det blir sagt at det er jente. Men det er jo usikkert, ikke alltid ultralyd er rett, men de gikk ut ifra magen å ul. Vi får svar i kveld eller imorgen om hva det blir, og så fort vi får svaret flyr vi å kjøper klær, he he. Det er jo hennes første fødte. hun fikk reisa senga mamma hadde, så da har de '' barneseng'' i flere år, jeg har kløpt litt klær, å skal kjøpe mere. mamma å Kristin har kjøpt dvs. Vi håper jo alle sammen at det blir jente. Er så mye søte jente klær. Fikk også se henne som skal føde idag på cam får første gang, Så kan si ungen blir utrolig pen.. Ettersom faren heller ikke ser så ille ut.. 

Kommer bilder av hva vi/Jeg har kjøpt etter vært.
Men dette vil jeg kjøpe til henne, om det blir jente som det sies.

 

Det er mere, men nå logget han som veit hva det blir seg på.. Så svaret er.... KOMMER I NESTE INNLEGG..

Lange sokker / Støvletter, er det Hot or Not ?? 

 

( ikke glem å hjelpe meg med hundenavn HER da ? 
  
 
 
Siden  jeg vil skaffe meg en hund, så må jeg jo nesten ha noen navn. Jeg vil ha noen spesielle, å dyrenavn.. kom med så mange forslag dere har. pleas :) 

Den som kommer med det utvalgte navnet jeg velger, får en premie! Hva er enda usikkert.
Etter 3 evig lange timer, er vi endelig framme, har vel vært det en times tid nå også, men off. trudde turen kom til å ta hele nattan jeg! 
nå er det bare å slappe av, legge seg tidlig også chille max. Blogger mere imorgen, har 5 dager igjen å være her så..  
Idag blir er gørr dag, har nesten akkurat våknet, så skal jeg snart spise for så videre ned til nyhuset til mormor får å sette på lys på treet, ettersom hun får strøm ute snart. Så skal jeg til Dal, og videre til Jessheim får å kanskje hente pakken min, fra Superkul. Så går en 3 timer lang vei til Kragerø. Også 3 Timer, tror jeg kommer til å dø av kjedsomhet. 

Men mamma er jo på vei ned får å hente ipoden min nå, så kanskje det blir litt musikk underveis.
Da blir det jo også fast internett, som betyr mere blogging, forhåpendlig vis. Det blir egen seng, på eget rom, som blir DEILIG!!! Nå skal jeg sette ipoden på lading, så spise. blogges når jeg kommer frem til Kragerø.


Håper jeg møter denne bilen igjen :D
 
Jeg har jo egentlig ikke noe jeg ønsker meg, som passer får venner osv å kjøpe. Men jeg kan jo likevel si hva jeg ønsker meg. 

 • Nytt fotoapparat.
 • videokamera.
 • Klær.
 • Sminke.
 • Sko.
 • Smykker.
 • Iphone 4s.
 • Ipad 1
 • Macbook air.
 • Ny rosa pcveske.
 • Ny veske.
 • bilderammer.
 • dvs småpynt.

 

det er vel det jeg kommer på i farta som jeg egentlig ønsker meg. 
Bilde får det jo ikke blitt, siden bildeopplasteren min er klikk !  
om du ikke har kjent de på Marco polo, er det heller ingen vits å lese mere så fremt du ikke er veldig interesert i å vite. 

vi begynner jo alltid øvert.

Alpertsino, som er den elste altså faren til brødrene öztürk. når han jobber sitter han bare ved pengene, får å få alt rett
Du ser han sjeldent smile, så fremt han ikke liker deg, du hører han aldri snakke nesten så fremt du ikke kjenner han, Å er du sammen med en av sønnene hans, må du ikke trenge deg innpå han, men la han komme til deg får å få hans velsignelse.

Esref, Han er litt av vært han også, han ordner med penenge lager mat, å diverste. 
Han er nok den morsomste på hele resturangen. Var en gang han kom å sa '' Ingen kunder, er ingen penger, ingen penger er ingen esref. Esref dør. '' Trudde jeg skulle le meg ihjel.. han sa jo det på engelsk.  

Yakup, Som er forlovet med en kjempe pen Svenske, han er en som serverer maten på marco polo. Han er alltid morsom, å kan gi deg utrygg som du begynner å lure på om han er helt gal.. han kan pluttselig komme bort å spørre om helt uforklarlige ting. Han smiler hele tiden, tror ikke jeg har sett han en eneste gang ordentlig sint.

 


Ercan, Party boy. neida. Han gode. Alltid snill, spørr du pent om å bli kjørt ett sted, så kaster han seg inn i bilen får å så kjøre deg trykt dit du skal. han er innkaster på Marco Polo, men han serverer mat noen ganger. Han er vel den som kanskje holder kjeft om ting, Spesielt om du har noe på han, hahaha..
Han trøster om du er lei deg, han får deg til å le å smile..

Resit, du kommer aldri til å kjede deg om du blir kjent med ham.. Han finner på så mye tull at det er helt sykt egentlig. han jobber jo i baren på Marco polo. Han har utrolig mange kule move's, å han har så utrolig mange kule utrykk. Han er vel den som beskytter meg fra alt å alle tror jeg.. hahah!

Kadir, Den søteste av de alle, men også den som flørter med alle. Han er både bartender å servitør noen ganger innkaster også, så han er vel mer eller mindre litt av alt tror jeg!
Han er den som danser Michael Jackson på resturangen. Han er kjempe sjarmerende, å han får vel mer eller mindre napp på alle han vil ha napp på..  Han er mere den party typen, som er nede ved havna å fester. 

Det er de som jobber frempå  marco polo. Det er jo alle de 3 kokkene også selvfølgelig. men tror jeg dropper dem. 
Jeg ligger nå på soffaen, å tenker at det kun er 33 dager til jeg reiser HJEM igjen. 
kjenner jeg blir utrolig glad bare av tanken. Eneste som er litt trist er vel at Kadir ikke kommer får å møte meg før i juli. Hvis han har tid da også da... eneste som kommer og møter meg er vel min bestevenn Resit <3
Hvis han har kommet seg fra Mardin til Alanya til jeg kommer da. ha ha, er vel bare et under det å tror jeg.  

Det rareste ved å komme ned igjen er vel at jeg ikke har Kadir diltene oppi ryggen vær eneste dag tror jeg.
Nå mener jeg ikke bare fra i sommer, fordi da dilta vi etter værandre som oftest.
Men i desember/Januar ifjordt/År. Da maste han om å møte meg, men jeg var en skeptiker da. men vi møttes å ente med å ikke gå fra værandre.
Det samma i november 2009, vi gikk mer eller mindre ikke unna værandre, kun da det var sengetid på meg.


Fjord sommer var vel den eneste gangen vi ikke var stupt i trynene på værandre.  jeg møtte han en gang, som var på det bilde over her, sammen med alle jeg reiste med. vi var sammen ca 5 timer på nattan, å jeg måtte hjem. 
Selvfølgelig var han ikke mye med meg i sommer, jeg bodde vel på Marco Polo i to uker nesten. Stakkars Nicolai som aldri fikk lov. Å smarte meg som alltid har kameraet i rett tid med meg, måtte jo ta bilde av Kadir mens han sov på dagen sommern 2010. jeg skulle ned å sove litt jeg å, siden ali tok meg med på jobben litt vel tidlig... 


Første gang jeg møtte han, mai 2009. Sammen med Lillebroren min Nicolai. 
Det var vel heller ikke en tid vi var så mye sammen, siden det var første gangen jeg var der, I Alanya. jeg hadde akkurat møtt han, jeg ville liksom ikke virke påtrengende. 

Så akkurat derfår kommer det til å bli veldig rart. Spesielt etter i sommer, hvor vi var klistra fast i værandre nesten. Da vi gjorde alt vi ikke fikk lov til, Som f.eks sove hos værandre. Vi gjorde nesten alt sammen, virkelig... 
Vi var på stranda å badet sammen, vi badet i basseng sammen, vi gikk over alt sammen nesten, dro på disko merklig nok kun en gang sammen. Som hos værandre merklig nok kun 2 ganger.
Mye vi gjorde som folk kjønte at var fordi den ene ikke ville dra uten den andre eller noe. Men det er vel det vi kaller nyforelsket.. Er det ikke ??  Nå som bildeopplasteren ikke fungerer, så  får jeg skrive uten, å bare prøve å få inn noen bilder.. 

Får å si det enkelt så var jeg å kadir med på alt, vi var sammen på dim Cay selvom vi ignorerte værandre mest mulig, badet i strand og klor sammen, jobbet sammen, var sammen etter stenge tid. så mer eller mindre hele tiden, tror det var en uke på de 3 mnd hvor vi ikke så værandre en eneste gang jeg !
men det er ensten hans egen skyld. he he.

 så om 4 dager har vi egentlig 5 mnd jubileum, hehehe  :P
men blir nok ikke til å feire den, han har valgt å komme hjem, den dagen vi har vært sammen i 1 år, altså 2 juli 2012,.  Selfølgelig er det ikke sikkert vi er sammen da, men jeg har troa, men jeg veit vi ikke ligger på samme nivå som vi gjorde i sommer. Det er litt trist, men om vi er flinke klarer vi å bygge det opp igjen når han er ferdig i millitæret. 

 

Det som kankje er mest trist ved at han er borte nå, er vel at jeg får ikke sett smilet hans igjennom telefonen, jeg ser ikke øynene hans, Bare i natt våknet jeg av at jeg gråt fordi jeg savner ham så mye. Jeg var definitivt forbredt Det er ikke det, men jeg hadde trudd vi kom til å snakke sammen litt oftere en vi gjør, å jeg hadde trodd han faktisk kom til å komme hjem litt mere en kun 1 mnd i sommer, jeg trudde ikke han kom til å bruke opp ferien sin i sommer, jeg hadde egentlig opprinelig trudd han kom til å bruke litt å litt.. men så feil kan man ta, sånn er det bare egentlig.. 

Men jeg får det kanskje som jeg vil når han er ferdig i millitæret, å det er at han er blitt aldern sin i hode å ikke 17 der. haha, Gutten er snart 21, ser ut som en tenåring oppfører seg som en, det er jo tydlig at han ikke vil bli eldre ja. haha. 

men siden bilde opp lasteren ikke vil være med å funke mere, kan jeg likeså godt gi meg, å komme meg i dusjen, blir kjedelig får dere å lese igjennom uten bilder.  
Tenkte jeg kunne skrive om 10 ting som jeg hater eller irriterer meg. Jeg har ikke så mye annet å blogge om så. 

 • jeg hater når noen vekker meg om morgen, Jeg er utrolig morgengretten.  
 • jeg hater å stå opp tidlig, føler dagen blir så utrolig lang. 
 • Jeg hater at når jeg bestilelr noe på nette bruker det utrolig lang tid på å komme. 
 • Når det ikke er noe å se på tv og det er ikke noe å gjøre blir jeg utrolig irritert. 
 • Jeg hater å fryse, det er det værste som er. 
 • jeg hater at jeg finner noe jeg vil ha på nett eller i butikk, å når jeg kjøper det så er det på tilbud dagen etterpå.
 • jeg hater at det skal være så utrolig vanskelig å finne en kjole å ha på meg på julaften å i et bryllup. 
 • jeg hater når jeg ikke finner den musikken jeg leiter etter
 • Jeg blir utrolig irritert om mine egne venner dolker meg i ryggen får kjæresten eller noe
 •  Jeg blir irriter når noen begynner å snakke i munn på meg

 

 

Det var 10 ting som jeg hater og som irriterer meg. 
Hva er dine ??  
Jeg skal virkelig prøve å blogge ordentlig og mere igjen. Men det er ikke lett, for det første så har jeg ikke så bra internett, jeg har ikke noe bra kamera som jeg fåt tatt bilde meg. Å jeg gjør egentlig ikke noe annet en å jobbe og være hjemme egentlig. 

Men jeg kan iallefall love det at så fort jeg kommer til Tyrkia igjen blir det masse bilder å masse blogging. Ihvartfall så masse det kan bli! 
Det er virkelig ikke noe å gjøre omdagene, jeg kjeder meg utrolig mye, alle vennene bor et lite stykke unna. 
Men så fort det blir 15 desember går det litt bedre går jeg ut ifra. Nå sitter jeg bare å kjeder meg, Det skjed ikke noe på nette å det skjed ikke noe utenfår huset eller inni!

Eneste som er at The Walking Dead er ikveld, Det er vel det eneste. Så jeg har jo kun sett på frustrerte fruer i hele dag.

forslag på hva jeg kan gjøre ?
hva pleier du og gjøre da du kjeder deg ?

 
Har egentlig ikke noe å gjøre. 
Men selvom internetten er treig, så har jeg tolmodigheten til å høre på julesanger, kanskje litt tidlig. Men så uheldig som jeg har vært, har jeg ikke hatt noe spesielt med julestemning på kanskje 2 år.
Her er noen sanger jeg har hørt på nå. ikke mange, men nette er så treig at jeg ikke får hørt nesten : p

 

 

 

 

 

 

 

 

jeg er også forhåpendligvis ferdig med å jobbe, litt trist men samtidig deilig. trist pga pengene. men deilig pga jeg slipper KANSKJE å stå opp tidlig. Jeg er helt tydlig ikke klar får ut i det virkelig arbeidlivet, men jeg skjønner hvor avhengig man blir av pengene. Virkelig. 

 


 

Er du i julestemining enda ? 
Jeg har ikke tatt noen bilder av det jeg handlet. Det beklager jeg, men jeg er virkelig ikke i form idag, å igår var jeg uslitt. Jeg gikk rundt på Jessheim i timevis. Kjøpte meg hårkur til håret mitt, siden det er helt dødt. Også kjøpte jeg meg en kjempe digg pysjbukse på Cubus. Så fikk jeg meg noen billige støvletter som var kjempe kule. Love it love it. 

Jeg dro også hjem fra jobben idag etter litt før halve dagen, orket virkelig ikke å jobbe med vondt i hode, og mage + at jeg var veldig svimmel. Er fremdeles ikke helt frisk, ligget på soffaen siden jeg kom hjem, jeg sov også i noen timer etter jeg kom, skjedder at jeg virkelig skulle vært frisk.


 
Nå er det snart jul også. om bare 6 dager er vi i 1 desember. Da er det 31 dager til jeg drar tilbake til Alanya. Skjenner jeg gleder meg veldig egentlig. 
 
Idag er Jessheim Storsenter nattåpent. Alle som vil se på show og handle klær til billig penge har sjansen idag. Er ikke sikkert det er NESTE mnd. Nattåpent begynner klokka 19:00 til 24:00 Alle er velkommene, men husk en ting. DET KAN VÆRE EN MASSE FOLK DER IFRA FØR AV!! 


Et veldig dårlig bilde fra en gang får en liten stund siden det var nattåpent. 
Som dere ser, hele første å andre er stappet fullt. Må nesten møte opp 30 til 45 min før showene begynner om du vil se på det. 
Jeg er litt usikker på hva som skal være idag, men har hørt at det er Great Galikgirls. 
Også klokka 20:00 er der førjulshow med Terje Schrøder på Storsentercenen som er på bilde. 
får dere som veit hvem Hans Petter Buraas '' Burre '' er, har dere sjansen til å mæte han klokka 17:00 idag hos SPORT. 
 
Hva skjer på supertorsdag ?  

Kl 10: kom og prøvesmak nydelig julekaffe fra El Salvador!  Hos dromedar kaffebar i plan 0
Kl 10:  Få fode sminke og velværetips på mini makeovers! 
Ønsker du en forandring, eller kanskje noen tips på julebord eller nyttårssminke,
- Vi hjelper med veiledning og tips. Hos THE BODY  SHOP i plan 1

Kl 14-19: Se smykkekolleksjonen fra bjørg hos mestergull !
hos MESTERGULL i plan 1

Kl 15-19: Vi gir deg en smakebit av julen på Meny!
Denne ettermiddagen kan du vandre rundt i butikken, og møte noen av våre beste leverandører, som byr på sine mest spennend produkter hos MENY i plan 0.

Kl 16-23: Vi lærer deg å legge din personelige øyemake-up! GRATIS!
Hos KICKS i plan 1.

Kl 19-21: Få hjelp av vår stylist- finn andrekk som passer DEG!
Sissel fra Jensen Woman kommer. %30 på en mengde varer. Velkommen!
Hos CATINKA i plan 2.

kl 17 : Tidligere olympisk mester, Hans Petter Buraas ''Burre'' Forteller om Kjus Sportswear!
Hos SPORT i plan 3.

kl 18: Inspirerende Cardio Energy show!
Enkel,Effektiv, og energisk trening med inspirerende musikk! Ved KAPPAHL i plan 2  

kl 20: Førjulsow med Terje Schrøder!
Har med seg , Tina Turner, Miss Piggy, Rihanna, Wenche myrhe, og Lucia. Et morsomt humorinnslag!
På Sentercenen ved Burger king i plan 1

kl 21: musikalske toner av elever fra Jessheim VGS.
Hos jordærpikene i plan 0.

Det er det som skjer på Supertorsdag idag. Aller er som sagt velkommene, men vær forbredt på folkemengde.  Får dere som ikke er så bra til beins etc er dette virkelig ikke noe får deg. Du kommer deg desverre nesten ikke runt på senteret når det er supertorsdag. Men det er jo alltids lov og prøve. 

 
Jeg har så lagt kjøpt endel gaver, Tenkte å lage en liten huskeliste til meg egentlig her på bloggen, så dere også får se selvom det sikkert er uinteresant. 

Kjøpt til:
Mormor og Aage, julegave og bursdagsgave.
Thomas, Julegave 
Lene & John Arne, Julegave og bursdagsgave.
Leo Chrisander & Sean Magnus, Julegave. 
Kim & ole, Julegave
Espen,Stian & Ida, julegave.

okey, var vist ikke så mange som jeg trudde. Haha, men det er jo flere gaver til en,så derfor føltes det ut som mange.

Ikke kjøpt til ENDA:
Nicolai, Julegave.
Mamma, Julegave og Bursdagsgave.
Esther, julegave.
Kamilla,Julegave.
thomas,Bursdagsgave

Det var ikke mye igjen da, Men føles så mye med, bursdager,jul og bryllup på en mnd. 
Nå er det jo kun etpar dager til nattåpent på senteret, der går resten av pengene. Selvom det ikke blir mye, ha ha.
Så stakkars meg er blakk i  12 dager. haha. Overlever nok. 

 

( Ikke noe bilde i dette heller, pga det samme, internetten er utrolig treig og jeg har ikke ro i ræva til å sitte i ro lenge nok får å vente) 

Nå begynner Greys Anatomy så må avslutte. Desverre blir det ikke mere blogging ikveld.

Ha en fin uke :D 
Jeg er ikke mye på nett, pga jeg ikke har nett, de gangene jeg er på er jeg på jobb å da er det kun fort igjennom å se, ikke sette meg ned får å blogge. Men nå har jeg litt tid. Det ser ikke ut til å bli fast nett før rett før jul. nette blir satt inn i nyhuset til mormor 9 des. men hun kommer inn seinere en forventet, altså 21 des. Så må vente en mnd til desverre. 
Men det jeg har gjort i det siste er ikke spesielt mye, vært å shoppet litt. kjøpte meg 5 nye gensere, en ny singlett og litt sminke. Blir litt mere shopping når jeg får neste lønning. Da blir det kjøping av bryllupsgave,bursdags gave til mamma, og julegave til mamma og Nicolai mangler også en til Sean Magnus. Så ferdig med gaver TROR jeg. Så går resten av pengene til trengsel å til gardermoen, sparer rundt 2 til jeg reiser igjen som jeg bruker på gardermoen sånn at jeg får kjøpt litt ekstra sminke,goddis, etc. 

Bilde kommer ikke pga treig nett. beklager. 

Leo Chrisander


Kake'n til Sean Magnus :) 


Muffins kakene Lene laget. 


Bursdags barnet spiser kake :D 

Orker ikke laste opp flere, bileopplastern bruker utrolig lang tid på å laste opp bilder. Men det var noen bilder. 

Ha en fin dag 
BLAKK :o
jeg fikk lønning får 3-4 dager siden, men alle penga har gått til julegaver, bursdagsgaver, mat, røyk, klær, hårfarge,sminke goddis. Men er ikke lenge igjen til neste. spesielt ikke siden første lønninga mi var 9 dager forsein. haha. kjøpte enda mere julegaver idag, Kjøper noe vær dag. Men jeg tenkter hele tiden at jeg MÅ spare, siden det er nattåpent på Torsdag på senteret. Har litt igjen, men det er nok borte innen torsdag, off. Kjerpings June!! VIRKELIG..

Bursdagen idag var kjempe koselig, kaken var god godt selvskap etc.
Bilder kommer senere.. 
Jeg var på shopping her om dagen, og JA jeg har endelig fått pengene mine, jippi !
Vi har fremdeles ikke internett, men vi låner pinnen til mormor. Noe vi egentlig ikke får lov til men men!
Jeg har tatt noen bilder av det jeg kjøpte, tenkte jeg kunne sette på hvor det er kjøpt å prisen får de som evt ønsker deg å vil ha. ;)


Kjøpt på: Lindex
Pris: 2 for 3,men orginalen var 150 


Kjøp : Lindex
Pris: 3 for 2. men hver å en var det 150 kr får ca.


Kjøpt: Lindex
Pris: 129 pr stk


Kjøpt: Vila
Pris: 299


Kjøpt:Vila
Pris:299


Kjøpt:Vila
Pris:299


4 topper
Kjøp:Cubus:
Pris: 3 for 2 betalte 298. 

 

Kjøpte i tillegg noen julegaver jeg ikke legger ut bilde av, kjøpte hårfarge og marcara. 
Har farget håret 2 ganger på 3 dager,men viser ikke noe resultat, å bli blond er en vanskelig jobb tror jeg.. Har altfor rødt hår.men det var evt bare våkse ut den orginale fargen, orker ikke delegge håret mere en jeg gjorde. må klippe meg kort igjen, men det vokser ut at. 


Som dere ser så gikk jeg fra svarthåret til veldig oragne, men jeg har ikke noe imot fargen. Alle ser det er misslykket hårfarging ;) 
Men Vurderer å bli mørt igjen så jeg slipper dette med håret å ødeleggelser..
Men til noe annet. Jeg er litt usikker på hvor lenge det er siden jeg har blogget men det er noen dager siden, men på de dagene har jeg kun jobbet, vært inne, shoppet til jil å bursdager.
Skal f.eks i Sean Magnus sin bursdag idag, gogutten er blitt hele 5 år.ble 5 år den 17 november han, stor gutt. Neste år er det skolen på han :o jaja, Kommer nok noen bilder fra kvelden når vi får tilbake internetten. Om den kommer tilbake :o
Siden kjære Sean er mester i å ta bilder skal han få gleden av å ta mesteparten av bildene ;)

Men nå skal jeg ordne meg før vi drar.  
Nette er ikke borte enda, så so far so good. Håper den varer til ikveld selvfølgelig, eller imorgen :D

Jeg skal ingen ting idag ihvertfall., Kun være hjemme slappe av før jobb imorgen. Men jeg vurderer å gi litt F i.
Men jeg får stå opp å håppe inn i dusjen jeg, spise litt først, om jeg orker. ha ha lenge leve morgen latskapen.


Data nerden min, hehe. Neida, gode Sean magnus <3
 
hvis du vil kontakte meg mens jeg er borte, så send meg en mail på Jeeo.blogg@hotmail.com. 
Eller gå inn på DENNE facebook siden får å finne meg ;)
 
Jeg er innom facebook å mailen min gjevnlig selvom blogging ikke blir det samme, siden telefonen min klikker da. .
Ha en super uke alle sammen, :)


Sinnatagen, hehe : P
 
Som jeg skreiv tidligere skulle jeg prøve å blogge så mye jeg kunne før internetten ble borte,, men det funket ikke så bra. Det er litt av alt som foregår ang jobben osv omdagene. Men da veit dere det. Det blir ikke noe mere blogging på meg før vi evt er hos Lene eller hos noen venner. Mormor får jo inn internett i nyhuset sitt, men det er jo ikke før 16 desember så. Å jeg veit jo heller ikke når imorgen internetten forsvinner så kan hende det blir en bloggdag imorgen også om jeg er heldig. Men dere er forbredt. Beklager så mye. Det blir nok fultids blogging etter den 31 desember 2011. Da er jeg i Tyrkia igjen, så da blir bloggingen på topp ;) 


Lene og Leo :) Fått helt hekta etter jeg så på Grey's Anatomy idag. 
Elsker jo serien, tror jeg skal kjøpe den egentlig :D  
Ettersom jeg har de herligste nevøene noen kan få så må jeg nesten vise noen bilder fra uka jeg var hos dem . søte Sean Magnus nusser lillebror Leo Chrisander på kinnet/Øret. 


Gummen min ser på film. 


De er jo bare så søøte. 


Go gutten koser seg i babyvogna som sitter i sofaen. hahahah ! Elsker bildetøffen.. 

har flere bilder, men den bruker så lan tid på å laste opp nå synes jeg. 

foresten, er det flere som har problemer med bile opplastern på facebook ??
jeg føler meg mega sunn her jeg sitter, i sofaen, spiser stor potetgullpose, spist kjokolade, og drikker brus. Stakkars tennene mine :o 
men nå som Hotel Cæsar begynner er det snart brøskive med egg Jummi. 
Tydlig det er uka mi snart, spiser som bare det, uten å føle jeg er mett før jeg er sprengmett. Hater det.

Men nå får jeg se om det H pengene har kommet da, begynner å bli mektig lei nå!
 
Nå som gradene ligger under 0 som da betyr at det er minus ute tror jeg det kommer snø snart, men man veit jo aldri. Det er jo forøybliket kun 1 minus, var ivartfall det da vi var ute å gikk, å må si ifra, vær forsiktig om dere er i Nannestad. Det er kjempe glatt på veiene, når jeg å mamma var ute og gikk,, måtte vi gå i balanse hele veien. 

men uten om det, har jeg ikke gjort stort, så litt på tv, så sovnet jeg ''noe jeg aldri pleier midt på dagen'' voknet til middag, så skreiv jeg ned noen kakeoppskrifter før vi gikk ut en tur, kom nesten akkurat inn så prøver forøyebliket å få i meg varmen igjen.Imorgen er det jobb igjen, fra 08:00 til 15:30. Det ikke sånn kjempe gøy å jobbe når jeg ikke har fått lønningen jeg skulle hatt får en uke siden, men sånn er det når den ene sjeden er konkurs. FUCK!!! Men jeg vurderer sterkt å slutte om jeg ikke har fått lønna mi innen neste lønning. 


NEI, jeg bruker IKKE sminke når jeg ikke skal noe spesielt, bruker det ikke på jobb engang!! 

 

-Er det blitt minus grader hos deg også ? 
-Bruker du sminke når du bare er hjemme hele dagen? 
-Går du også turer noen ganger selvom det er kaldt ute ? 

 
Jeg våknet får ikke lenge siden, jeg var overaskende overtett i nesa, tørr imunn å på leppene, vondt i mage, å vondt i den ene hofta, etc. 
Det er mye mere, men jeg er virkelig ikke i form idag, off. men sånn er det noen ganger. Kanskje jeg blir bedre uttover dagen, bare jeg får våknet litt mere!

I lock so sick today, without makeup. 
 
Ettersom at de vi låner nett av flytter på onsdag blir det ikke mere nett på oss før vi kommer oss til Tyrkia igjen, eller mens jeg er på jobb kanskje. Selvfølgelig om jeg er hos noen blir det definitivt noe blogging. 
Men da er dere forbredt. Det er noe jeg desverre ikke kan gjøre noe med. Men det er 3 dager til til onsdag, så skal blogge så mye jeg orker å klarer til da. Men siden jeg jobber på tisdag blir det blogging etter jobb. 
Jeg fikk en telefon klokka 08:17 idag tidlig, vi snakket i nesten en time. Så på den timen ble det sagt mye rart egentlig. 
Så her kommer noen punkter.

 • Han kommer hjem til Alanya i july får 1 mnd. 
 • Familien hans kommer til å besøke han om en mnd, altså moren,faren,søstrene og 2-3 av brødrene. 
 • I militæret nå, vor han er i ANTEP så passer de bare på grensen til Tyrkia, Så de fra Syria ikke kommer inn i landet uten pass etc. 
 • Han trenger kanskje bare å være i militæret i 1 år til om han er heldig.


Vi snakket om masse, men jeg sov nesten under hele samtalen så jeg husker ikke så mye, men fikk med meg at an kun fikk være på nett en gang i mnd, KANSKJE. Var ikke sikkert. 
På søndager gjør de ikke noe.
Ukedagene er det kun jakting på de Syriske. Håper virkelig jeg ser han igjen snart. Kjenner jeg savner an veldig masse nå. 
Men må nok vente til july, siden an skal bruke opp ferien sin da.
Men da håper jeg han ringer meg snart igjen. Men han fikk streng beskjed om at han ikke fikk lov å ringe meg klokka 08:17 mere.  Da begynte han å lure siden klokka var 09:17 da han ringte på sin tid, så etter jeg fortalte han at vi er en time tilbake ,så sa han at an skulle vente med å ringe til klokka er rundt 9-10-11 norsk tid fra nå av. He he ! 


Rart å tenke på at siden kameraet gikk hele tiden der borte, så ble det kun 2 bilder fra mitt kamera, å masse andre bilder med oss på til de andre, ha ha ! 

Men snart blir det billigere får oss begge å ringe, så fort jeg kommer til Tyrkia, så blir det normal pris får oss. Men da må han jo få det nr på nytt. 

-Har du også en som er borte i over lengere tid som du savner ? 

 
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011


K a t e g o r i e r


 • » 30 dager utfordring
 • » Anbefalinger
 • » bilder
 • » Blogg
 • » Blogger
 • » Design
 • » filmer
 • » halloween
 • » Hot'r-not
 • » Hverdag
 • » innkjøp
 • » Jul
 • » Julekalender
 • » Kadir i millitæret
 • » konkuranser
 • » kontakt
 • » Mahmutlar
 • » Me,Myself & I
 • » Min musikk
 • » Mine tanker
 • » My life in Türkey
 • » Ned i vekt
 • » Norge
 • » oppskrifter
 • » Outfit
 • » Spørsmål & Svar
 • » tyrkia Alanya
 • » Ukens Leser
 • » Viking restaurant


 • L i n k e r


  blogg.no
  Få din egen blogg!

  D e s i g n


  Designet er laget av Katrine.

  hits MALER - INNLEGG jeeo - november 2011
  Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

  Legg meg til som venn


  A r k i v


  Januar 2012
  Desember 2011
  November 2011
  Oktober 2011
  September 2011
  August 2011
  Juli 2011
  Juni 2011
  Mai 2011
  April 2011


  K a t e g o r i e r


 • » 30 dager utfordring
 • » Anbefalinger
 • » bilder
 • » Blogg
 • » Blogger
 • » Design
 • » filmer
 • » halloween
 • » Hot'r-not
 • » Hverdag
 • » innkjøp
 • » Jul
 • » Julekalender
 • » Kadir i millitæret
 • » konkuranser
 • » kontakt
 • » Mahmutlar
 • » Me,Myself & I
 • » Min musikk
 • » Mine tanker
 • » My life in Türkey
 • » Ned i vekt
 • » Norge
 • » oppskrifter
 • » Outfit
 • » Spørsmål & Svar
 • » tyrkia Alanya
 • » Ukens Leser
 • » Viking restaurant


 • L i n k e r


  blogg.no
  Få din egen blogg!

  D e s i g n


  Designet er laget av Katrine.