Nå idag er det nøyaktig en mnd siden ulykken omkom, og jeg har ''heela'' utrolig fort synes jeg, Kan vel si som bestefaren min sa, '' du er fremdeles ungjenta selvom du ikke inser det selv, og på småfolket så gror sår og alt fortere på enn hos sånne gamlinger som meg'' hehe :p han hadde helt rett ja :)Sånn ser det ut, kun røde merker igjen, og snart er de hvite. guud som jeg gleder meg :)

Takker gud i de høye makter får og ha holdt et ekstra høye med meg den kvelden alt skjedde. 

 

-Hva synes du om hvordan kutte ser ut nå ?
Tenkte jeg skulle prøve og forklare dere hvordan scooter ulykken skjedde, jeg husker ikke alt men skal prøve så godt jeg kan etter det Susan har fortalt og det Benyamin og hans foreldre fortalte meg. 
Dette kan da hente blir et ganske så bra langt innlegg så er du forbredt.

 Det hele begynte Tirsdag den  07.02.2012 det regnet og tordnet, jeg var utrolig rastløs og ville ut, men ville ikke ut og gå så jeg ringte Susan og spurte om henne kunne komme hit med scootern så vi kunne kjøre litt rundt og bare få tiden til og gå. Men henne ville vente til det værste uvære hadde gitt seg så vi gjorde det, 

Når henne kom så jørte vi ned til Alanyum(ligger 100 meter nedafor meg) gikk opp i 3 etasje og drakk burger king milkshake, når vi hadde vært der litt skulle jeg ned og kjøpe meg en røyk, vi gikk ut og da viste det seg at jeg ikke hadde lighter heller, så vi kjørte litt får å finne et marked så Susan fikk fylt på kortet sitt og jeg fikk kjøpt en lighter, jeg tok en røyk så dro vi, vi skulle egentlig kjøre hjem igjen, men jeg ville si hei til Benyamin, så mens vi kjørte mot dit, og over hovedveien så begynte det og regne litt, jeg så  ikke så veldig bra da, men pluttselig roper jeg ut av vi skal inn der, og vi svinger inn, skutern sklir i en vanndam og jeg detter av og slår hode såppas hard i bakken at jeg svimte av i noen sekunder, husker bare at  jeg spørr noen som var der om de kunne hjelpe meg opp, men om de gjorde det husker jeg desverre ikke, Susan datt av to ganger mens jeg var på vei opp. jeg trodde jeg bare blødde nese blod så jeg brydde meg ikke mere om det. 

Når Susan kommer bort til meg, får henne helt sjokk og begynner og skrike rett ut at vi må på sykehuset med en gang. jeg sier jo som alltid '' neida dette går over, kom så finner vi huset til Benyamin'' Susan var i såppas sjokk at hun ikke helt viste hva hun skulle svare, Men jeg bare gikk, så det endte med at Susan satt fra seg scootern ett eller annet sted... Jeg begynte helt pluttselig og løpe fordi jeg kjente og så det randt blod i annsiktet mitt, jeg var helt sikker på at hode mitt hadde sprekt opp..

Jeg hadde jo heller ikke strøm nok på telefonen til og ringe noen, så jeg sendte 3 meldinger til Benyamin om at han måtte komme ut til porten og finne oss. Jeg veit ikke om han fikk de meldingene.. Men pluttselig så roper en politimann til meg '' HEEEI, GEL GEL... EI, GEL GEL. '' jeg løper bort til han i sjokk uten og vite hva jeg egentlig gjør, jeg spørr om han kan hjelpe meg med og vaske bort blodet, men selvfølgelig var den politimannen så skutt i hue at han bare skulle ha meg på sykehuset, Jeg nektet plent og sa til slutt at '' okey, i go home, bye bye ''  Mere hørte jeg ikke ifra ham, MEN pluttselig var jeg og Susan utenfor hos Benyamin, (Hvordan vi havnet der kan gudene vite) Porten var låst, og jeg hadde ikke strøm på telefonen min selvfølgelig, Så finner Susan ut at hun har nr hans på telefonen sin så jeg kunne ringe, jeg ringte og etter litt fikk jeg svar, jeg begynte og le men ville egentlig gråte. 

Jeg ba han komme ned til porten og låse opp, jeg hadde jo blod over alt sa jeg. Han brukte såppas lang tid på og komme at jeg begynte og skulle klatre over gjerer og hele pakka(ikke veit jeg hvorfor men ville se meg selv så fort som mulig) Men der roper Susan rett ut'' der kommer han june, kom han kommer'' så jeg klatret ned igjen.. Når Benyamin så meg så jeg at tårene bare kom med en gang selvom han gjemte de unna, Han trudde jeg tulla når vi snakka i telefonen, han hadde aldri trodd det kom til og skje med meg. Så han slapp oss inn, jeg løp bort til heisen å så meg selv, Jeg ville egentlig begynne og grine men jeg lo istede. Jeg så da at Leppa mi var trippelt så stor på høyre side en den andre, og hele ansiktet var ned dekket av blod etter regnet. 

Benyamin ville jeg skulel gjemme meg ført så han kunne forklare til moren sin hva som hadde skjedd så henne ikke fikk sjokk når henne så meg, men jeg klarte jo selvfølgelig ikke og vente lenge nok så jeg begynte smått og gå bort til henne, Når henne ser meg begynte tårene hennes og komme med en gang og jeg spørr jo selvfølgelig '' Can you pleas help me, i really need your help now, and pleas dont tell my mom i beg you'' Hun kastet meg inn på badet så jeg kunne vaske bort blodet som bare hadde tørket, Først da så jeg fingeren min som var 5dobbla så stor enn normalt, jeg var mest redd får fingeren min som ikke hadde en eneste følelse. 

Moren ville bare at jeg skulle dra på sykehuset og hele pakka, men vi endte opp meg og ringe mamma og møte henne på Alanyum, Ettersom jeg ikke hadde noe som helst smerte noe jeg egentlig skulle hatt masse vis av.
Mamma så meg og bare ristet på hode, gikk rett inn på apoteket og handlet det jeg måtte ha. Men jeg ble jo rastløs og kald bak isbua jeg satt så ingne skulle se meg, men jeg ga til slutt faen og gikk inn på Alanyum, Jeg var jo forbredt på at alle kom til og klare som bare det så det plaget meg ikke.  

Mamma kom og hentet meg etter hun var ferdig på apoteket, Susan ble med meg hjem, mamma begynte og rense og da legger hun merke til at jeg skulle sydd over øyet, Jeg nektet får 3 gang å dra på noe sykehus. så mamma ringte da til Kristin og ba henne komme opp til oss med strips og hele pakka, Når henne kommer så henne med en gang at jeg var i ekstremt sjokk. Men uten smerter kunne vi rense alle sår og vi fikk stripa sammen kuttet.
Men før alt sammen skulle ble usynelig ville jeg jo ta bilder:
 
Her ser dere kuttet, leppa og skrubbsårene. 

 
Fingeren jeg var utrolig redd får, og som det viste seg og ha en god grund til. 

 
(Stripsa kuttet bare mens jeg har en klut med is på leppa får å få ned hevelsen. Noe som funket lite)

 
Her er jeg ferdig plasteret og teipet sammen min knekte lillefinger.

Jeg var i sjokk hele kvelden, så jeg fant ut at jeg skulle legge meg,  Mamma sier at hun kommer til og vekke meg endel ganger iløpet av nattan. HVORFOR brøler jeg ut, og da sa hun det at jeg hadde nok mest sansynelig en hjernerystelse også, og får og være sikker på at jeg ikke hadde sovnet inn mens jeg sov så ville henne vekke meg vær 3 time. 

Dagen etterpå skulle mamma og Kristin til Restauranten, noe vi avtalte dagen før vi skulle, Men jeg ble jo hjemme og det blei det mye spørsmål på hvorfor inne på restauranten. Så Kristin vite bilde av hvorfor og det hadde de stor forståelse får. Men når de dro satte jeg meg ned til og hylgrine noe jeg ville gjort så lenge men ikke klart. 

Når mamma og Kristin kom tilbake satt jeg bare forrand dataen og slappet av, øye mitt var såppas hovent og blått at jeg pressa meg selv til og ha det åpent noe jeg ikke skulle gjort egentlig.
Jeg hadde fremdeles ingen smerter hele den dagen noe mamma ikke kunne skjønne. Men 2 dager etter ulykken fant vi ut hvorfor. Fordi da kom smertene ganske brått. Mens jeg var i sjokk kjente jeg ikke smertene jeg egentlig hadde da, Så jeg var i sjokk i 2 dager. Og da smertene kom føltes det ut som helvette hadde tatt meg med under. Var i senga meste parten av den dagen og ville ikke at noen skulle se meg, jeg møtte ingen og viste meg heller ikke frem før jeg selv så fremskritt. Så 4 dager etter ulykken gikk jeg ut får første gang Da hadde jeg også fått av plasteret under øyet og leppa vi var nesten i normal størelse.

 
4 daget etter ulykken før jeg tok av plateret.

Vær eneske gang vi skulle rense kneet mitt hylet jeg så ille at tårene bare kom, Det er det værste jeg har vært borti er og rense ett stort skrubbsår.

Dagene gikk og jeg følte meg til slutt bedre og bedre, en uke etter ulykken var jeg med venner igjen selvom jeg ikke så helt bra ut, men de forstod hvorfor og dømte meg ikke.
Nå er alt nesten bare historie og jeg tenker ikke så mye på det, smertene er borte og sårene er fine kuttet er grodd og blitt helt fint kun stygt arr igjen.

 
Bilde tatt igår men stripsen er ikke på lengere.

Så den dag idag er ulykken bare histore med arr i. Håper jo virkelig ikke det kommen en ny ulykke 
jeg vil bare beklage at det har gått hele 8 innlegg om scooter ulykken, jeg veit ikke hvor mange det er som intereserer seg om det , og hvor mange som ikke gjør det. men det er ikke lenge igjen til det blir slutt på det, og det lover jeg til dere som ikke vil lese om det. 
Nå har jeg tatt noen bilder til dere, jeg tok ikke av kneet men det er ikke mye forandret heller så. 

 
Fingern er fremdeles litt hovend, og blå, klarer og bevege mere på den nå en tidligere, men klarer ikke og bøye den og følelsen er litt tilbake, eller... Den kommer og går..

 


Har kun 2 strips biter på nå, men de går av litt senere idag, uten om det så er er egentlig ansiktet nesten komplett.


Litt nærmere bilde av ansiktet, jeg har fremdeles rødflammer i kinnet, det tror jeg ikke kommer til og gå bort heller, men blir kanskje litt mindre synelig når det får litt sol på seg. og øyebrynet mitt kan grudene vite hva har skjedd med, de er i helt andre vinkler en de var får 12 dager siden, haha. men det våkser seg nok til. og mistet masse og øyebrynene etter jeg tok av plasteret.

foresten, stripsen går ikke av idag alikevell, må vente til tirsdag, så da kommet det nye bilder igjen da. Ha en fin dag!! 
jeg kan egentlig skylde meg selv til de smertene jeg har fått i finger og kne. jeg har tross alt tatt oppvasken med en brekt finger, støysuget huset, ryddet, rivd av sengetøyet. Dette er noe jeg egentlig ikke har lov til. Men jeg klarer ikke og bare sitte iro aleine hjemme i flere timer, spesielt ikke idag når det ikke er noen hjemme heller. 
Nå er det jo også 1 uke siden ulykken, og hjernerystelsen er 100% borte, kneet mitt er utrolig mye bedre, værket er sluttet og det gror. skrubbsåret på skinnet er borte, bare overflatisk igjen som jeg må fjerne med foktighets krem. det er 1 uke til stripsen går bort og 2 uker til fingeren min er på plass igjen.
Synes det har heela fort egentlig. Trodde jeg kom til og se ut som en inngrodd flodhest i 2-3 uker men så feil kunne jeg ta.

har desverre ikke noen bilder av hvordan det ser ut nå, men det kommer etter vært.

 
den ser lik ut nå, som får en uke siden, !! den er ikke noe bedre. men det kommer med tiden. 
nå dunker det mer enn noen gang i kneet mitt, fingeren min er ekstremt vond, leppa mi verker, og jeg klør som F**N der det er limt igjen. har hotepinne så det holder, øye mitt er drit vondt, men hjelper det med smertestiller NEIDA kan ikke si det gjør det egentlig nei!!! kjenner jeg blir utrolig irritert, men får bare tenke som så at det blir bedre og smertene går sakte og sikkert bort. men en ting er sikkert, hjelm og scooter er påbudt hos meg foralltid nå. 
Vær gang jeg ser noen som kjører forbi meg sakte så roper jeg alltid'' du glemte hjelmen din'' holder på og le meg ihjel vær gang.
Men nå skal jeg legge meg så kanskje disse H smertene er borte imorgen!
God natt alle sammen..


Savner det gamle ansiktet mitt,som jeg aldri får igjen, men lærer av feilene sine,

-bruker du hjelm vær gang du sitter på eller kjører noe på 2 hjul ?? 
(NB: TIL DERE SOM IKKE ER LIKER OG SE VERK OG VÆSTE, DA ANBEFALER JEG IKKE OG SE DISSE BILDENE*)

Igår måtte vi jo rense to av sårene mine, det på kneet var utrolig stygt og hadde masse verk, og det luktet verk mer eller mindre.
Det på fingeren måtte vi se på fordi jeg fremdeles ikke hadde noe følelse i den, og fikk klargjort at jeg har brist i fingern så nå er den teipet sammen igjen og satt på 3 pinner sånn at det gror rett ut igjen og ikke skeivt.

 
Her er kneet mitt, og jeg skal love dere jeg hylet som bare det når vi måtte rense det, det var grusomt vondt. men skrubbsår er alltid vondest, ha ha!

 
her er fingeren min, hoven og ikke rett, klarer ikke rette på den og jeg har fremdeles ingen følelse i fingeren, og får den nok ikke tilbake før om 3 uker heller, da skal vi også ta av alt sammen rundt fingern.

Det var ikke vondt og rense fingern fordi jeg ikke har noe følelse.
Vi tok også av plasteret under øyet og det er bra og ikke noe betendelse idet.

Vi skal ikke rense fingeren noe mere før om 3 uker, eller det er jo kun 2 uker og 6 dager nå da.
kneet skal vi ikke rense idag heller, vi venter til imorgen fordi jeg klarer og gå fint på det nå, så da er det blitt bedre.
spripsen over øyet må jeg vente 7 dager med å ta av ettersom da skal såret som jeg skulle sydd grodd, de tar alltid av stingene etter 10 dager i norge. og vi stripset det, som er det samme som og sy, men i lim, så arret blir finere.

jeg vil også si tusen takk til alle som ønsker meg god bedring, setter stor pris på det.

-hva synes du om sårene ? 
nå har jeg tatt noen bilder med ipoden til dere, bildene er derfår ikke bra. og noen bilder er fra den dagen alt skjedde. 

 
sånn ser jeg ut idag utrolig mye bedre en igår.
 

lillefingeren og ringefingeren er teipet sammen ettersom det er noe knust noe inni der.

 
Blått og hovent øye. ha ha. tatt istad.

 
Kuttet over øyet og skrubbsårene

 
Kneet mitt som faktisk er vondest.

 
Ansiktet mitt den dagen alt skjedde.

 
Lillefingeren min som noe er knekt inni og forstuet.

det er bildene jeg har nå. tenkte jeg kunne ta noen bilder jo mere og mere det blir bedre. som dere ser var jeg ekstremt heldig egentlig. he he!
 
nå er jeg alene hjemme fordi mamma er på kurs og etter det skal henne til politistasjonen og hente noen papirer. 
Sikkert mange som tenker nå at hun ikke kan la meg være alene hjemme etter og ha vært i en ulykke og når jeg nesten ikke klarer og gå. Men tenkte dere kunne vite at:
-Leppa mi er mindre hoven og er litt bedre.
-Øye mitt er kun hovent og blått.
-kuttet gjør ikke vondt, det væsker litt bare (Så det kom nok betendelse)
-lille fingeren min er fremdeles uten følelse og utrolig vond, så forstuelsen er nok ikke noe forstuelse, men at noe er knekt inni der.
-kneet mitt er utrolig verkende det verker og lukter verk, derfår jeg ikke kan gå på det men det er ikke så mye annet og få gjort en og vaske/Rense det.

Jeg klarer meg jo fint, sjokket er nesten helt borte, enste som er problemene er det som står over også at skulder og nakke gjør vondt. Begynner sakte men sikkert og få igjen styrken i høyre armen, men det tar jo tid.
Jeg er utrolig takknemelig får at jeg overlevde dette sånn som jeg gjorde, hadde vi kjørt kanskje 10 km t fortere kunne det blitt mye værre.

Det er mange som lurer på hvorfor jeg ikke dro på legevakta/Sykehuset, og det er fordi at her i Tyrkia så hadde de gjort det samme som mamma og tante gjorde, men de hadde sydd igjen kuttet over øyet bare, men mamma limte det sammen, så det går får det samme, bare at jeg får finere arr om de limer enn når de syr. Så det var ikke noen grund og kaste bort noen tusen kr på og dra dit når vi hadde alt vi trengte her og når mamma er sykepleier og når tante er helsesekritær.  
 
her ser dere kuttet mitt over øye, som er dekket med blod. over der igjen har jeg en stor kun der skrubbsårene er.
Og under øye er det også skrubbsår. som dere sikkert ser , så ser dere att leppa mi er ekstremt hoven, det er fordi jeg var ekstremt heldig med at jeg ikke fikk hull i den ettersom jeg fikk tenna mine oppi leppa. om dere kjønner.

når jeg kom hjem til familien til Benyamin hadde jeg blod neddover hele annsiktet, ettersom det regnet også så da ser det jo mye værre ut ha ha. men det er jo ikke så ille som det så ut før jeg vasket meg.

flere bilder kommer snart :) 
som dere sikkert leste igår var jeg i en litt stor eller hva jeg skal kalle det, ulykke på scooter. Måtte egentlig sy under øyebrynet men vi stripsa det og håper det hjelper, ettersom jeg nektet og sy. Så nå er det limt sammen, øyet mitt er gnske bra blått, og jeg har knekt noe i lillefingeren,  klarer ikke gå på høyre fot nesten så halter eller hopper rundt. 
jeg har jo utrolig vondt over alt, nakke og skuler er værst.

Satser på at jeg er bedre til bursdagen min, ha ha :p


Der ser dere hvordan ansiktet ser ut etter plastring,liming og hele pakka. har bilder av sårene også men får ikke lagt de ut nå orker ikke mer eller mindre.


 

 

Der ser dere litt av sårene.

Idag har jeg ikke vist meg ute ettersom leppa mi er botoxet ha ha.. jeg er jo fremdeles i sjokk så passer seg ikke å gå ut da synes jeg. må kanskje vente til jeg er blitt meg selv mere og til jeg ser litt bedre ut. andre bilder kommer så fort de er lastet opp på fb..

igjen scootern velvet i en sving fordi det var vått og glatt på veien, ansiktet mitt og kroppen sklei gud vite hvor langt, tror jeg besvimte i noen sekunder, husker ikke så mye av det.
Jeg er bare takknemelig at tenne og øynene mine er like fine, he he!

 

-Vært i en ulykke før? 
jeg og Susan kjørte på skuter, og uten hjelm ja, det er meget normalt her. så regnet der jo litt, så vi skulle svinge, vi kjørte ikke fort, men scooter sklei og jeg har kutt i øyebrynet, opphoven leppe, alt for stor, brukket lillefingeren, stort skrubbsår på kneet. men bilder kommer snart, så dere får se. ser ikke bra ut. 
mere info kommer snart. er stripsa og alt er bra, :) 
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011


K a t e g o r i e r


 • » 30 dager utfordring
 • » Anbefalinger
 • » bilder
 • » Blogg
 • » Blogger
 • » Design
 • » filmer
 • » halloween
 • » Hot'r-not
 • » Hverdag
 • » innkjøp
 • » Jul
 • » Julekalender
 • » Kadir i millitæret
 • » konkuranser
 • » kontakt
 • » Mahmutlar
 • » Me,Myself & I
 • » Min musikk
 • » Mine tanker
 • » My life in Türkey
 • » Ned i vekt
 • » Norge
 • » oppskrifter
 • » Outfit
 • » Scooter ulykken
 • » Spørsmål & Svar
 • » tyrkia Alanya
 • » Ukens Leser
 • » Viking restaurant


 • L i n k e r

  blogg.no
  Få din egen blogg!


  D e s i g n


  Designet er laget av Katrine.

  hits MALER - INNLEGG jeeo - Scooter ulykken
  Nå idag er det nøyaktig en mnd siden ulykken omkom, og jeg har ''heela'' utrolig fort synes jeg, Kan vel si som bestefaren min sa, '' du er fremdeles ungjenta selvom du ikke inser det selv, og på småfolket så gror sår og alt fortere på enn hos sånne gamlinger som meg'' hehe :p han hadde helt rett ja :)  Sånn ser det ut, kun røde merker igjen, og snart er de hvite. guud som jeg gleder meg :)

  Takker gud i de høye makter får og ha holdt et ekstra høye med meg den kvelden alt skjedde. 

   

  -Hva synes du om hvordan kutte ser ut nå ?


    0 kommentarer på "1 mnd etter ulykken og kutter er GONE"


  Legg igjen en kommentar:

  Navn:
  Husk meg?
  E-post:

  Bloggadresse:

  Kommentar:


  Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

  Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

  Legg meg til som venn


  A r k i v


  Mars 2012
  Februar 2012
  Januar 2012
  Desember 2011
  November 2011
  Oktober 2011
  September 2011
  August 2011
  Juli 2011
  Juni 2011
  Mai 2011
  April 2011


  K a t e g o r i e r


 • » 30 dager utfordring
 • » Anbefalinger
 • » bilder
 • » Blogg
 • » Blogger
 • » Design
 • » filmer
 • » halloween
 • » Hot'r-not
 • » Hverdag
 • » innkjøp
 • » Jul
 • » Julekalender
 • » Kadir i millitæret
 • » konkuranser
 • » kontakt
 • » Mahmutlar
 • » Me,Myself & I
 • » Min musikk
 • » Mine tanker
 • » My life in Türkey
 • » Ned i vekt
 • » Norge
 • » oppskrifter
 • » Outfit
 • » Scooter ulykken
 • » Spørsmål & Svar
 • » tyrkia Alanya
 • » Ukens Leser
 • » Viking restaurant


 • L i n k e r

  blogg.no
  Få din egen blogg!


  D e s i g n


  Designet er laget av Katrine.