Idag har det vært rundt 25 grader i sola. Vært utrolig deilig ute, å håper være holder seg sånn lengere. Er utrolig deilig og jobbe uet med plenen å legge blomster osv når været er så fint som det er. 
Nå er det amazing Rase NORGE på tv som jeg merkelig nok følger med på.  Så det var dagens lille blogging. :) HA en fin dag :) 
Nå har det faktisk vært nydelig vær siden lørdag. Vært opp til 20grader i solen. Kjempe deilig.

Helt blå himmel har vi hatt også, noen skyer i ny og ne også litt vind men det er likevel kjempe vær ute. Overrasket egentlig siden det har vært regn vær dag ca siden jeg kom til Norge.

Hvordan er været hos deg ?
Jeg lovet dere ett innlegg igår men sovnet fra det hele desverre, Men det kommer nå. Men tar det i bilder isteden får å skrive så mye er drit sliten idag. 


Det ble et dårlig familie bilde, mammaen min, mormoren min og meg, + mine to nevøer.


Enda et familiebilde men med storebroren min og kun han ene nevøen min.


Laget '' gulvengel '' som de kalte det .


Så var det frokost også. Leo gledet seg masse til mat.


Leo og hans mormor(Min mamma)Leo som prøver og leke noe men han brøyt bare ut i latter.


Leo poserer.Gjemsel.Akkurat våknet så koser seg i stolen med to bamser og barnetv. Sean magnus.


Koser seg masse med leker.Kos med is.Synes vist han også :PMeg og LeoMeg og Sean Magnus.På vei til oldemor(Mormoren min)

Hva har du gjort i helga ?  
Idag kommer mine to herlige nevøer og skal sove her inatt. Så imorgen tenker jeg det blir endel bilder fra idag og imorgen. 
Og neste uke, ikke til uka men neste uke der igjen så blir det stor shopping på meg og innkjøpet går til sommerklær. Har egentlig ikke noe sommertøy lenger, veit ikke helt hvor det er blitt av men borte er det.
Sammem skjedde med alle t-shortene jeg tok med meg til tyrkia når jeg dro sist, alle forsvant bare så endte opp med kun noen få igjen.

Og til uka skal jeg prøve og få somlet meg på kino får og se på titanic 3D og American Pie Reunion.
Men nå skal jeg i dusjen så vi rekker og hente ungene før det kvelden får dem. Vi blogges.Var taco til middag igår, og restene ble frokost idag :) DIGG! 
Blitt litt lite blogging og det beklager jeg, men enten så er det ikke noe og blogge om eller så orker jeg ikke. Er alltid enten eller haha. Beklager det. 
Igår hentet jeg mine to kjære små i barnehagen, begge to kastet seg over meg som om de ikke hadde sett meg på lenge haha.


De søte små i samme barnevogn, Den ene ville spille men kunne ikke gjøre begge deler samtidig, og den andre nektet plent og gå. Så da ble det begge i en og samme vogn.Gikk en tur på sentre får og møte resten av familien, så her er det bilde av en spille nerd og en linselus.

Idag er det Taco til middag og store broren min kommen en tur får og spise litt, da kan han kanskje hjelpe meg litt med den ''nye''dataen min..

Jeg har nok ikke nevnte men igår fikk jeg splitter ny pc helt gratis av elkjøp, siden de ikke kunne fikse problemet på den andre min.


Nye dataen min, hadde jo egentlig packardbell. men ble toshiba denne gangen, og rød :)


Uåpnet :o

Idag har vi vært ute og ordnet litt i hagen så det ser bedre ut til sommern. :) 
 
Også ett spørsmål til DERE!! Hva i alle dager betyr PLATONSKE KJÆRLIGHET ?? 
Nå er det mye jeg venter på før jeg kommer meg vidre til Tyrkia. 
Svar på NKI Nettstudia, svar fra lånekassa. og Pc'en min.  Kommer meg ingen steder før det er i boks. Er også et papir jeg skal ha som er det vanskligste og få tak i. Så 3 uker i norge funket dårlig. Ble vist en god stund lengere. 
Og idag er det jo regn så kommer meg ikke ut av døra idag heller gitt. huff..

Var hos tannlegen idag. Han tannlgen min må jo være helt tynn i nøtta da.

 
Merklinok har det snødd i hele dag. Eller det snør ikke men samtidig gjør det. Det er jo kun vann i snøen, så det legger seg ikke. Men likevel utrolig irriterende. 
Nå er det frustreste fruer, så skal se på det. Vi blogges.  
Igår dro jeg og mamma får og passe på nevøen min. Han som hadde sovet på dagen igår skulle jo virkelig ikke sove på kvelden, så gutten opå to og et halvt år var våken til 2 på nattan. Haha. 
Var ikke jeg som fikk jobben med og legge han etter vi dro.
Men det er jo like gøy  vær gang jeg sitter barnevakt der, guttungen er jo helt i hundre, og han har jo savnet tante ekstremt mye, Det er jo tante får alle penga nå da.

 
Overtrøtt sier du ? Neeeeida. ikke i det hele tatt ! 

 
Han er jo bare så nydelig da.

 

Leo og hans mormor :) 

 

Hahahaha.

Ufattelig hvor mye tull han finner på egentlig 
Jeg står egentlig helt fast, om hva jeg skal blogge om. Dere synes nok det er kjedelig og blogge om værdagen min hele tiden, + at jeg er superdårlig til og ta bilder itillegg. 
Jeg er ikke noe sånn sminke barbie jente heller så sminke innlegg blir vanskelig. Men jeg har lovet dere en sminke video en stund nå, skal få gjort det så fort jeg er tilbake i tyrkia ettersom videokameraet mitt ligger igjen der.

 

Igår var jeg en rask tur innom hos favorittnevøen min, Leo Chrisander. Guttungen var superhyper jo, og ekstremt tante gal igår. Jeg og mamma håper veldig at mormor og Aage tar seg en tur til vogna imorgen så Leo kan sove over hos oss på lørdag. Det er jo så lange mellomrom mellom vær gang vi møtes så.. Og ettersom vi kanskje reiser snart så hadde det vært koselig og hatt han over, samme med Sean Magnus også, men han er hos faren sin i påsken.

 
Det er ikke greit og være hyper, og pluttselig bare sovne. hehe!

Idag har jeg ikke gjort så mye egentlig, jeg og mamma har gått igjennom bilder, og vi har ventet på strømmen som var borte i en times tid. Også har jeg egentlig bare slappet av og holdt meg inne pga mye vind ute og dårlig vær generelt. Alt er jo stengt også så det er jo ikke mye og gjøre da heller.
Håper på bedre vær imorgen så jeg kan få gått meg en lang tur og kan få sittet ute istede får inne. Men alt er jo stengt imorgen også.

 

Er det noe DERE vil jeg skal blogge om eller ha på bloggen ?  

Ville bare ønske alle sammen en kjempe god påske. Regner med mange reiser på capmingen, hytta osv. 
Mens jeg blir hjemme og prøver og bli frist ;) Men kjenner jeg er på bedringens vei.
Beklager så mye får kjempe dårlig blogging, Men føler ikke det er så interesant får dere og vite at jeg ligger i senga nesten hele dagen.

Men igår følte jeg meg såppas fin, så Kamilla kunne komme en tur, var kjempe koselig og se henne igjen, savnet henne kjempe masse merker jeg.

Nå skal jeg prøve og få maset meg til en tur på jessheim, må få gjort unna noe selvom jeg ikke er helt i form.
 
Ble frokost på boret idag :) Koselig.

-Hva skal du i påsken ?  
Jeg har drivi og hangla noen dager nå med influensa, og hangler fremdeles, men jeg har fått en KRAFTIG forskjølelse i tilleg da, så jippi til meg. Jeg som skulle ha fått gjort så mye den lille tiden jeg er her, men isteden ligger jeg i senga, snufser, harker og nyser hele tiden. Hurra. Da kan jeg likevel fortelle at jeg blir lengere i Norge en forventer, ettersom det jeg må gjøre ikke blir gjort enda. 
Nå skal jeg ut og ta meg en røyk, så vi blogges.

 

Bli frisk gaven min fra meg selv til meg selv :D  
til dere som kritiserer engelsken min her på bloggen, så er det en vesentlig bra forklaring på dårlig engelsk. Jeg blogger som oftest fra ipoden min, og der går alt over til norsk når jeg skriver, det er heller ikke alltid jeg får med meg at det blir rettning.. Så får dere som har så jævelig lite og gjøre, kan egentlig bare gi faen i og kommentere og rette opp.. jeg kunne egentlig ikke brydd meg mindre. Men dte er fint at dere veit hvorfor det blir litt feil i ny og ne.. 

Idag har jeg egentlig ikke gjort noe spesielt, kun vært hjemme og slappet av nå som infulensaen slår kraftig inn på meg. Skulle egentlig være med på hytta men slapp det da jeg skal i begravelse og til legen i påsken. haha. 


Min kjære elskende nevø <3 Var hos dem igår, og leverte gave, de fikk sparkesykkel. 

 ^
God gutten min Sean <3  

 
igår fikk jeg møte mine to herlige nevøer som jeg har savnet så enormt mye. 
Så igår gikk vi rundt på jessheim og glana, møtte John A og Lene + mine herlige nevøer. Etter det dro vi hjem og spiste middag så kom storebroren min. Ble kjempe glad, men fikk ikke vært så mye med han ettersom jeg skulle i bursdag.
Idag har jeg og mamma sortert alle klæra våres, vi endte opp med 2 søplesekker som ble gitt bort og 3 søplesekker som ble kastet, kjente jeg ble kjempe lettet over og bli kvitt så masse klær som kun ligger her og støver til og aldri blir brukt noe mere.

Imorgen går vel dagen ut på og få gjort diverse oppgaver som skulle vært gjort får en stund siden, som f.eks og dra bort på jobben og få pengene mine som de har ''glemt'' og gi meg. og mye mere.Familiebilde våres, med sean magnus, mamma,leo chrisander, lene, john arne og mormor. :) 
i fjord feiret vi jul nesten alle sammen, var kjempe koselig. kommer noen bilder
En liten trøtting.

 
Dette vi kaller å slappe av på julaften?

 
så kom endelig nissen som de to små ha ventet hele dagen på..

 

Søstra mi.

 
Lille lange broren min.

 

 
Meg.(Når alle hadde dratt måtte jeg teste ut hva jeg fikk)

 

Mamma

 
 
Holdt på å le oss ihjel når ''nissen'' ikke klare å lese hva det stod på pakkene. hahahha

Det var bildene fra en kjempe fin å morsom jul.  
Den 30 desember 2011 giftet min søster å min nåværende svoger seg. det var ikke noe kisrke bryllup, men heller et tinghus. gikk så og si får det samme spør du meg. Det var jo første gangen jeg var i et bryllup da. 

 

Før de gikk inn i tinghuset. 

 
der var de endelig gift.

(Legger ikke ut alle bildene, siden jeg må kopiere fra facebook, så blir bildene så utrolig store, å endre str funker heller ikke)

 
Ha ha ha.

 
bryllups kaka.

Meg.


Brudeparet. 

 
lillebroren min.

 

 

 
 
Familie bilde.

 
Buketten til Lene.

 
Tale..

 

 

 

 

Bildene fra det utrolig fine bryllupet til Lene å John Arne.  
Tror nesten jeg har verdens herligse nevøer, JAaa... De fleste eller alle sier det om sine nevøer. Men disse to, de er virkelig noe får seg selv. Har aldri vært borti en 5 åring som er så smart som han er, noe som selvfølgelig bare er ett pluss i boka. Jeg har aldri vært borti en 2 åring som snakker så reint å så mange lange settninger som denne rabbagassen gjør.. 
  De er virkelig noe får seg selv, ja Leo Chrisander på 2år er mye tøffere å røffere en de fleste 2 åringer. Men han er unik. Han veit om masse smarte trekk, han veit om så mange grimaser han kan lure seg unna trøbbel med. Virkelig en tulle gutt..

Sean  Magnus er vel den herligste 5 åringen jeg har vært borti, en så ærlig, å beskyttende liten gutt er bare søtt. Ja ja, han er litt sånn små skjenert, men det er noen som er det, det går alltids bort.Nesten sikker på at han kommer til å være den søte snille gode gutten hele livet jeg. han er jo så grom. :)

Jeg kunne aldri i mitt liv bedt om noen bedre nevøer, fordi jeg tror ikke det finnes, isåfall er det ikke disse to herlige sjarmtrollene mine!
 
Kan vel si jeg er verdens stolteste tante til disse kjekkingene ;)Herlige Sean Magnus er så kul at man må jo le noen ganger da. finner på masse rart denne her ;)Mens denne møkkafransen har ikke ro i stompen til å sitte stille 5 minutter, men det er alltid like koselig å være med han selvom,. har sin helt egene humor ;) 
Ettersom huset til mormor brant ned får litt over 1 år siden så er de jo pliktig til å bygge nytt.. så her er bilde fra etter brannen til nå..Det ble litt strørre men ettersom huset brant mistet hun jo hele livet sitt også. Helvettes person som tente det på..
Nok om det,

 
I det siste har det jo vært mye, men ikke nok med det, internetten ble borte igjen når det var strømbrudd.. strømmen er tilbake, men ikke internetter ettersom en stolpe hvor internetten var på har falt ned. de somler mye med å sette den opp igjen men sånn er det når det flemdeles er mange uten strøm.. nå bruker jeg sånn telenor pinne med internett, den er super treig, å nekter å la meg laste opp bilder. når jeg kommer til tyrkia blir det vist ikke internett med det førte heller desverre, men skal finne en resturant med det, eller bare stikke bort til Kristin eller Marco Polo.. Men bilder fra jula kommer, det gjør den.. men outfit fra jula kommer ikke, glemte det helt bort. beklager.. Kommer sterkere tilbake snart  :) 


Meg å min fantastiske nevø:P


Søt han er :)

(Bildene er kopiert fra facebooken min)
 
Det har vært endel siden den 21 desember. da flytta mormor inn i det nye huset, å vi har stått på alle sammen i så mange timer, frem til julaften, da ble det jo også endel. 1 juledag hadde vi ikke strøm før 3 juledag, men 1 juledag ble jeg også syk, fikk hals betennelse og sånt.. Begynner å bedre meg nå. 

idag har det også vært mye styr, måtte kjøpe inn dvs til bryllupet min søster har imorgen :o JAAAA imorgen! Gått fort...
Men uannsett, jeg skal til frisøren 09:30 imorgen, så hjem, fikse meg etc, hente lillebroren min. Dra å hente nevøen min får å så dra til vielsen. huff, STRESS. så når bryllupet er ferdig 23:00 blir det å ta med meg lillemann hjem, får å så gå igjennom koffertene mine enda en gang i tillfelle jeg har glemt noe.. Så endelig sikkert klokka 2 eller noe, så kan jeg sove.

Nå må jeg løpe ut å hente skoene mine til imorgen får så å lage kaker. ha en kjempe fin dag :) 
Tenkte jeg kunne lage en liten facebook side også. så nå finner du meg HER også. Koselig med flere følgere! 
Tenkte jeg kunne si i full fart hvor snill SIRI(LINK) er. som ordner bloggen min, Eksperten tar over får meg. setter utrolig stor pris på det. jeg har aldri skjønt HTML koder osv. 
Så fort jeg blir frisk og ikke så veldig kvalm lenger, har jeg tenkt å begynne og jogge litt. Kanskje påtide å få tilbake kondisen etter 4 år nå synes jeg! Tenkt å ta none situps osv etter/Før jeg jogger også. Så dette blir bra. Få vinterkroppen, ha ha. 

Nå skal jeg ta kvelden, vært å mørkesjørt med broren min også(Han driver og tar førerkortet) i en times tid, så er helt kjørt ut. Vurderer snart en spørrerunde igjen med video.. Litt usikker, men får se. Hva synes DERE om det?  Så godt natt alle sammen, sov godt. Så blogges vi imorgen ;)
ingen jenter kan ikke si at han ikke er utrolig kjekk. Enrique er sinsykt kjekk, og ikke minst en ubeskrivelig flink sanger!!

Han er jo bare utrolig kjekk. 

Hva synes dere ?


 
Som mange sikker veit så er jeg michael Jackson fan. Jeg elsker musikken hans og daningen hans. Skulle ønske jeg kunne danse sånn jeg og. Men jeg veit om EN som kan!
Det er han her:


Min kjære, er en Michael Jackson danser. 
Han danser michel jackson dansen på Marco Polo resturangen en kveld i blant. 


 er du også MJ fan ?
hva synes du om MJ?

jeg er IKKE fan bare fordi Kadir danser, var fan før jeg møtte Kadir også.  
I august i fjord, får 1 år og 1 mnd siden ble huset til mormoren min tent på. huset stor i flammer, jeg var i Bulgaria da det skjedde, jeg satt på stranda da jeg fikk telefon fra mamma, som var i tårer og sa '' huset til mormor brenner'' jeg trodde henne tullet først, helt til jeg hørte henne gråt.. Jeg sa det kom til å gå bra og alt det. Jeg ringte Lene og spørte om henne hadde hørt det. Hun sa hun hadde sendt John Arne dit, fordi henne måtte være hos ungene sine, hun kunne ikke vekke de midt på nattan. 
Jeg ringte også storebroren min Thomas og spurte om han hadde hørt det, og det hadde han.
Mamma/Lene hadde ringt mormor, mormor sov så hun ble vekt med et sjokk.  Hun tok bilen og kjørte rett hjem får å se. stakkars mormor mistet alt hun hadde og eide. 


Man ser hvor det ble tatt fyr hen først. var ikek så masse skader utenpå huset som inni. alt inni av dører,vegger,tak var smeltet.. Det så ut som helvette hadde vært der og tent på en eldre dames hus. 


Vi alle viste hvem som hadde tent på. Men politiet fikk aldri tatt persoen siden h*n nektet plent på at h*n hadde gjort det.. Det ble mye styr om og men med personen. H*n er ikke buret inne desverre fordi de ikke har nok bevis, de mangle bare småting får å få tatt h*n.. 

Så et år og en mnd etter ser huset sånn ut:


Her er slottet og drømmehuset til mormor, de er den dag i dag helt erdig uten på. mangler bare inni egentlig og dørene. vindu, og alt er påplass utenpå ellers. Det er blitt sagt mormor kan flytte inn i desember en gang. så stakkars mormor må leve  mnd til i denne rønna som hun bor i nå. Det har vært en låve før, det er iskaldt her på vindteren. 


 -har du vært i en tilfelle med at du eller ditt familiemedle har mistet huset?
Snille Madeleine lagde ny header til meg. Men tenkte jeg skulle høre hva dere synes før jeg bruker den ? 
Jeg syntes den ble fin.


Den ble utrolig spesiell spør dere meg. men jeg likte den. 
Hun skulle lage en annen en også. men dere kan godt si hva dere synes om denne først :) 
 
Er du glad i å shoppe på nett ?
Da passer denne siden får deg! Miinto.no Er en klesbutikk som har avtale med over 100 butikker over hele landet.
Miinto er også en av få klesbutikker som du får tak i disse klærne.
Selvom du handler innom flere butikker innen miinto betaler du kun EN frakt.
Jeg anbefaler virkelig dere som er glad i å shoppe, og besøke miinto.no får å ta en titt. Det er utrolig masse fint, selv har jeg funnet en liten ønskeliste jeg kunne tenke meg å delt med dere.

Skinnjakke KENZA 3

Jofama

 

Skinnjakke KENZA 3

k

Coctail Topp i silke

Fairly
 

Coctail Topp i silke
o

BONN RAW EDGE SHORTS

Volcom

 

BONN RAW EDGE SHORTS
h
Hvis dere handler får dere pakken bare 1 til 3 dager etter du har bestil. Selvom dette er en sponsor så elsket jeg denne siden, å jeg er sikker på at bare jeg får penger går pengene til disse klærne dere fikk se. 
går foresten ann å trykke på bilde får å komme inn til produktet om du ønsker å se pris og lese mere om produktet.  
Nå har jeg spist kebab og sett på full tank med herbie. 
Jeg har utrolig vondt i hode så orker ikke blogge et langt innlegg. Beklager.

 
jeg fikk inn noen som leste bloggen min.. Det er jo bedre en ingen ting. 
Akkurat nå er jeg hos søstra mi å passer på nevøen min Leo. Så på denne dataen er det ikke bilder som jeg kan ta og legge ut.  Leo har sett på film siden jeg kom nesten, mens jeg har kun ligget og sett på 7th Heaven. Utrolig flink barnepasser jeg er. haha. er fremdeles 5 timer til søstra mi kommer hjem uannsett. så mange timer igjen og gjøre noe på.

Så nå kan dere juble. det kom inn et innlegg fra meg idag sellvom jeg sa jeg ikke trodde det blei det.
 
Desverre er det sånn at jeg må stå opp kjempe tidlig fordi jeg å passe på Leo. Det vil si, jeg aner ikke om det blir noe blogging imorgen. Tenkte jeg kunne si ifra, sånn at ingen blir skuffet. 
en da veit dere det, så håper jeg alle har en fin dag imorgen, hvis jeg ikke får blogget sånn atjeg ikke får spørt. Nå skal jeg sove, kun 7 timer til jeg MÅ stå opp :L 
Tenkte jeg kunne skrive om hvem som leser min blogg. Hadde vært kjempe fint og lese bloggen til de som leser min blogg enten fast, eller har lest den! Jeg ser jeg har endel lesere, og sånt. Så hadde vært fint å vite hvem av de leserne som faktisk er min leser egentlig.. 
så skyt ut, LESER DU MIN BLOGG???  Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011


K a t e g o r i e r30 dager utfordring
Anbefalinger
bilder
Blogg
Blogger
Design
filmer
halloween
Hot'r-not
Hverdag
innkjøp
Jul
Julekalender
Kadir i millitæret
konkuranser
kontakt
Mahmutlar
Me,Myself & I
Min musikk
Mine tanker
My life in Türkey
Ned i vekt
Norge
oppskrifter
Outfit
Scooter ulykken
Spørsmål & Svar
tyrkia Alanya
Ukens Leser
Viking restaurant

L i n k e r

blogg.no
Få din egen blogg!


D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits  MALER - INNLEGG jeeo - Norge
Idag har det vært rundt 25 grader i sola. Vært utrolig deilig ute, å håper være holder seg sånn lengere. Er utrolig deilig og jobbe uet med plenen å legge blomster osv når været er så fint som det er. 
Nå er det amazing Rase NORGE på tv som jeg merkelig nok følger med på.  Så det var dagens lille blogging. :) HA en fin dag :) 


  0 kommentarer på "Topp sommervær"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011


K a t e g o r i e r30 dager utfordring
Anbefalinger
bilder
Blogg
Blogger
Design
filmer
halloween
Hot'r-not
Hverdag
innkjøp
Jul
Julekalender
Kadir i millitæret
konkuranser
kontakt
Mahmutlar
Me,Myself & I
Min musikk
Mine tanker
My life in Türkey
Ned i vekt
Norge
oppskrifter
Outfit
Scooter ulykken
Spørsmål & Svar
tyrkia Alanya
Ukens Leser
Viking restaurant

L i n k e r

blogg.no
Få din egen blogg!


D e s i g n


Designet er laget av Katrine.