Sterke vurderinger på å lage meg ny blogg. Er lei denne her egentlig, synes det er formye kjedelige stoff her inne. Hva synes du, burde jeg lage meg ny blogg ?
Idag, altså den 30. April er det 1mnd siden jeg og Mazlum ble sammen. Og han er jo ganske lik andre gutter på dato, så han husker jo selvfølgelig ikke det, men han fikk seg en bra redning når han skrev noe super søtt til meg. (bilde lengere ned) Så vi skal feire en mnd dagen vår vær for oss. Han feirer sin samtidig som han feirer og ha blitt "Champions " Idag (fotball laget hans også) Mens jeg feirer min litt anderledes, jeg skal bare på Jessheim og hente en pakke så hjem igjen! Jippi.

Litt skrive feil på meldinga men er ikke greit når man har lært engelsken sin av seg selv. Men tenk noe så søtt skrevet.
Nei nå vil jeg virkelig hjem igjen til Tyrkia kjenner jeg.. Norge er kjedelig, kaldt og grusomt. huff. 
Jaja, idag har det vært 18,5 pluss grader. Men det er ikke det samma.. Alle vennene mine er i tyrkia, familien min er der og kjæresten min ! Ikke rart jeg vil hjem igjen da kanskje!
Kjenner jeg er klar til og jobbe nå også, møte masse nye folk og bare leve livet mitt. 

Til og med klart og satt meg inn i en plan nå også, vil dere vite hva det er ?
Ikke... Nei nei det var synn får deg. Jeg skal stå opp, ut og jogge en times tid, sette med ned med lekser, også senere på jobb eller evt ut med venner. HERLIG plan ikke sant ? 
Jeg er ihvertfall stolt over at jeg satte av tid til og tenke ut en plan på livet. hahahah! 


Ser dere, planen min som er laget fra hjerte mener det veit hvor det er ment å være. hehe ! 

Nei beklager sugen blogging, men kjeder meg utrolig mye og alt jeg egentlig vil er hjem.. Men det dumme politiet der nede lar meg ikke komme tilbake før jeg har noe stygt papir. ARG... Eller jeg kan komme tilbake det kan jeg jo, men ikke før juni, og kan bare være der i 90 dager av ett eller annet. haha. 
Men håper jeg får det papiet de forlanger så er jeg hjemme på null kommam niks, eller... Jeg håper ihvertfall..

Nå skal jeg.. abselutt ikke noe, men ikke noe mere og blogge om gitt :o 


 
Hva har skjedd med blogg.no :o 
Jeg skjønner jo ikke noe jeg nå. Alt er jo bare helt forandret, huff. Først facebook som jeg akkurat har blit vandt til, og nå BLOGG.NO også. :/ Jau jau. Får bare lære meg denne også da. :)

 

Gotye - Somebody That I Used To Know (feat. Kimbra) - official video

Gotye - Somebody That I Used To Know (feat. Kimbra) 
jeg veit ikke hvorfor men jeg hater virkelig valentines day. nei det er ikke fordi jeg ikke har en kjæreste, men det er hjerter over alt, hvor enn du går, alle skal ut og spise med sin kjære, bruke penger på hjerte sjokolade eller gaver. jeg har aldri feiret valentines day egentlig.. Nå har mamma dollet seg opp får og møte Ali, og Tante har dollet seg opp får og møte Selim. alle jeg kjenner egentlig skal dolle seg opp og møte sin kjære, mens jeg blir sittende hjemme og bare kose meg. 

- hva skal du idag?

- hva synes du om valentines day? 


beklager det designet jeg har nå. eneste som funket å ha sånn at dere fikk opp bloggen min, skal prøve og ordne det så fort jeg klarer.222_185240808_large
Facebook

dimples, fashion, girl, grey, leopard - inspiring picture on Favim.com

★Girly Photography ★ | Facebook


Sier det meste egentlig..
Tipper alle jenter har sine egne meninger om hvordan de ønsker soverommet sitt. jeg har en litt spesiel stil der, jeg vil ha det litt mere elegant, ikke noe dill dall her og der. 


Idea of Fresh Bedroom Design with Black White and Red1 Idea of Fresh Bedroom Design with Black, White and Red 
Dette er jo en perfekt soveside, med et sminke hjørne og skap mangler bare speilet over senga.

Furniture of Idea of Fresh Bedroom Design with Black White and Red Idea of Fresh Bedroom Design with Black, White and Red 
Interior of Idea of Fresh Bedroom Design with Black White and Red Idea of Fresh Bedroom Design with Black, White and Red 
Idea of Fresh Bedroom Design Idea of Fresh Bedroom Design with Black, White and Red 
Så har du tv siden,, her mangler du bare litt bilder og noe fint pynt så er dette soveromme drømme rommet. Den dagen mamma å Ali får seg det huset de ønsker seg med 4 soverom skal jeg virkelig ha noe lignende dette rommet, men tipper jeg heller får et soverom med den str jeg har nå, sånn halv lite. så vidt plass til noe he he!

men likevel så ønsker jeg noe lignende til bildene bare litt mere meg..

 
Blir nok mere dette om blir mitt soverom tilslutt :P  
Trenger masse musikktips til restauranten som åpner om EN mnd. vær så snill å hjelp meg :) 
jeg har  et bilde som sier de perfekte ord..


 
enig :) 

 

noen ord jeg bare elsker egentlig.. de ordene er så damn rette også..
Det er ikke lenge siden sommerferien 2011 var. Men jeg hører jeg har fått nye lesere, så jeg tenkte jeg kunne mimre litt tilbake til sommern min i Tyrkia som bartender. Dette blir mimring i bilder så vær klar får store bilder. 

 
Vi kom til vår nye leilighet som vi skulle bo i, i 3 mnd. Jeg var litt halvskeptisk siden det kun var ett soverom, så mamma måtte fly inn på mitt rom får å hente klær og diverse.
Men etter noen dagen ble jeg mere bekvem i leiligheten, den var nerme Marco Polo, var en matbutikk ,restauranter,minibank,klesbutikker og mye mere rett utenfor. kun 500-800 meter til stranda. Vi bodde da i 2 etasje som passet perfekt siden jeg hater trapper og den heisen i denne leiligheten var ikke trygg..

 
Etter cirka 2 uker begynte jeg å jobbe i baren på Marco Polo. Hvor jeg begynte vær kvel klokken 20:00 Jeg syntes det var kjempe gøy. jeg lærte masse med hvordan man skulle lage diverse drinker også videre. Jeg møtte mange nye menesker som både var hyggelige og litt mindre hygglig. Etter og ha jobbet i baren i rundt 1 mnd tid så ble arbeidstiden min litt anderledes, ble jeg ringt til på dagen måtte jeg bare komme. Ringte de før jeg begynte på kvelden måtte jeg bare komme. Noen ganger jobbet jeg fra 12:00 til 02:00 det er ille arbeidstider der, Men blir du sliten kan du ikke bare gå hjem, da var det bare får meg å få i meg litt mat og gå ned i kjelleren får og slappe av litt før alle kundene kom, som pleide å komme på kvelden rundt klokka 21:00 da det ofte er middagstid..

 
Etter vi hadde vært i Alanya i rundt en mnd eller en og en halv mnd, så fikk vi et herlig besøk av min søster Lene og hennes yngste sønn Leo Chrisander. Hos oss bodde de i en ukes tid før de reiste tilbake til Norge. Mens de var her nede koste vi oss alle sammen, Lene stod på verandaen og danset magedans til magedansern på hotellet på andre siden av veien av oss. Vi var ofte ute og gikk lange men fine turer.. Litt trist da de dro, så jeg valgte å jobbe istede får og si hade.

 
Det var alltid noen som tok røyk av meg mens jeg var på jobb, i starten lurte jeg veldig på hvorfor pakka mi pluttselig nesten var tom, men til slutt tok jeg en på ferst gjerning etter jeg begynte å gjemme pakka. ikke at det nyttet når alle fant ut hvor jeg gjemte den.(Jeg kunne ikke ha den i lomma på grund av vann og sånt)Vi var ute med småsøskenene mine sånn at de fikk ut litt energi. Vi var nede på stranda, ute og gikk turer og mye mere. Disse to er to jenter med så mye energi at etter du har møtt de en gang ønsker du og ikke møte de igjen, spesielt ikke og ha de aleine.. he he! Søte er de fordeom..

 
Var sammen med 3 venner av meg nede på stranda får å nattbade istede får og dra på diskotek. Så på bilde ser dere Veysi, en kjempe god venn. Som er akkurat 2 mnd yngere en meg. he he.. Alle turene på stranda og alle andre steder var like gøy vær eneste gang. Vi ledde, gjorde mye tull, hadde vannkrig og alt som tullete venner gjør egentlig..

 
Så var jeg ofte på diskotek med venner, å nye venner. Her danset vi og møtte nye folk. Etter vi hadde vært ute og møtt nye folk, fikk vi alltid med dem til Marco Polo får også få oss en matbit. er vel ikke alle som jeg tror husker meg, men jeg husker ihvertfall dem.

 
Har vært å badet på både østre og kleopatra stranda. Må si, kleopatra vannet er finere en østre, men det går ann og gå på sanda på østre stranda.. Her var jeg ikke mange ganer fordi jeg foretrekte bassenget istede, det er reinere å ikke så mange fisker oppi det. ha ha..

 
Fikk mange nye venner etter og ha vært der i 3 mnd. venner jeg fremdeles snakker med og skal møte til sommeren igjen og venner jeg ikke har kontakten med siden vi aldri tenkte på og gi tlf nr eller facebook eller msn adr til. noen ting man ofte angrer på men sånn er det..

Var på Dim Cay sammen med kolegaer fra Marco Polo, og 2 venninder av meg. Her badet vi i fjellvann, satt og spiste på vannet, så dro vi til ett basseng sånn at de 3 ungene som ble med oss kunne bade også og ikke bare trengte å se på. Der badet vi hele dagen, helt til vi måtte begynne på jobb.. Men hele dagen starten ganske kompilisert. Vi avtalte å møtes klokka 08:00 på Marco polo, når jeg kom var det bare jeg, Esther og Karin som var klare. De andre sov, så vi endte med og ringe får å vekke Yakup og Resit som til slutt dukket opp. Så hadde vi Kadir som ikke ville være med fordi han heller ville sove, men til slutt fikk vi dratt med sinnatagen.. Vi brukte rundt 2 timer på å fikse alle sammen så vi kunne dra noe vi hadde avtalt..

 

Så når min søster å hennes familie kom tilbake i august på ferie, så blei det kamel ridning. Lille Sean Magnus var livredd stakkars, men som dere ser på bilde så elsket Lene det. Denne kamelen likte ikke meg, det er helt sikkert. Den nappet etter meg, hele tiden.. he he!!

 
Vi hadde overnttings gjester, som overtok sengen min å gjorde sånn at jeg måtte sove i beinenda. he he, gikk helt fint. Men se så søte de er da. Disse to herlige nevøene måtte nesten få sove over hos oss da foreldrene skulle utforske alanya uten å stoppe innom vær eneste lekebutikk, hehe !

 
Så var det hadekos til favorittpersonen sin i hele Tyrkia Alanya. he he Mahsun. Både Sean Magnus og Leo Chrisander gjorde alt får å få Mahsun sin oppmerksomhet, enten så løp de rundt i restauranten så han måtte ta de med tilbake til oss, Eller så følge de etter han over alt. he he! Så på dette bilde sier de hade til han når de skal reise hjem igjen etter 2 uker i tyrkia alanya.. 

 
Så var det et familiebilde før bussen kommer får å kjøre dem til flyplassen i Antalya.. 

 
Var innom bleikingsprosessen, fra svart til blond noe som virkelig ikke fungeret. Men det var et forsøk.. I denne stolen satt jeg i 4 timer bare får å bleike et hår som ville forbli svart, men ble enig i at orange var greit. haha. De prøve det sterkeste midle de hadde, men turte bare en gang de var ett håret mitt skulle ta fyr eller falle av etter formye jobbing med det. 

 
Var innom sykehuset med stakkars Karin som ble ganske så syk på turen sin.. 


 
Var noen turer ned til kjelleren når vi hadde møte får å snakke om dagen, hva vi gjorde riktig og feil, eller bare får å slappe av etter en sitsom og lang dag.. 

 
Så var det en meget trist avkjed til Kadir som reiste til militæret. 

Dette var min sommer. håper noen hadde en like fin og minnerik sommer som jeg hadde :) 
Jeg som håper jeg kunne shoppe babyklær mens jeg var her, det kunne jeg bare glemme. Får ikke akkurat kjøpt så mye med 140 kr og 30 øre. Mamma vil heller ikke kjøpe får meg også få igjen! Litt irriterende igrund, men men! Hadde jeg vist litt tidligere en 20 timer før vi dro hadde jeg også spart.. men er ikke så enkelt da. Så jeg har bare med å vente til neste uke, om jeg er så heldig at lønna kommer på riktig tid denne gangen. Ganske så tvilsomt, men men !!

ikke glem å komme med forslag til den nye hunden min da, jente navn å gutte navn er bare praktisk, den som kommer med beste forslag som jeg kommer til å bruke får premie.. gå inn HER får å gi navnforslag.  om du ikke har kjent de på Marco polo, er det heller ingen vits å lese mere så fremt du ikke er veldig interesert i å vite. 

vi begynner jo alltid øvert.

Alpertsino, som er den elste altså faren til brødrene öztürk. når han jobber sitter han bare ved pengene, får å få alt rett
Du ser han sjeldent smile, så fremt han ikke liker deg, du hører han aldri snakke nesten så fremt du ikke kjenner han, Å er du sammen med en av sønnene hans, må du ikke trenge deg innpå han, men la han komme til deg får å få hans velsignelse.

Esref, Han er litt av vært han også, han ordner med penenge lager mat, å diverste. 
Han er nok den morsomste på hele resturangen. Var en gang han kom å sa '' Ingen kunder, er ingen penger, ingen penger er ingen esref. Esref dør. '' Trudde jeg skulle le meg ihjel.. han sa jo det på engelsk.  

Yakup, Som er forlovet med en kjempe pen Svenske, han er en som serverer maten på marco polo. Han er alltid morsom, å kan gi deg utrygg som du begynner å lure på om han er helt gal.. han kan pluttselig komme bort å spørre om helt uforklarlige ting. Han smiler hele tiden, tror ikke jeg har sett han en eneste gang ordentlig sint.

 


Ercan, Party boy. neida. Han gode. Alltid snill, spørr du pent om å bli kjørt ett sted, så kaster han seg inn i bilen får å så kjøre deg trykt dit du skal. han er innkaster på Marco Polo, men han serverer mat noen ganger. Han er vel den som kanskje holder kjeft om ting, Spesielt om du har noe på han, hahaha..
Han trøster om du er lei deg, han får deg til å le å smile..

Resit, du kommer aldri til å kjede deg om du blir kjent med ham.. Han finner på så mye tull at det er helt sykt egentlig. han jobber jo i baren på Marco polo. Han har utrolig mange kule move's, å han har så utrolig mange kule utrykk. Han er vel den som beskytter meg fra alt å alle tror jeg.. hahah!

Kadir, Den søteste av de alle, men også den som flørter med alle. Han er både bartender å servitør noen ganger innkaster også, så han er vel mer eller mindre litt av alt tror jeg!
Han er den som danser Michael Jackson på resturangen. Han er kjempe sjarmerende, å han får vel mer eller mindre napp på alle han vil ha napp på..  Han er mere den party typen, som er nede ved havna å fester. 

Det er de som jobber frempå  marco polo. Det er jo alle de 3 kokkene også selvfølgelig. men tror jeg dropper dem. 
Jeg har så lagt kjøpt endel gaver, Tenkte å lage en liten huskeliste til meg egentlig her på bloggen, så dere også får se selvom det sikkert er uinteresant. 

Kjøpt til:
Mormor og Aage, julegave og bursdagsgave.
Thomas, Julegave 
Lene & John Arne, Julegave og bursdagsgave.
Leo Chrisander & Sean Magnus, Julegave. 
Kim & ole, Julegave
Espen,Stian & Ida, julegave.

okey, var vist ikke så mange som jeg trudde. Haha, men det er jo flere gaver til en,så derfor føltes det ut som mange.

Ikke kjøpt til ENDA:
Nicolai, Julegave.
Mamma, Julegave og Bursdagsgave.
Esther, julegave.
Kamilla,Julegave.
thomas,Bursdagsgave

Det var ikke mye igjen da, Men føles så mye med, bursdager,jul og bryllup på en mnd. 
Nå er det jo kun etpar dager til nattåpent på senteret, der går resten av pengene. Selvom det ikke blir mye, ha ha.
Så stakkars meg er blakk i  12 dager. haha. Overlever nok. 

 

( Ikke noe bilde i dette heller, pga det samme, internetten er utrolig treig og jeg har ikke ro i ræva til å sitte i ro lenge nok får å vente) 

Nå begynner Greys Anatomy så må avslutte. Desverre blir det ikke mere blogging ikveld.

Ha en fin uke :D 
ser ikke ut som at det blir noe shopping på meg  idag, verken på nett eller på butikk. 
ser ikke ut som jeg har fått penger enda, så må nesten vente på den.
Jessheim turen idag har vist da blitt utsatt. :/
Teit!!

 
Vurdering vurdering. 

Overskriften er bare tull. Har den på facebook, å endel likte den så tok den som overskrift siden jeg ikke hadde noen ?!

Jeg sitter nå å vurderer dusjen egentlig, om jeg skal dusje her,eller hos mormor. Men kommer ikke frem til noe svar,
Jeg må uannsett dusje idag, føler meg møkkete, selvom jeg ikke er det. ha ha


Har ikke noen bilder, selvom kameraet er det noe på. men orker ikke hente det nå. 
 
Jeg har jo helt sko dilla, vanlige sko, pensko, støvletter alle type sko nesten. Jeg vil ha alt av sko som er meg. 
men prisen på sko er noe helt annet, hadde jeg vært rik hadde jeg hatt alle skoene jeg ønsket tror jeg.
Samma med kjoler, jeg har dilla på kjoler også, elsker mange kjoler, skulle gjerne hatt alt av kjoler til en vær anledning i forskjellige fasonger, å farger alt rett å slett. Men tror alle jenter går igjennom en periode der de ønsker seg dette.
Men jeg har ikke så stort klesskap som jeg veit om, til å ha alt jeg vil ha. Selvlgelig jeg kunne brukt pengene mine på det, men jeg trenger andre ting en pensko og penkjoler,
Får øyeblikket står lista mi på

-Bukser.
-Singletter.
-Understøy.
-sko.
-Gensere.
-Hårfarger.
-Røyk.
-Julegaver.
-Bursdags gaver.
-velkomsgaver
etc.

Mye jeg skulle kjøpt, men denne mandagen har jeg ikke råd til alt sammen, må ta litt etter litt.
Men i desember får jeg jo også litt mere i lønning så da blir alle julegaver,bursdagsgaver,vellkomsgaver, osv kjøpt som skal være til i desember .

På mandag blir jeg til å kjøpe det jeg trenger. virkelig trenger.
ettersom alle singlettene mine er blitt høl i pga slitte, oppvasket, gamle osv, må jeg få kaster de med hull å kjøpe meg nye uten.
Bukser eier jeg nesten ikke. Så der blir jeg til å kjøpe tusen tror jeg.
Må jo spare endel til nattåpent på senteret.
Da skal jeg få med meg mamma, å handle. Å evt kristin, eller mormor, hvis ikke lene å familien hennes. gudene vite. men det finner vi ut, er fremdeles 20 dager til.Nå skal jeg pusse tennene mine å se på en film. Tror jeg tar en skrekk film, Wooho! Skal ikke sove i natt jeg. ha ha
 
Det er noe jeg lurer veldig på, du det er en person du ikek vil ha noe kontakt med, dere er ikke venner. Du kjører igjennom sentrum å pluttselig plinger det i mobilen '' stygge kjerring på Jessheim'' Trodde jeg skulle dø av latter, Det så nesten ut som alle de andre som veit om meldinga døde av latter, Denne personen som skal være så utrolig voksen å bla bla bla... Man er ikke så voksen når man sender sånne mld. Jeg ignorerte bare den barnslige meldinga fra denne personen som faktisk går på videregående.. Ser ikke noe påeng i å svare på noe så utrolig patetisk. 
Denne personen kommenterer bloggen min konstant, men jeg vil ikke ha denne personen på min blogg så jeg sletter heller bare de kommentarene som regel. Personen har aldri noe godt å si.


 Men til noe litt mere hyggelig. Jeg er MARS mnd

Lykkesten: Akvamarin
Stjernetegn: Fiskene/Væren
Dikt:

Aphrodite
A thing of beauty is a joy for ever:
Its loveliness increases; it will never
Pass into nothingness; but still will keep
A bower quiet for us, and a sleep
Full of sweet dreams, and health, and quiet breathing.
-John Keats 

Det var jo koselig da :)
Nå skal jeg bli mere sur, fordi visse personer ikke skaffer seg strøm på en jævla mobil!! ha ha 


Meg å søteste <3
 
Jeg kjenner jeg blir litt irritert når folk ikke svarer når jeg ringer dem, jeg skjønner ikke hvorfor folk som ikke klarer å trykke på svar/Grønne knappen på mobilen sin har på mobil. 
Tenk om det gjelder liv eller død, noe det ikke er så ofte men man veit altså ikke.

 Tror jeg har prøvd å ringe Kadir som er i Alanya nå, tusen ganger, men han får aldri denne telefonen sin på lading noe som irriterer meg grønt mye!

Nå skal jeg legge meg å se på film, får å så sove siden jeg må jobbe imorgen! FUCK !!
 
Jeg sitter/Ligger egentlig å tenker på om jeg skal bruke konfermasjons kjolen min i bryllupet til Lene. Eller om jeg skal kjøpe meg en ny en! 
Kan vise dere bilder av noen jeg har funnet som jeg synes er fine. Å brukbare. Kjolen jeg brukte i konfermasjonen min. Er ikke sikker på om den passer enda. Men må jo prøve den om jeg finner ut at jeg skal ha den !

 
kjole 1
En lang kjole. Er ikke helt sikker på hva jeg synes om den, men fargen var spesiell fin. Å den var ikke overdrevet heller. 

 
kjole 2.
Halv lang kjole, kjempe fin, å elegant. ikke for mye eller lite.

 
Kjole 3. 
Denne synes jeg var kjempe fin. Men er ikke helt sikker på om den einer seg i et bryllup. Men kunne likevel brukt deg tror jeg.

 
Kjole 4. 
Denne er nr 1 på min liste av alle kjolene jeg har funnet så langt. fagen er super, fasongen er perfekt. alt er helt supert med denne synes jeg. Men ikke en kjole jeg kunne brukt så mye tror jeg.

Så til en av kjolene, spesielt kjole 4, vil jeg  jo helst ha. men man kan jo ikke bare ha på seg kjole i et bryllup, må ha sko, smykker etc.
funnet litt på nette der også. så hvis dere forestiller dere kjole 4 å resten av bildene som kommer på. ------

 
Smykken'e' jeg vil ha. 

 
Må jo nesten skaffe meg stroppløs bh også til deg kjolen. så denne er øveste på lista av bher. 

men det å finne pensko til meg på nett er nesten umulig, jeg er egentlig veldig kresen i sko.

 Sko - Wildflower: Bright By Kenza | Utsiden av skoen
Det er et par jeg har funnet som jeg virkelig vil ha! 

De andre jeg har sett på passer ikke til den kjolen.
Føler jeg må ha svarte sko, når jeg skal ha en svart liten søt veske.
kan vise bilde av den å sikkert ;)

 Gucci Kosmetiske Saken Sort Skinninteriør 224093-FFKPG-1060
Faktisk en ekte gucci veske. Elsker den. 

skulle gjerne hatt alt, men da blir blisen på over 10.000 så det blir nok ikke akutelt. Ikke får kun en kveld. Selvfølgelig kan jeg bruke veske, å sko om igjen, men jeg veit ikke om en anledning jeg kan bruke kjolen om nå.

Men hvilken kjole synes DU at var finest ??? 
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011


K a t e g o r i e r30 dager utfordring
Anbefalinger
bilder
Blogg
Blogger
Design
filmer
halloween
Hot'r-not
Hverdag
innkjøp
Jul
Julekalender
Kadir i millitæret
konkuranser
kontakt
Mahmutlar
Me,Myself & I
Min musikk
Mine tanker
My life in Türkey
Ned i vekt
Norge
oppskrifter
Outfit
Scooter ulykken
Spørsmål & Svar
tyrkia Alanya
Ukens Leser
Viking restaurant

L i n k e r

blogg.no
Få din egen blogg!


D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits  MALER - INNLEGG jeeo - Mine tanker
Sterke vurderinger på å lage meg ny blogg. Er lei denne her egentlig, synes det er formye kjedelige stoff her inne. Hva synes du, burde jeg lage meg ny blogg ?


  0 kommentarer på "Ny blogg ?"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011


K a t e g o r i e r30 dager utfordring
Anbefalinger
bilder
Blogg
Blogger
Design
filmer
halloween
Hot'r-not
Hverdag
innkjøp
Jul
Julekalender
Kadir i millitæret
konkuranser
kontakt
Mahmutlar
Me,Myself & I
Min musikk
Mine tanker
My life in Türkey
Ned i vekt
Norge
oppskrifter
Outfit
Scooter ulykken
Spørsmål & Svar
tyrkia Alanya
Ukens Leser
Viking restaurant

L i n k e r

blogg.no
Få din egen blogg!


D e s i g n


Designet er laget av Katrine.