Da var jeg i Alanya igjen. er vel noen timer siden, var her vel rundt 5 norsk tid 6 tyrkisk tid på kvelden.. Trudde jeg skulle fryse ihjel, bilen til han som hetet oss var iskald å han skjønte jo ikke hvordan han fikk den varm, ha ha! det har jo regnet i hele dag, men det er likevel 16 grader ute nå. Skal snart sove er utslitt mer eller mindre, hadde en nevø som hadde mareritt i natt stakkars så ble ikke så mye søvn på meg inatt. måtte jo trøste han som var helt ute av seg. 

Bilder osv fra bryllupet kommer ettervært. må plassere meg litt mere. ha en fin nyttårsaften allesammen da :) 
Da har vi vært på tinghuset å der ble Lene og John Arne gift. Bilder kommer senere.. 
Nå er vi hjemme entur før det blir middag og dvs med mange folk.
Litt mye stress egentlig.. 
Tror nesten jeg har verdens herligse nevøer, JAaa... De fleste eller alle sier det om sine nevøer. Men disse to, de er virkelig noe får seg selv. Har aldri vært borti en 5 åring som er så smart som han er, noe som selvfølgelig bare er ett pluss i boka. Jeg har aldri vært borti en 2 åring som snakker så reint å så mange lange settninger som denne rabbagassen gjør.. 
  De er virkelig noe får seg selv, ja Leo Chrisander på 2år er mye tøffere å røffere en de fleste 2 åringer. Men han er unik. Han veit om masse smarte trekk, han veit om så mange grimaser han kan lure seg unna trøbbel med. Virkelig en tulle gutt..

Sean  Magnus er vel den herligste 5 åringen jeg har vært borti, en så ærlig, å beskyttende liten gutt er bare søtt. Ja ja, han er litt sånn små skjenert, men det er noen som er det, det går alltids bort.Nesten sikker på at han kommer til å være den søte snille gode gutten hele livet jeg. han er jo så grom. :)

Jeg kunne aldri i mitt liv bedt om noen bedre nevøer, fordi jeg tror ikke det finnes, isåfall er det ikke disse to herlige sjarmtrollene mine!
 
Kan vel si jeg er verdens stolteste tante til disse kjekkingene ;)Herlige Sean Magnus er så kul at man må jo le noen ganger da. finner på masse rart denne her ;)Mens denne møkkafransen har ikke ro i stompen til å sitte stille 5 minutter, men det er alltid like koselig å være med han selvom,. har sin helt egene humor ;) 
Ettersom huset til mormor brant ned får litt over 1 år siden så er de jo pliktig til å bygge nytt.. så her er bilde fra etter brannen til nå..Det ble litt strørre men ettersom huset brant mistet hun jo hele livet sitt også. Helvettes person som tente det på..
Nok om det,

 
I det siste har det jo vært mye, men ikke nok med det, internetten ble borte igjen når det var strømbrudd.. strømmen er tilbake, men ikke internetter ettersom en stolpe hvor internetten var på har falt ned. de somler mye med å sette den opp igjen men sånn er det når det flemdeles er mange uten strøm.. nå bruker jeg sånn telenor pinne med internett, den er super treig, å nekter å la meg laste opp bilder. når jeg kommer til tyrkia blir det vist ikke internett med det førte heller desverre, men skal finne en resturant med det, eller bare stikke bort til Kristin eller Marco Polo.. Men bilder fra jula kommer, det gjør den.. men outfit fra jula kommer ikke, glemte det helt bort. beklager.. Kommer sterkere tilbake snart  :) 


Meg å min fantastiske nevø:P


Søt han er :)

(Bildene er kopiert fra facebooken min)
 
Det har vært endel siden den 21 desember. da flytta mormor inn i det nye huset, å vi har stått på alle sammen i så mange timer, frem til julaften, da ble det jo også endel. 1 juledag hadde vi ikke strøm før 3 juledag, men 1 juledag ble jeg også syk, fikk hals betennelse og sånt.. Begynner å bedre meg nå. 

idag har det også vært mye styr, måtte kjøpe inn dvs til bryllupet min søster har imorgen :o JAAAA imorgen! Gått fort...
Men uannsett, jeg skal til frisøren 09:30 imorgen, så hjem, fikse meg etc, hente lillebroren min. Dra å hente nevøen min får å så dra til vielsen. huff, STRESS. så når bryllupet er ferdig 23:00 blir det å ta med meg lillemann hjem, får å så gå igjennom koffertene mine enda en gang i tillfelle jeg har glemt noe.. Så endelig sikkert klokka 2 eller noe, så kan jeg sove.

Nå må jeg løpe ut å hente skoene mine til imorgen får så å lage kaker. ha en kjempe fin dag :) 
Ettersom at Dagmar har styra i hele natt, rivd ned trær, fjernet en skog,tatt bort strømmen i alle hus, så er det ikke lett å legge ut bilder egentlig. Strømmen er vært borte i snart 24 timer, så håper den kommer tilbake imorgen. Nå sitter jeg hos søstra mi på Jessheim, så her er det strøm, det er mange i maura nå også som har fått strøm, men ikke vi, ettersom vi ligger i en grop på en måte..  Så det er jo veldig usikkert, men de sier at det kommer en ny storm ikveld/Natt, men får se da. Igår når Kristin var ute får å hente noen folk, så fløy det en trampoline forbi henne mens henne kjørte, litt skummert, også kjørte hun sikksakk forbi alle træra som ligger i veien. Sånn er det nå da. 

Var dagmar hos dere å ? 

 

Tror ikke det var sånn folk hadde forestilt at 1 juledag kvelden ble sånn. :P 
etter en lang dag var julen til slutt ferdig, å jeg var klar får senga. vi alle spiste kjempe god mat, innmatspølse,ribbe,julepølse, ja det normale vil jeg si. så var det rett på desserten,  nei ikke rett på men ja, da var det riskrem, og moltekrem som var plassert på bortet. 
Etter en liten stund var det klart får pakkene, Tror egentlig det er første året noen gang jeg ikke har løpt rundt pakkene som en unge får jeg ville åpne. ha ha. jeg fikk masse fint, ble fornøyd med appselutt alt sammen. Men det sier seg selv, med aldern opp, går gavene ned, litt trist, men det går så bra atte.

Jeg legger ut bilder og sånn litt senere idag.

Hadde du en fin jul ?
Hva fikk du til jul ? 
idag blir vi vel til å få flyttet inn i nye huset til mormor, mye eller nesten alt er vel satt inn, men hun har jo en million nisser som jeg ikke anet hvor jeg skal plassere, he he. begynner å se koselig ut her nå, mangler litt på vegger osv. men det kommer seg..

Imorgen er det jo julften, å jeg som ikke har noe julestemning, det kommer nok når smårollingene kommer imorgen. 
Nå sitter jeg egentlig bare å slapper av fr det blir mer å gjøre.

Goooood jul allesammen :D


ha ha, har ikke noe sminke på meg, off. he he 
 
Jeg var på chris medina minikonsert på mandag. her kommer det noen bilder.


Halvparten av de som hørte på å så på. 


Litt flere folk :) 


 Chris å Zack, :D


Meg å chris

 I 've got my fantastic browns fixt. :) 

Nå fikk jeg form, farge å fikset dem, er så stolt, spart i 6 mnd nesten får å fikse dem, å endelig. 

(Nå har vi raskt internett så bilder kommer i massevis) 

Ingen tror på noen ting før de prøver. Jeg har kjøpt meg noe som heter Tanbleknings middel, det er slags type penn, som du vrir ut noe kjele som du setter på tennene, du skal ha det på i 30 sekunder, (UTEN Å SPYTTE) etter ca 30 sekunder kan du lukke munnen, men IKKE spise eller drikke på 30 min. Du må ha dette i munn, det skal gjøres vær morgen, i 20 dager, så vips der har du kritthvite tenner. :)

Får kjøpt den ''http://www.thewhiteone.se/se/produkter-2981890''
Jeg er utrolig fornøyd. Men husk en viktig ting, før du tar på blekemiddelet, PUSS tennene godt. :)Jeg veit om mange som sliter med kviser som virkelig ikke vil ha det, sånn som jeg. jeg har ikke så mye lenger, men når jeg får dem blir jeg helt gal, det samme med hudormene(De svarte prikkene på f.eks nesa) 
Men der har jeg en perfekt løsning, Proactive.
 

Der har du skrubb,vask, å rens, og en maske. alt dette får kun 500 kr,  
Men får at dette skal virke må du jo samarbeide med de, du må drikke masse masse vann, minske drastisk med sjokoladen, kort sakt, drikke å spise sundere, vaske ansiktet morgen å kveld, (Med kun vann) gi huden foktighet, med en kjempe god foktighets krem.  Klarer du dette i rundt 6-8 uker, kan du se en ubeskrivelig forandring, men denne proactive skal brukes, vær dag, morgen,ettermidag, og kveld. 

(Dette er ikke et sponset innlegg)

Jeg gjør jo ikke dette, jeg har ikke tolmodighet til det nå, men skal kjøpe med proactive, å begynne. :)

Hvordan jeg veit at dette funker, fordi jeg er ''synsk'' :o ha ha, nei bare forstå at noen ting veit man bare. 
Jeg har akkurat fått løsningen til alle oss som mister mere en 100-150 hår strå om dagen, du kjøper deg, ''Kèrstase specifique'' Det er små kapsler du putter inni håndkle tørt hår, i hode bunn selvfølgelig. Det får du også med en shampo, i grønn, med samme navn! det skal kun i håret (VÅTT HÅR) ikke hode bunn men kun hårtuppene og litt oppover. 


Der er bilde av kapslene som skal inn i håndkle tørt hår. du skal også bruke en kapsel vær 3 dag,  Disse skal vare fra 6 til 10 uker, kommer litt an på hvor mange du kjøper,Huske at det skal kun i hodebunn. Det skal heller ikke vaskes ut. 


 

Her er shampoen, som skal i vått hår, kun tuppene å litt oppåver .

Kun disse du hjelper deg kjempe masse med å få tilbake mye av håret dit NESTEN like fort som du mistet det, Jeg bruker ikke denne, men moren min gjør, å hun er super fornøyd. 
Men husk at å miste mere en normalt hår er helt normalt, kan komme av så mange forskjellige grunder som f.eks, stress, ødelagt. Men her har du en enkel løsning, den er ikke det billigste dem har du får disse to til rundt 800 kr, men det koster å få tilbake hår, det gjør virkelig det.  

Håper noen av dere fikk hjelpen dere ville ha :) Disse får du også kjøpt på frisørsalonger, de aller fleste går jeg ut ifra.

God jul :)
(Flere anbefalinger kommer siden) 
Vi har fremdeles ikke fått internett, men den godte fantastiske herlige nyheten er at de holder på NÅ :) Å ja, du leste riktig AKKURAT NÅ når du leser det. neida, men joda, de holder på å fikse her nå. Så imorgen er internetten på plass, å da kommer det masse masse masse nye bilder dere skal få se :) Gled dere, he he ! 

 Da kommer b.l.a bilde fra jeg '' pimpa '' øyebrynene mine, bilder fra shoppingene mine, å på søndag kommer det bilder fra julen å julegavene jeg fikk da :) Veit jo det meste jeg får så, he he ! :p

også kommer jeg med anbefalinger ++++ bilder. men det skjer snart ;) Det kommer også bilder fra det nye huset til mormor, innvendig. å det fantastiske rommet jeg fikk, ha ha :p

Skal ikke se bort ifra en video av huset :) 

Men ha en kjempe fin dag alle sammen :) 
Endelig, huset er klart, sofa,seksjonersenger,kjøkkenbord,spise stue bort, og stuebort er satt på plass. Det er som å være hjemme, det er lunt å godt. ligger nå i køyesenge å slapper av, er fremdeles utslitt etter igår. det er jo noe småtteri som skulle vært pakket ut, men det viktigste er fremme. Den store gode bamsen min ligger i senga alerede, så alt er greit hos meg, he he ! nei, vi mangler egentlig bare ting vi må vente med til etter jul, eller så blir vi nok være sengeliggene på julaften, fordi da er vi nok kjørt ut av stress, etc.. 

Dere får ha en kjempe god jul alle sammen, :)  
Da har jeg vært på jessheim hudpleie klinikk å fikset de ufyslige øyebrynene mine, ha ha. endelig er de jule klare, :) I luve it ! 

Fikk mere farge, volum, elsker de. Kan ikke stoppe å glane, ha ha ! Bilde kommer imorgen, om tiden kommer så langt. bilde er klart ihvertfall. får bare ERROR når jeg prøver å laste opp så ! Bare vent å seeeee 

Også fått kjøpt meg ny foktig hets krem , tror jeg har brukt 1500 kr bare får å finne den rette så jeg slutter å flasse , så best at denne funker til prisen å si.. er så lei nå. skoene fra Nelly.no kom nå også , elsker dem.


Nå må jeg stikke, hadem 
Kun en dag igjen til huset til mormor er ferdig. Woohoo! Imorgen blir det innflyttning. ENDELIG. lei av å ligge på denne vonde sofaen, så skal bli godt å komme inni en seng, he he ! 
Så bloggning imorgen blir tvilsomt, kanskje før overtagelsen!  Ha en fin dag alle sammen.
Skal på jessheim nå ! Skal fikse øyebrynene mine før jul! 
Igår var jeg som sakt på minikonsert med Chris Medina. var kjempe gøy, var vel rundt, 2-4 tusen der, til og med folk som besvimte, med tanke på hvor trangt å dårlig luft det ble, så sjukebilen var på plass hele kvelden der. Jeg ville jo selvfølgelig ha underskrift på cd, å da fikk jeg jo også dette utrolige bilde :oHe he, er litt gøy å tenke på egentlig. 
Er ikke sånn kjempe FAN av han, men jeg liker musikken hans, å betydningen i musikken hans.

Alle skreik å hyla igår, sang med å hele pakka. Jeg å mamma stod øverst å fikk utsikten,, bakfra. ha ha !  jeg hadde leo på armen så han fikk se, å mamma hadde Sean på armen, Å pluttselig kommer lillebroren min å filmer alt, så en film kommer fra konerten også snart ;) Flere bilder kommer senere også, imorgen blir der kanskje bedre internett så ! 
fikk en kjempe fin julegave av meg å han egentlig. he he.

Køen får å få autograf, var ingen kø, det var mere en klynge, så jeg er kjempe glad jeg kom inn sist egentlig, så jeg slapp den syke køen/Klynga.

 

-Var du på minikonserten på Jessheim ?
-Fikk du autograf å bilde ? 

 

Å til dere som ikke viste det, Ola fra Paradise Hotel var på Jessheim da, Mange som fant det ut, å tok bilde med han, så fikk du også bilde med han ?
Idag er den eneste planen jeg har idag å se på Chris Medina på Senterscenen idag... Gleder meg, skal bli gøy. 

 
KOmmer nok endel bilder fra ikveld til dere senere. :) 
Så har begge guttene fått smake litt på skammekroken, sånn blir det også når vi kaster leker på værandre, å begynner å sloss, det er til og med sånt som skjer når de skriker ut med utestemmen når de er inne. Da kommer skammekroken. 
Akkurat nå så rydder de etter seg, på rommet der hvor de kasta ut alle lekene. Så klokka 14 drar vi på senteret :)


Off, det skal ikke være lett å være brødre tror jeg, he he ! 
 
Idag er alle julegaver ferdig, endelig, utrolig godt å bli ferdig med det.
Nå sitter jeg på jessheim igjen, passer på mine utrolig nevøer.  Så til imorgen har jeg normalt internett igjen. Det er litt godt egentlig.


skal stå på datoen den 06.12.11.

Det er den første snøen som kom her jeg bor.
Idag var jeg en rask tur innom Barnehagen jeg jobbet i, fyy så koselig det var, alle var kjempe koselige. Må få prøvd å kommet meg dit igjen før jeg reiser. 
Mange flotte menesker, ikke  minst unger.
Nå er det snart å ta turen tilbake til jessheim så jeg får shoppet litt om det er noe å shoppe, he he !  
siden det skjer litt av vært på julaften må man kanskje ha en liste så man husker alt :)

-Hente ungene til Lene,

-Se 3 nøtter til askepott.

-Se på masse julefilmer på disney.

-Rydde og ordne til gjestene kommer.

-Dusje, og ordne seg.

-Leke litt med smårollingene.

-Legge frem julegavene.

Så går jo for det meste alt ettersom det det skal går jeg ut ifra. Gleder meg som et lite barn :D

-Har dere også en plan på julaften ?  
Da har jeg bestilt nye sko fra Nelly.no. Ah, det er godt å svi av penger man egentlig ikke har, ha ha ! 
Da har jeg ihvertfall sko til bryllupet, og ellers. Godt å vite det. :P

(PGA dårlig internett frem til 21 desember, funker det F meg ikke å legge ut bilder)

Det blir foresten dårlig med blogging på meg, desverre, men jeg har lovet dere å komme sterkt frem i januar, Da blir det kanskje også ny blogg KANSKJE! 
 
Nå er det forsten kun  9 dager igjen til julaften. Kjenner jeg gleder meg kjempe masse, dagen blir nok litt lang også, men men :P Gleder meg mest til gavene (Er som et lite barn på julaften)  he he ! Selvom jeg veit det ikke blir så mange gaver lenger som da jeg var yngre. 

-Hva gleder du deg til ved julaften ?  
Nå siden klokka er over 24 er det altså 13 dager igjen til selve julaften. Så da ønsker jeg alle god jul og godt nyttår. 
Blir ikke mye blogging får tiden, er ikke så mye  å blogge om heller, men jeg lovet dere mye bedre blogging da jeg kommer neddover til Alanya igjen, å det løfte kommer jeg fremdeles til å holde, håper dere ikke slutter å lese bloggen min fordi jeg ikke har noe å blogge om, beklager så mye. men jeg ønsker alle sammen en fin uke, å en god natt.

:)  
Beklager med lite bilder på bloggen, men jeg har ikke tid til å være såppas lenge på så jeg kan legge ut et bilde.  Men det kommer nok snart får vi håpe, internett kapasiliteten er utrolig dårlig nå. men men ! 
jeg fikk jo lønninga mi får 3 dager siden, vi kan trygt si jeg er blakk igjen, gikk veldig mye i nye kjoler til bryllup å jul, går penger til sko jeg har bestilt, jeg har desuten lagt av endel kr til Tyrkia. jeg kjøpte veske å litt smykker, noen gensere, litt sminke, undertøy, til nesten 1000 kr. kjøpt julegaver, mangler 2 igjen nå, men de blir kjøpt idag å på torsdag. da er alt ferdig å klart, nå er det bare å glede seg til jul, :) 

Det tar hundre år å laste opp bilder så det orker jeg ikke, he he! 
Men jeg har fått meg smarties kalender, å 2 flaks kalendere :P

 

-Hvordan julekalender har du ?  
Nå er NESTEN alt klart, mangler noen julegaver bare. Så når jeg har fått hentet det jeg skal hente på posten å fått kjøpt meg det jeg skal, så er alt klart, til at julen bare kan komme inn. Eneste ulempen er vel at det blir ubeskrivelig mye å gjøre fra og med den 21 desember :/ til lillejuledag. 
Første blir vel fra 21 til 24 hvor vi blir stående på høytrå mange her å bare få mormor til å flytte inn i det nye huset sånn at det blir jul der, når vi er ferdig med det å alt er på plass er det bare å hive ut julepynten som bare rabagassen, så på selvejuledagen,e r det rett bort å hente mine to nydelige nevøer kanskje, får så å se masse på tv( om vi har tv, eller så blir vi ute å leker i snøen )

mye hektisk, skulle nesten ønske det var like mye nå, ha ha.. men imorgen blir det mest sansynelig bort på jobben, får så vidre til jessheim, kanskje møte Nadia.


Meg å nadia får en god stund siden, ha ha ! 

Hele uken har jo gått til å bare gå rundt på jessheim storsenter får i tilfelle vi kommer over ett tilbuds kupp, loooove tilbud. Veit ikke hva neste uke går til, men skal i barnehagen jeg jobbet i før får å møte alle sammen igjen en gang til uka, he he ! 
 Får jeg pengene mine imorgen, kommer det nok også bilder fra hva jeg har kjøpt på nette,

Ha en fin kveld. 

-Hva har du gjort idag ?  
jeg håper jeg har vært snill å god i år. Dette er min ønskeliste til deg fra meg. :) 

 
I pad 2 hvit. 


Iphone 4s.

Videokamera

 Nytt ROSA kamera. 

Det er min lille ønske liste :D 
jeg skal ta e ny tatovering,  denne skal være med farger tror jeg, fremdeles litt usikkert, er ikke sikkert jeg vil ta den heller, fordi jeg har alerede 2, jeg veit hvor jeg skal ha den å alt. problemet er heller ikke penger, menn heller tid å mulighet, jeg har ikke noe av det før jul med å ta en ny tatovering, så det blir nok ikke før jeg kommer tilbake til alanya evt.

 

Live Love Laugh  Får ikke vist, siden broren min har klart å slette en side som jeg trenger får å vise, men skal klare det. 

Jeg er foresten hos Lene idag, eller nå. Stakkars Leo har feber :( 

 
Gratulerer så masse med dagen til mammaen min, 44 år. halv veis til 88, ha en fin dag mamma ! Å lykke til vidre. 
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011


K a t e g o r i e r


 • » 30 dager utfordring
 • » Anbefalinger
 • » bilder
 • » Blogg
 • » Blogger
 • » Design
 • » filmer
 • » halloween
 • » Hot'r-not
 • » Hverdag
 • » innkjøp
 • » Jul
 • » Julekalender
 • » Kadir i millitæret
 • » konkuranser
 • » kontakt
 • » Mahmutlar
 • » Me,Myself & I
 • » Min musikk
 • » Mine tanker
 • » My life in Türkey
 • » Ned i vekt
 • » Norge
 • » oppskrifter
 • » Outfit
 • » Spørsmål & Svar
 • » tyrkia Alanya
 • » Ukens Leser
 • » Viking restaurant


 • L i n k e r


  blogg.no
  Få din egen blogg!

  D e s i g n


  Designet er laget av Katrine.

  hits MALER - INNLEGG jeeo - desember 2011
  Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

  Legg meg til som venn


  A r k i v


  Januar 2012
  Desember 2011
  November 2011
  Oktober 2011
  September 2011
  August 2011
  Juli 2011
  Juni 2011
  Mai 2011
  April 2011


  K a t e g o r i e r


 • » 30 dager utfordring
 • » Anbefalinger
 • » bilder
 • » Blogg
 • » Blogger
 • » Design
 • » filmer
 • » halloween
 • » Hot'r-not
 • » Hverdag
 • » innkjøp
 • » Jul
 • » Julekalender
 • » Kadir i millitæret
 • » konkuranser
 • » kontakt
 • » Mahmutlar
 • » Me,Myself & I
 • » Min musikk
 • » Mine tanker
 • » My life in Türkey
 • » Ned i vekt
 • » Norge
 • » oppskrifter
 • » Outfit
 • » Spørsmål & Svar
 • » tyrkia Alanya
 • » Ukens Leser
 • » Viking restaurant


 • L i n k e r


  blogg.no
  Få din egen blogg!

  D e s i g n


  Designet er laget av Katrine.